Dvojčata 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
141
14.4.23 19:22

Tak to se nemusis bat, poradna je urcite super. Budete vice hlidani.Ja jsem rada ze budem uz chodit do poradny a gratuluji ke dvojcatkum :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
16.4.23 10:39

@Libi87 Dekujuuu :kytka: Dnes zacinam 11tt. Ted ve stredu me ceka ta prvni kontrola na rizikovce.
Jako jsem rada, ptz tam jsou vylozene machri a maji i lepsi pristroje a tak. Jen je tak jedna doktorka pry doooost neprijemna a samozrejme dle ordinacni doby jsem objednama zrovna v jeji den :mrgreen: :roll: Ale pry je odborník na svym miste, jen lidsky je pry :zed:
Tak se celkem bojim, no :D

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.4.23 18:57

Tak kontrolu v rizikovce mame za sebou a vsechno je v poradku :srdce:

Obe miminka pekne rostou. Jedno melo 3.4cm a druhe 3.6cm :dance:

A 3.kvetna nas ceka 1.screening.

Jak jste na tom, holky?

Snad se k nam jeste pridaji i dalsi maminky, co cekaji dvojcatka. At se nam diskuse rozjede a muzeme si psat casteji :lol:

• Citovat
  • Upravit
Tvirus
23.4.23 19:12

My už máme 5 týdnů. Občas je to pro mě jako prvorodičku masakr :) ale neměnila bych…S jedním mimčem bychom se asi nudili doma.

• Citovat
  • Upravit
141
23.4.23 19:15

Já jdu zítra poprve do poradny, máme teď 22 tt skoro 23 tak to začalo nějak utíkat, už pomale sháním věci vše x 2 je náročnější než před 5 lety u syna :P :mrgreen:.Už sme aji vymysleli jména. Tak máme pořád zábavu. Jen je teď v pořádku dopéct do nějakého slušného týdne :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
23.4.23 19:16

@Tvirus závidím že už máš miminka doma a vše je v pořádku :srdce: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
25.4.23 08:58

U nás se nic nezměnilo. Momentálně jsem ve 30.tt a stále u Apolináře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
25.4.23 09:26

U nás opět změna, včera poradna a miminka jsou definitvně jednovaječná bi bi tak se mě ulevilo, protože stále dokola jednou bi bi jednou mo bi…tak mám radost :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
141
25.4.23 09:26

@AnetkaAnke copak se děje, ležíš tam?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.4.23 16:56

Tak jsem si poridila Angelsounds, u dcerky jsem taky mela a bylo to skvely :srdce:
Jsem 11+5 a velmi tezko se hleda, ale asi se nam jednou povedlo najit. Sice velmi vzdalene a lehce, ale asi slyseli :kytka:

Ale teda hleda se to hodne tezko.
Snad to pujde najit lip a lip.

• Citovat
  • Upravit
168
9.5.23 02:35

Tak holky, naše dvojčátka už se taky předevčírem rozhodla, že půjdou ven. 31+0, 1445g a 1390g. Obě holky jsou v pořádku v rukou neonatologů. Všem vám držím pěsti, ať to spolu dotahnete co nejdál 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tvirus
9.5.23 04:47

@AnetkaAnke
Gratulace veliká. Dobře to dopadlo, hlavně ať jste všichni zdraví. :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
460
10.5.23 09:56

@AnetkaAnke gratulujem z celého srdca a nech su dievcatka rychlo “dopečené” aby ste si ich coskoro odniesli domov 🍀 🙏🏻 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.5.23 18:47

@AnetkaAnke Juuuu, gratulujuuuu :dance: :dance: :dance: Hlavne, ze jste vsichni v poradku. Miminka i ty :hug:

Ja zacinam 15tt :srdce: :srdce:

• Citovat
  • Upravit
351
2.7.23 20:15

Ahoj holky, je tu ještě někdo aktivní? :srdce: čekám dvojvaječná, jsem v 16tt a jsem prekvapena z toho, jak moc mě furt bolí bricho. :? Na kontrole jsem to říkala, dostala jsem magnesium, beru ho už cca měsíc a teda změna vůbec žádná. Jinak bricho už mám tak obrovský, ze vypadam jak v 6.měsíci těhotenství :D :D jak se dari vam, co ještě čekáte na své poklady? :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí