Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Tak to se nemusis bat, poradna je urcite super. Budete vice hlidani.Ja jsem rada ze budem uz chodit do poradny a gratuluji ke dvojcatkum ![]()
@Libi87 Dekujuuu
Dnes zacinam 11tt. Ted ve stredu me ceka ta prvni kontrola na rizikovce.
Jako jsem rada, ptz tam jsou vylozene machri a maji i lepsi pristroje a tak. Jen je tak jedna doktorka pry doooost neprijemna a samozrejme dle ordinacni doby jsem objednama zrovna v jeji den
Ale pry je odborník na svym miste, jen lidsky je pry ![]()
Tak se celkem bojim, no ![]()
Tak kontrolu v rizikovce mame za sebou a vsechno je v poradku ![]()
Obe miminka pekne rostou. Jedno melo 3.4cm a druhe 3.6cm ![]()
A 3.kvetna nas ceka 1.screening.
Jak jste na tom, holky?
Snad se k nam jeste pridaji i dalsi maminky, co cekaji dvojcatka. At se nam diskuse rozjede a muzeme si psat casteji ![]()
My už máme 5 týdnů. Občas je to pro mě jako prvorodičku masakr
ale neměnila bych…S jedním mimčem bychom se asi nudili doma.
Já jdu zítra poprve do poradny, máme teď 22 tt skoro 23 tak to začalo nějak utíkat, už pomale sháním věci vše x 2 je náročnější než před 5 lety u syna
.Už sme aji vymysleli jména. Tak máme pořád zábavu. Jen je teď v pořádku dopéct do nějakého slušného týdne ![]()
U nás se nic nezměnilo. Momentálně jsem ve 30.tt a stále u Apolináře ![]()
U nás opět změna, včera poradna a miminka jsou definitvně jednovaječná bi bi tak se mě ulevilo, protože stále dokola jednou bi bi jednou mo bi…tak mám radost ![]()
Tak jsem si poridila Angelsounds, u dcerky jsem taky mela a bylo to skvely ![]()
Jsem 11+5 a velmi tezko se hleda, ale asi se nam jednou povedlo najit. Sice velmi vzdalene a lehce, ale asi slyseli ![]()
Ale teda hleda se to hodne tezko.
Snad to pujde najit lip a lip.
Tak holky, naše dvojčátka už se taky předevčírem rozhodla, že půjdou ven. 31+0, 1445g a 1390g. Obě holky jsou v pořádku v rukou neonatologů. Všem vám držím pěsti, ať to spolu dotahnete co nejdál 🙂
@AnetkaAnke
Gratulace veliká. Dobře to dopadlo, hlavně ať jste všichni zdraví.
![]()
@AnetkaAnke gratulujem z celého srdca a nech su dievcatka rychlo “dopečené” aby ste si ich coskoro odniesli domov 🍀 🙏🏻 ❤️
@AnetkaAnke Juuuu, gratulujuuuu
Hlavne, ze jste vsichni v poradku. Miminka i ty ![]()
Ja zacinam 15tt
![]()
Ahoj holky, je tu ještě někdo aktivní?
čekám dvojvaječná, jsem v 16tt a jsem prekvapena z toho, jak moc mě furt bolí bricho.
Na kontrole jsem to říkala, dostala jsem magnesium, beru ho už cca měsíc a teda změna vůbec žádná. Jinak bricho už mám tak obrovský, ze vypadam jak v 6.měsíci těhotenství
jak se dari vam, co ještě čekáte na své poklady? ![]()