Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj holky!
Chtěla bych se zeptat, už týden sem to nedostala, ano spime spolu s kondomem
a taky sem byla hodně nechlazena, a test sem si pro jistotu udělala a těhotná nejsem, mám ještě počkat nebo je lepší zajít k doktorovi? Dekuji
Pokud jsi byla nebo stále ještě jsi nemocná bude to od toho, ještě týden bych počkala a když nedorazí, objednala bych se k doktoru.
Já bych pár dní počkala a pak šla rovnou k doktorce než utrácet za testy. Ta ti případné těhotenství potvrdí na 100%.
@Perníček22 píše:
Pokud jsi byla nebo stále ještě jsi nemocná bude to od toho, ještě týden bych počkala a když nedorazí, objednala bych se k doktoru.
Nikdy jsem v nemoci neměla problém s termínem. ![]()
@Kockazvysocan píše:
Nikdy jsem v nemoci neměla problém s termínem.
Mně se to jednou zpozdilo při zánětu močáku, jinak ne. Ale mám kamarádku, co je na tohle náchylná, stačí nachlazení a má to zpožděne hned
jednou jsem se na toto téma bavila i s gyndarkou a říkala že se to stava ![]()
@Perníček22 píše:
Mně se to jednou zpozdilo při zánětu močáku, jinak ne. Ale mám kamarádku, co je na tohle náchylná, stačí nachlazení a má to zpožděne hnedjednou jsem se na toto téma bavila i s gyndarkou a říkala že se to stava
Může asi být, ale zas bych tím zakladatelku úplně neuklidňovala, kdyby to bylo jinak, tak at s tou možností počítá taky.
Vtírnu se s dotazem.
Počkali byste v případě zpoždění na doktorku, nebo byste jeli do nemocnice? Zpoždění už bude 14 dní, testy negativní. Jinak mám periodu přesnou. HA neberu a nikdy jsem nebrala. Nemocná nejsem, stres neprožívám.
Manžel už plaší, že to není normální.
Pokud nemas žádné problémy tak proč do nemocnice? Normálně jdi ke svému lékaři.
@Anonymní píše:
Vtírnu se s dotazem.
Počkali byste v případě zpoždění na doktorku, nebo byste jeli do nemocnice? Zpoždění už bude 14 dní, testy negativní. Jinak mám periodu přesnou. HA neberu a nikdy jsem nebrala. Nemocná nejsem, stres neprožívám.
Nemáš nějaký stres? Nehubneš? Ja neměla menstruaci 3 měsíce poté co jsem hodně zhubla. Nikam jsem nešla, srovnalo se to samo až si tělo zvyklo.
@Švédka87 píše:
Pokud nemas žádné problémy tak proč do nemocnice? Normálně jdi ke svému lékaři.
Takže bys čekala další týden? Dovolenou má do 10.1.2023.
Jen mě různě pobolívá břicho a tu a tam špiním. Včera jsem sebou jednou sekla. Ale je otázka, od čeho to bylo.
Taky čekám. Ale nahlodal mě chlap, že to není v pohodě.
@Anonymní píše:
Nemáš nějaký stres? Nehubneš? Ja neměla menstruaci 3 měsíce poté co jsem hodně zhubla. Nikam jsem nešla, srovnalo se to samo až si tělo zvyklo.
Stres nemám a ani na mě nepůsobí. Mám ověřené, že i v tom nejhorším stresu chodila jak hodinky.
Nezhubla jsem a ani nepřibrala.
@Anonymní píše:
Vtírnu se s dotazem.
Tohle u me není poprvé, jednou sem na to čekala měsíc, ale to jsem tedy sexuálně nezila.. a potom sem to zas dostávala jako vždy
A kolikrát v životě už chlap menstruoval, že ví, co je a není normální ![]()
Pokud máš jen zpoždění, ale ne jiné potíže a test negativní, sice to není obvyklé, ale ani nic, kvůli čemu by bylo třeba plašit a dva tdny to ještě nepočkalo (dost dobře možná se stejně do té doby rozkrvácíš). Může to bt úplně obyčejn anovulační cyklus, čas od času může potkat i zdravou ženu. Může to být hodně posunutá ovulace. Já měla od mé dr. instrukce dojít, pokud se to opozdí víc jak o jeden cyklus (nebudou-li jiné potíže).
Jinak se dá jít jako samoplátce do laborky, to těhotenství vyloučí na 100 %.
@ugluk píše:
Jinak se dá jít jako samoplátce do laborky, to těhotenství vyloučí na 100 %.
No nemusi, mohla mit posunutou ovulaci tou nemoci a je ted treba jen 7 dni po ovulaci. To je brzy. Ledaze by vedela, kdy byl posledni sex a bylo to treba uz 3 tydny.