Tvrdnutí břicha v 22tt??

25
14.6.22 21:38

Tvrdnutí břicha v 22tt??

Ahojky.
Chtěla jsem se zeptat, zda to co mě trápí je vůbec trvdnuti břicha. :think:
Ale jednoduše mám pocit, že se mi to břicho šíleně napíná, a je prostě tvrdé. Špatně se mi sedí, leží, stojí. Prostě najednou cítím jako kdyby to bříško mělo prasknout.
Na kontrolu jdu až za 2 týdny, je to normální? Jsem prvorodička, takže mám samozřejmě strach :(
Děkuji za případné komenty :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1519
14.6.22 21:43

Jojo, to bude tvrdnuti. Doktorka ti nejspis akorat predepise horcik. Takze nez k ni pujdes, muzes zacit brat nejaky sama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.6.22 21:48

@Dendiss myslela jsem že se to děje až později..takže je to ok? :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25
14.6.22 21:52

@Dendiss ještě jsem chtěla říct, že to tvrdnutí mám většinou k večeru ale trvá to docela dlouho třeba 3 hodiny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1519
14.6.22 21:55

Taky jsem to mela tak od pulky tehotenstvi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85392
14.6.22 22:56

Od 16-18.tt mi bricho tvrdlo nonstop treba 150× denne. V obou tehotenstvich. Obe deti v terminu a zdrave. Horick jsem u druheho ani nebrala, stejne nepomahal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12884
15.6.22 00:19

Může to být i dřív, mně tvrdlo nejvíc kolem půlky těhotenství a pak od třicátého týdne skoro vůbec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.6.22 06:20

@LuCySekk me tvrdlo bricho jeste driv. Lekar rikal, ze se jedna odrazdivou delohu. Rekl, ze muzu uzivat horcik, zkusila jsem ho, nepomohl, tak jsem ho dal neuzivala

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.6.22 10:30

Mě to začalo také v té době. A opravdu hodně, jakýkoliv pohyb, než ležení, znamenal tvrdnutí. Ne jen párkrát za den, ale třeba 100×. Tak jsem prostě ležela. Dostala jsem hořčík, a brala ho, ale zpětně si myslím, že mi vlastně nepomáhal, jen být v klidu a ležet. Ale aspoň mi pomáhal na zácpu :mrgreen:
Nyní jsem 39 tt, a vysadila jsem hořčík nějak v 36 tt a břicho přestalo úplně tvrdnout samo. Změnila jsem v tu dobu také těhotenské vitamíny, nevím zda to třeba nemůže být tím, ale to mi přijde blbost.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky