Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
mam pulrocni dcerku a dneska zaciname s prikrmem. Zahy jsem zjistila, ze pulku mrkve v normalnim mixeru nerozmixuju. Co tycovy mixer? Funguje na pidiporce? V obchode mi nabizeji mixer i s nastavcem na slehani a rozsekavani, vyplati se investovat? Vyuzije se to pro dite? diky za tipy
já koupila jednoduchý tyčový bez žádného příslušenství, podle mě to teda stačí
Petra
maximálně jsem spokojená s Braunem, mám jen ten tyčový mixer. Měla jsem už jeden levnější, ale ten se uvařil na mase…
TAky mam braun ale i s na:,–(ou na rozemleti a metlickou
Jsem spokojena na 100% nic lepsiho neznam- teda nezkusila jsem
I kdyz mam nejaky sunt z polska a to se neda srovnat
Jinak je fajn, rozmixuje na kasi i syrove brambory na halusky
Určitě doporučuji Braun, spolehlivý, ostrý nůže, metly…
Neznačkový… no tchýně si koupila za 190Kč, a má totálně tupé nože, lituje.
ahojky
Lime
Mam Moulinex-donesl Jezisek
a spokojenost nejvetsi- sice jsem puvodne chtela i s ruznyma nastavcema, ale mam jen s tim sekacim nozem a uplne to staci..
mám zelmer už asi 6 let, je to ponorný se šlehacíma metlama a nádobkou na šlehání, používaný téměř denně a je super. předtím jsem měla 2 neznačkové a rychle se odvařily
já mám Braun a nedám na něj dopustit. je s příslušenstvím, mixuju všechno, sekám ořechy, maso, zeleninu, sýr...... super, byl asi za 1.500.
Ivča
Já ještě jednou, taky mám tyčový braun a to za 490 korun typ, který jinde je za dvojnásob - měli ho v hypernově. Má akorát nádobu a držák na zeď, ale výkon silný a nerozstřikuje malé množství v hrnci. Udělá mi i jídlo pro celou rodinu ve velkým hrnci (omáčku a pod.)i pidiporci v pidihrnku. Petra
Ahoj, připojuji se ke spokojeným uživatelkám Brauna s příslušenstvím. Na příkrmy jsem zprvu používala tyčový mixér, později jen sekáček - aby byly kousky. Ten sekáček pužívám i na „mletí“ masa, ořechů,.. Občas použiji i hnětací a šlehací metly - je to mnohem pohodlnější než tahat velký robot. Určitě se mi to vyplatilo. L.