Týden sama doma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Buď ráda. 10 dni je chvíli. Však máš dítě tak sama nebudeš a užijete si to. To uteče sotva se otočíš ve dveřích. Kéž by manžel někam vypadl.😃
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cukýnečka píše:
Jednou (a taky naposledy) manžel odjel na pět dní s kamarádama na vodu. Taková pohoda doma, udělala jsem si, co jsem potřebovala. První den jsme se ségrou vyrazily na oběd s dětma, večer jsem si s dětmi objednala pizzu, otevřela si lahvičku vína. To byla taková pohodička
Můj muž čas od času odjede, tak pro mě to není tak výjimečné. Ale vždycky si to užijeme, vůbec by mě nenapadlo po něm vzdychat. Kdyby vzal sebou ještě dítě, byl by to ráj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Miluju samotu - ale musel by sebou teda vzít i to dítě, abych si to pořádně užila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@cukýnečka píše:
Jednou (a taky naposledy) manžel odjel na pět dní s kamarádama na vodu. Taková pohoda doma, udělala jsem si, co jsem potřebovala. První den jsme se ségrou vyrazily na oběd s dětma, večer jsem si s dětmi objednala pizzu, otevřela si lahvičku vína. To byla taková pohodička
A to si nemůžeš zajít se ségrou na oběd, objednat pizzu a otevřít víno, i když je doma? V čem je ten rozdíl? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý večer holky, mám na vás takovou otázku. Jak zvládáte samotu? Dřív jsem to zvládala v pohodě, Ale teď přítel odjíždí na 10 dnů na Nový Zéland a já jsem úplně rozložená. Máme doma půl roční holčičku a mám neustále strach, že se mi doma třeba v noci něco stane, že o malou se nikdo nepostará a podobně. Zítra má odlétat a ode dneška mě bolí břicho vlevo od pupíku a jsem strachy bez sebe, z čeho to je. Měli jste to tak někdo po porodu taky? Jak na takové situace?
Já byla s dítkem sama skoro do jeho 4 let, naprostá pohoda. Teď si všichni užíváme, pokud se náhodou stane a jsme doma sami, jen je to málokdy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
V létě jel manžel se starším dítětem na deset dnů pryč, já zůstala doma s mladším. Byla to pohoda, nemusely jsme řešit jídlo a celkově jsem si odpočinula ![]()
- Citovat
- Upravit
@johanka.1987 píše:
A to si nemůžeš zajít se ségrou na oběd, objednat pizzu a otevřít víno, i když je doma? V čem je ten rozdíl?
Pro me v tom, ze třeba přes den jsem nemusela varit - když už jsme byli doma oba tak se vařilo, většinou si povidame a hlavně něco řešíme, večer si to prizpusobim a muzu si dělat co chci místo toho, abych teda věnovala čas manželovi a využili jsme te chvíle klidu. Film vybíráme pro oba - on radši dokumenty a bojové, ka zas nějaký oddechovy a klidně kreslenak.. takže pak je něco co poradně nebere ani jednoho… takže já fakt nevidím ten problem mít nekd večer čiste jen podle sebe a pro sebe
my nejsme spolu večer doma max tak 2 týdny v roce a rozkouskovane plus sem tam nějaká hospoda a někdy proste chceš mít čas jen svůj
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@johanka.1987 píše:
A to si nemůžeš zajít se ségrou na oběd, objednat pizzu a otevřít víno, i když je doma? V čem je ten rozdíl?
Můžu, ale rozdíl je v tom, že to má všechno prostě takovou jinou chuť
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit