Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@azaleila píše:
Kolik diskuzí ještě založíš?
Proč hned tak kousavej komentář? Omylem jsem haložila dvě a je tam nějaká lhůta na smazání diskuze. Takže jestli tě to tak tíží na srdci tak je mi tě upřimně líto, že máš čas a chuť tohle řešit a psát. A jestli budu chtít založím jich 50 a tobe to muze byt uprimne u p…
![]()
@aligator09 píše:
A jestli budu chtít založím jich 50 a tobe to muze byt uprimne u p…
Troll. Nahlášeno adminovi.
Dobrý den,
duplicitní diskuzi jsem smazala. Ponechávám pouze tuto. Ohledně nahlášeného příspěvku se domnívám, že šlo spíš o nevhodnou reakci. Doufám, že si je uživatelka vědoma, že zakládání duplicitních diskuzí je proti pravidlům a v tomto případě šlo opravdu jen o omyl.
Krásný den
Terka ![]()
@aligator09 píše:
Proč hned tak kousavej komentář? Omylem jsem haložila dvě a je tam nějaká lhůta na smazání diskuze. Takže jestli tě to tak tíží na srdci tak je mi tě upřimně líto, že máš čas a chuť tohle řešit a psát. A jestli budu chtít založím jich 50 a tobe to muze byt uprimne u p…![]()
![]()
![]()
Založ si jich třeba tisíc
pokud budou mít stejný ohlas jako tato máš se fakt na co těšit ![]()
@admin - zakladatelka je provokující troll
@azaleila píše:
Založ si jich třeba tisícpokud budou mít stejný ohlas jako tato máš se fakt na co těšit
@admin - zakladatelka je provokující troll
Vy jste teda hrozny slepicky. Uzivatelka omylem zalozila dve diskuze (stane se) a hned si nekdo musi rypnout, a kdyz se ohradi, tak se bude volat admin, dokud se ji za trest nesmaze i tahle. To ji to nandate ![]()
Nechapu, co je spatnyho na tomhle tematu, kor kdyz je i diskuze k dvojcatum roku 22. Mozna je spis zvlastni, ze je ta diskuze zalozena anonymne, mit dvojcata snad neni neco tak tajnyho a citlivyho, ale tak i treba k tomuhle ma autorka nejaky duvod. Trolling na tema dvojcata prece nedava smysl ![]()
@Mazdenka píše:
Vy jste teda hrozny slepicky. Uzivatelka omylem zalozila dve diskuze (stane se) a hned si nekdo musi rypnout, a kdyz se ohradi, tak se bude volat admin, dokud se ji za trest nesmaze i tahle. To ji to nandateNechapu, co je spatnyho na tomhle tematu, kor kdyz je i diskuze k dvojcatum roku 22. Mozna je spis zvlastni, ze je ta diskuze zalozena anonymne, mit dvojcata snad neni neco tak tajnyho a citlivyho, ale tak i treba k tomuhle ma autorka nejaky duvod. Trolling na tema dvojcata prece nedava smysl
Na tématu není špatnýho vůbec nic. Naopak je super.
Minimálně divný jsou dvě stejný - údajně omylem založený anonymní diskuze.
A když bude paní chtít založí další a další. Anonymně samozřejmě. A omylem… ![]()
Ahoj. Jsem v očekávání s mo-bi dvojčaty, aktuálně 26tt. Miminka rostou už od začátku trošku rozdílně. Aktuálně mezi sebou mají 16% rozdíl (cca 100g). Což mě doktorka uklidnila, že je to naprosto normální a jelikož průtoky a množství plodové vody mají v pořádku, tak se to zatím řešit nebude. Tak se modlím ať je to vše bez problémů až do konce a snad se váhově doženou.
Jinak už mám nahoře 10kg a cítím se jak velryba ![]()
Zdravím děvčata, také čekáme dvojčatka. Vůbec sme nečekali že budou děti dvě. Ale zatím jsme v 7 týdnu, vše v pořádku tak uvidíme. Ale musím říct, že těhotenství je úplně jiné než z jedním dítkem. Mějte hezký den.
Ahoj Holky, jdu se k Vam pridat cekam jednovajecna bi-bi dvojcatka po ivf v srpnu.Jak se mate? ja jsem 10 tt plus 4.Jak prozivate tehu?? ![]()
První trimestr byl celkem masakr. Mám ještě syna a těhotenství se absolutně nedají srovnat. Teď jsem v 19. týdnu a břicho mám jak ve 28. se synem
za dva týdny mě čeká druhý screening, tam se snad dozvíme pohlaví. Čekám bi-bi ![]()
@AnetkaAnke no ja zacala 13 tt, ale take to tehotenstvi je uplne jine nez prvni ze synem.Boli me bricho a chozeni na malou je moji nocni murou
,ale co by clovek nevydrzel pro detatka.Sem zvedava na dalsi dny a tydny.Ja mam bricho jak v 5 mesici prvniho tehu.Je to zcela jine uplne ve vsem.
@Libi87 to každopádně, všechno je to nějaký náročnější
ale teď už mi je relativně dobře, opadla ta obrovská únava a zmizely nevolnosti. Pohyb je samozřejmě úplně jiná kapitola, břicho se fakt už pronese, ale s tím se dalo počítat, když jsou v něm dvě děti a dvě placenty ![]()
@AnetkaAnke no me dost bricho boli i v leze stale…ale nevim zda je to i hormonalni stimulaci nebo tim ze jsou proste dve.Tak musime vydrzet
![]()
Kdo je v očekávání s dvojčátky tak všechny všichni sem

Dvojčátka 2023