Tvrdnutí podbřišku v 16. týdnu těhotenství

18.2.16 10:42

Tvrdnuti podbrisku v 16tt??

Ahoj maminky, prosim o radu. Jsem v 16tt s dvojcatky a poslednich par dni pocituji stahy - tahnuti ( nevim jak to popsat )v podbrisku a nasledne mi prijde tvrdsi, trva to chvili a pak zas povoli, brisko mam ale normalne mekke. V utery jsem bYla u doktorky a uplne jsem se ji na to zapomnela zeptat, dle Uz bylo vse v poradku, cipek se nezkracuje, vse jak ma byt. Tretim dnem beru i magnesiun chytre miminko. Mate s tim nektera zkusenost? Bojim se, ze to nesvedci nic dobreho, furt se pozoruju a hned ze vseho silim :D. Dejuji moc za rady. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16744
18.2.16 10:53

Tvrdnutí břicha je v pořádku, neboj, trápí to skoro každou těhotnou, pokud drží čípek, žádný strach, dokonce 20× za den je prý norma, doktoři doporučujou magnozko, ale nečekej žádný zázraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
18.2.16 10:53

Mela jsem taky, akorat jsem necekala dvojcatka. Po celou dobu 2 tehotenstvi, priblizne od doby, kdy jsem zacala citit prvni pohyby. Brala jsem magnesium a vydrzela jsem az do terminu porodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
905
18.2.16 11:03

Volala jsem kvůli tomu nedávno doktorce trochuu me to vystrasilo a doporucila magnezium a hodně pit dodržuji oboje a už to zmizelo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.16 11:25

Dekuju za reakce, jsem o neco klidnejsi a popravde moc od toho magnezka necekam :D jen mi prijde brzo tvrdnuti v 16tt :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7735
18.2.16 11:44

@LenkaVotavova mne taky kolem toho 16tt tvrdlo bricho. Dostala jsem magnezium a bylo to O. K. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
18.2.16 15:28
@LenkaVotavova píše:
Dekuju za reakce, jsem o neco klidnejsi a popravde moc od toho magnezka necekam :D jen mi prijde brzo tvrdnuti v 16tt :nevim:

v naší skupince máme jednu těhotnou, tý šíleně tvrdlo břicho při prvním těhu, ted to má znova a doktor říkalo že to magnezko ji nezpasí, ale pokud čípek drží, tak je to v pořádku, mě před 14 dny tvrdlo dva dny po sobě každých deset minut, odeznělo to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.16 19:03

Doktorka rikala, ze me bude vic hlidat, uz jenom protoze tam jsou dve, 1.brezna jdu na kontrolu, tak se urco zminin, i kdyz si myslim, ze mi na to nerekne nic noveho. :lol: :zed: dneska jsem to citila jen 2× tak snad je vse dobre. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí