Tvrdnutí bříška

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17629
31.8.11 12:40

připojuju se, já mám tvrdnutí minimálně, vždy po orgasmu při sexu a pak mám tvrdé šišaté břicho :) zůstane tak asi půl minuty, pak to samo povolí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
31.8.11 13:45
Saroya píše:
připojuju se, já mám tvrdnutí minimálně, vždy po orgasmu při sexu a pak mám tvrdé šišaté břicho :) zůstane tak asi půl minuty, pak to samo povolí

A ja si rikala, ze jsem prirodni ukaz :dance: . taky vzdy po orgasmu, kdyz jsem ho jeste mela :cry: :lol: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.9.11 11:48
Weru píše:
Saroya píše:
připojuju se, já mám tvrdnutí minimálně, vždy po orgasmu při sexu a pak mám tvrdé šišaté břicho :) zůstane tak asi půl minuty, pak to samo povolí
A ja si rikala, ze jsem prirodni ukaz :dance: . taky vzdy po orgasmu, kdyz jsem ho jeste mela :cry: :lol: .

mno dyk říkám, že to mám minimálně :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
1.9.11 13:24
Saroya píše:
Weru píše:
Saroya píše:
A ja si rikala, ze jsem prirodni ukaz :dance: . taky vzdy po orgasmu, kdyz jsem ho jeste mela :cry: :lol: .
mno dyk říkám, že to mám minimálně :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: , ted jsi me rozesmala.
Mne se tento ukaz jiz vytratil, ale snad ne nadobro :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
1.9.11 14:24

což o to, když už dojde na sex, tak orgasmus mám, akorát už si nějak nevzpomínám, kdy to bylo naposled :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
2.9.11 08:49

:lol: :lol: tak to ja si sem tam vzpomenu, kdy naposled, ale bez orgasmu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí