Zkušenosti s agenturou Tymbe
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@manca 1 píše: Více
Oživuji diskuzi, mám stejný problém. Je to bezpečné, takhle dát údaje cizí firmě? Navíc já jsem reagovala na inzerát na práci v obchodě v našem městě a ozvala se mi zpět agentura Tymbe, která má v podmínkách napsáno, že není pracovní agentura a nezajistí mi práci. Tak co vlastně zajistí a proč chce mé údaje?
Kdyby měl někdo zkušenost, budu ráda ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@spiritt Ahoj já to nakonec riskla a podvod to není. Nemusíš se bát. Za mě zkušenost dobrá co slíbili to splnili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@manca 1 Dobrý den, také řeším firmu Tymbe a také jsem se pozastavila že chtějí ten OP a že je pracovní smlouva online. Je to opravdu tak v pořadku a vyplácejí v pořádku peníze? Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Sofii502 píše: Více
Dobrý den, ano všechno se řeší online. Bála jsem se taky, ale opravdu není čeho. Peníze jsou schopny vyplácet do 5 dnů. Čekala jsem max 10 dní, bylo to po vánocích a Tymbe se omlouvali, že nedostali zaplacené faktury od firem, ale do 10 dní peníze přišli. vetsinou všude vyplácejí peníze nadcházející měsíc. Za mě spokojenost.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, starám se o invalidní mámu a přes tymbe chodím na brigádu na pár dní v měsíci, abych přišla mezi lidi a hodí se mi každá koruna navíc. Začala jsem až v druhé půlce roku 24 a co se týče administrativy, vše mají propracované výborně a funguje to online, nikam nemusíte chodit. Co mě vadí jsou výplatní termíny a komunikace přes chat! Pouze první 2 měsíce jsem měla peníze cca o pět dnů dřív než byl nejzazší termín ( nikdy to nebylo míň než 15prac. dnů!!! ) Nechápu jestli tu příspěvky píší nastrčení lidé od Tymbe nebo jestli to v Brně vyplácejí přednostně ( já jsem z Prahy), ale právě teď mají výplaty do 20ti pracovních dnů, což je s víkendy měsíc! Takže systém dobrý, výběr brigád omezený, ale vyplácení to je tragédie největší…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit