Rozchod a dvě děti na krku

Anonymní
9.10.23 16:28

Rozchod a dvě děti na krku

Holky potřebuju pomoc. S přítelem se kterým jsme 2 roky máme 3 měsíčního chlapečka a mám v péči z předešlého vztahu kluka 3 roky. Rozešli jsme se, protože jsem po příchodu našeho syna si všimla, že se začíná chovat k mému synovi z předešlého vztahu dost jinak. Bral ho jako svého, měli krásný vztah, dokud jsem neporodila. Hlášky typu „vypadni do pokoje, teď mám malého, teď na tebe nemám čas, neřvi jsi horší jak mimino, chová se jak dem.nt, měla bys s ním zajít je to deb. l“ Vyeskalovalo až ke sprostým nadávkám jako „malý zmr. e, ču. aku malý“ Jsem řekla dost, odchod. No ale co teď. Jsem na rodičáku, beru 8100kč měsíčně, a na prvorozeného syna beru 4000tisice. Byt máme nájem a nastěhoval se on ke mě. Vůbec nevím kde mám momentálně vzít na další nájem, na který mi on rozhodně nedá, a nedá mi ani nic na malého, dokud to nepřevezme soud, kde si zažádám o výživné zpětně a samozřejmě příspěvek na bydlení. Ale co TEĎ? Vůbec nevím kde mám vzít 13000kč na nájem. y :nevim: Můžete mi poradit jak tohle řešit?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6381
9.10.23 16:32

Je dobře, že si to ukončila. Tohle je hnus.
Minimálně budeš mít nárok na příspěvek pro neprovdanou matku až do dvou let. Určitě se spoj s právníkem, který ti pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
9.10.23 16:34

Takže on už odešel? Holka, kam jsi dala hlavu, dvě tak malý děti a každý jinýho otce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3804
9.10.23 16:35

Ti pujcim, kdyz mi to vratis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101754
9.10.23 16:42

Poprosit rodice, zda muzes by u nich a ten najem pustit… Nebo rychle sehnat nejakeho spolubydliciho, ci spis spolubydlici, když vwzmu vek deti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.10.23 16:47

@pikola jak jestli už odešel, co jsem asi podle tebe měla dělat? Otec prvního syna strašně pil.
Přítel se kterým jsme se teď rozešli, byl milionovy, dokud se nam nenarodil syn. Já asi holt nemám štěstí jako Vy, bohužel. ;)

• Citovat
  • Upravit
6794
9.10.23 16:51
@Anonymní píše:
@pikola jak jestli už odešel, co jsem asi podle tebe měla dělat? Otec prvního syna strašně pil.
Přítel se kterým jsme se teď rozešli, byl milionovy, dokud se nam nenarodil syn. Já asi holt nemám štěstí jako Vy, bohužel. ;)

To neni o stesti, ale o nerozumu. Otehotnela jsi s muzem, kdyz jsi mela rok a pul stareho chlapecka, aniz bys premyslela, jak deti uzivis.
Kde jsou penize z prvniho rodicaku? Dostalas jednorazove zbytek rodicaku na prvni dite.

Bez k rodicum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
9.10.23 16:51
@Anonymní píše:
Přítel se kterým jsme se teď rozešli, byl milionovy, dokud se nam nenarodil syn. Já asi holt nemám štěstí jako Vy, bohužel. ;)

Vždyť jsi ho prakticky neznala. Byli jste spolu s bídou rok a hned mimino :roll: chudák ten starší, ten těch strejčků ještě bude mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
9.10.23 17:01
@Anonymní píše:

Milionový možná byl, ale mohli jste spolu být asi trochu dýl, než si dělat další, o to jde. Skoro jsi ho naznala, mimino doma a hned zase další. Rodiče asi taky nemáš, předpokládám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17003
9.10.23 17:13

No ja bych se obratila na rodinu a přátele. Popr na jeho rodinu. A hned zitra na socialku se poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2670
9.10.23 17:17
@Anonymní píše:

To není o štěstí. Pořídila jsi si děcko v době, kdy jsi ho pořádně neznala. Na začátku vztahu působí hormony, člověk spoustu výstražných znamení ignoruje, protože má růžové brýle. Proto by měl s takovými věcmi počkat a partnera víc poznat. Opravdu nevěřím tomu, že chlap, co takhle sprostě nadává dítěti, byl do té doby úplně nekonfliktní drahoušek se zlatou povahou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33787
9.10.23 17:19
@Anonymní píše:
Holky potřebuju pomoc. S přítelem se kterým jsme 2 roky máme 3 měsíčního chlapečka a mám v péči z předešlého vztahu kluka 3 roky. Rozešli jsme se, protože jsem po příchodu našeho syna si všimla, že se začíná chovat k mému synovi z předešlého vztahu dost jinak. Bral ho jako svého, měli krásný vztah, dokud jsem neporodila. Hlášky typu „vypadni do pokoje, teď mám malého, teď na tebe nemám čas, neřvi jsi horší jak mimino, chová se jak dem.nt, měla bys s ním zajít je to deb. l“ Vyeskalovalo až ke sprostým nadávkám jako „malý zmr. e, ču. aku malý“ Jsem řekla dost, odchod. No ale co teď. Jsem na rodičáku, beru 8100kč měsíčně, a na prvorozeného syna beru 4000tisice. Byt máme nájem a nastěhoval se on ke mě. Vůbec nevím kde mám momentálně vzít na další nájem, na který mi on rozhodně nedá, a nedá mi ani nic na malého, dokud to nepřevezme soud, kde si zažádám o výživné zpětně a samozřejmě příspěvek na bydlení. Ale co TEĎ? Vůbec nevím kde mám vzít 13000kč na nájem. y :nevim: Můžete mi poradit jak tohle řešit?

Ach jo, kam si dala rozum? Doma malé dítě, a hned si pořídíš další s chlapem, kterého ani pořádně neznáš. Zajdi na Ospod a poradˇse tam, těžko to za tebe někdo vyřeší. Rodiče nemáš? Že bys je poprosila o finanční pomoc? Předpokládám, že nemáš, a kamarádku taky ani jednu že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32170
9.10.23 17:19

@VitaminC To fakt dostaneš zbytek rodičáku za první dítě najednou, když máš druhé
 dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32170
9.10.23 17:21

Takže máš měsíčně 12 tisíc a nájem 13 tisíc…no tak to asi nemůžeš dělat nic jiného než se vrátit k rodičům. Příspěvek na bydlení ti celý nájem nezaplatí, s tím nepočítej. A kde máš jídlo a vše kolem na děti? To teda nevím, tady se moc radit nedá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35842
9.10.23 17:23

A jak si to platila s tím prvním dítětem? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie