Týdenní bolest břicha

26.11.11 11:41

Týdenní bolest břicha

Ahojky děvčata. Mam takový problém. Jsem v 26tt. a už od pondělí mě bolí břicho, v úterý začlo tvrdnutí a to tvrdlo až do čtvrtka, kdy jsem raději zašla k doktorovi a ten mi napsal magnesium a řekl mi, že se nemusím bát předčasného porodu, že mam hrdlo krásně uzavřené, přešlo to a já byla ráda, jenomže břicho mě bolí vesele dál a já už začínám mít strach. Dnes ráno (sobota) jsem šla na velkou jako obvykle a ucítila jsem takový horký výtok z pochvy a docela to i pálilo. Hrozně mě to vyděsilo a já nevím co to je. Bojím se, aby to nebyla plodová voda a nebo kvasinková infekce. Ale už dlouho předtím mě při utírání nic nepálilo. Jinak kvasinky jsem měla od 4-5měsíce. Poraďte prosím, jsem prvorodička a nemám tolik zkušeností. :|

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6956
26.11.11 11:55

Boleni brich byvaji v tehu vetsinou vay co drzi delohu ale ten horky vytok se mi nelibi, to nema byt. Aby jsi nemela zanet. To neni sranda. Jed radeji do porodnice!!! Lepsi desetkrat zbytecne nez jednou pozde!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.11.11 11:56

Chtela jsem napsat vazy!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11522
26.11.11 12:05

kvuli tomu vytoku bych taky jela :think: nic za to nedas, jen se kdyztak ujistis, ze je vse OK ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 12:39

Možná se mi to jen zdálo, že byl horký, jak to pálilo. Nevím :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
26.11.11 12:46

Ahojky!
Tipla bych taky na nějakou kvasinkovou infekci, mám s tím momentálně zkušenost. V těhu jsem ale neměla. Asi bych si zajela k lékaři.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
26.11.11 12:47

Normal jed do porodky!!!! Ja tam taky jela zase kvuli tvrdnuti. Fakt at neco nezanedbas!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 12:48

A jak se ti to projevilo Pampalin? Mě to už jinak nepálí. To byl jen ten moment :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
26.11.11 12:59

Mně to teda pálí až bolí, zvlášt při čůrání. Jinak jsem měla takový výtok s bílými kousky - se omlouvám, pokud bude někomu tenhle popis nepříjemný. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 13:54

Mě to právě pálilo jen v ten moment. Jinak nic. No,na pohotovosti jsem byla a připadala jsem si tam jak blbka. Byl tam za doktora takovej děděk, ani mě nevyšetřil, ani mi pořádně neřekl co to je, jen mi chtěl dát globule, který jsem brala když jsem měla kvasinky. Mam jich doma ještě hodně. Jediný co mi řekl, tak že si je mam vzít, že to přejde. No takže jako když jsem tam nebyla. Roudnická porodnice fakt výborná. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
26.11.11 14:44

Pokud je to kvasinková infekce, tak by ty globule nebo čípky měly opravdu zabrat. Já si teda teď koupila Canesteen CombiPack a byla v něm jedna poševní tableta a na zevní mazání Canesteen krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 14:57

a dobrý? Pomáhá ti to? Já tu mam spoustu těch globulý, tak snad pomůžou. Jinak nevím co by to mohlo být :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
26.11.11 15:41

Jo, pomohlo to. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.11.11 15:43

No, mě už to začlo pálit i při utírání, tak snad to jsou ty kvasinky. Tak to jsem ráda, že ti to pomohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4336
26.11.11 15:49

Ještě není dobrý moc mlsat, sladký je pro kvasinky dobrou živnou půdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí