Práce bez maturity

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
13955
10.11.18 20:52

Mozne to urcite je, ale bude to chtit praxi v oboru nebo se tam vypracovat z nizsi pozice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1185
10.11.18 20:55

Znám vedoucí v supermarketu bez maturity, ale začínali jako prodavači/ky. Ale v dnešní době to bude hodně těžký. A bude to trvat hooodně dlouho. A taky musíš být nejlepší ze všech.

Příspěvek upraven 10.11.18 v 21:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.11.18 20:55

Je to možný. Já chodila při mateřský na brigádu do obchodu a s maturitou jsem tam byla jediná. Ale samozřejmě to není moc reálné, pokud jsi ještě mládě, který před nedávnem seklo se školou.

• Citovat
  • Upravit
smajlik345
10.11.18 20:59

@Nicklas v dnešní době asi těžko, ale zaleží od obchodu. U nás a nejen u nás je povinne na vedoucí a zastupkyní vedoucí nutnost mít maturitu

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.11.18 21:02

Asi záleží, jak kde. Většina mé rodiny má jen učnák a jsou rádi, že nějakou práci vůbec mají. Pracují různě ve fabrikách nebo jako prodavačky za mizerné peníze. Ale ze známosti jde vše :palec:

• Citovat
  • Upravit
128
10.11.18 21:02
@Tunrida píše:
Je to možný. Já chodila při mateřský na brigádu do obchodu a s maturitou jsem tam byla jediná. Ale samozřejmě to není moc reálné, pokud jsi ještě mládě, který před nedávnem seklo se školou.

Je mi 35 let a pracuju tam druhym rokem zati doplnuju zbozi.bylo mi receno ze uprednostnujou s maturitou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
10.11.18 21:04

@Nicklas a nebylo by lepší si tu maturitu dodělat? To jde i dálkově při práci. Jasně že vždycky upřednostní toho kdo má vyšší vzdělání, to bys musela být nějak nadprůměrně výkonná, nebo nějaká protekční tlačenka :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.11.18 21:06
@Nicklas píše:
Je mi 35 let a pracuju tam druhym rokem zati doplnuju zbozi.bylo mi receno ze uprednostnujou s maturitou

Tak to samozřejmě záleží podle obchodu. Pokud oni chtějí někoho s maturitou, těžko je oslníš ty, pokud „jenom“ doplnujes zboží. Ono na tom jaksi nás moc co ukázat. Taky záleží, jak ten obchod platí. Pokud nějak přijatelně, může si samozřejmě víc vybírat. V tom, kam jsem chodila, nebudu jmenovat, si moc vybírat nemůžou, protože na plnej úvazek dávají peníze naprosto tragický, práce od nevidím do nevidím, pracovní podmínky katastrofální.. Fakt můžou být rádi, že tam vůbec někoho mají.

• Citovat
  • Upravit
1185
10.11.18 21:08

@Nicklas A nenabídli ti aspoň dělat vedoucí úseku, nebo tak něco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.11.18 21:17
@Kriss Tina píše:
@Nicklas a nebylo by lepší si tu maturitu dodělat? To jde i dálkově při práci. Jasně že vždycky upřednostní toho kdo má vyšší vzdělání, to bys musela být nějak nadprůměrně výkonná, nebo nějaká protekční tlačenka :nevim:

Zkousela jsem dvakrat dalkove si maturitu dodelat ale nesla me matika,ta byla docela tezka a pocitace a ucetnictvi,takze jsem neudala zkousky,propadla,tak jsem to pak vzdala.nevim jestli by se mi chtelo to jeste zkusit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
10.11.18 21:23
@Nicklas píše:
Zkousela jsem dvakrat dalkove si maturitu dodelat ale nesla me matika,ta byla docela tezka a pocitace a ucetnictvi,takze jsem neudala zkousky,propadla,tak jsem to pak vzdala.nevim jestli by se mi chtelo to jeste zkusit

Hele, budiž matika, ale když jsi propadla na dálkovém z počítačů, opravdu si myslíš, že v sobě máš vědomosti na to, abys mohla dělat vedoucí? No a pak to účetnictví, to se vedoucí v obchodě docela týká, ne? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
13955
10.11.18 21:24
@Nicklas píše:
Zkousela jsem dvakrat dalkove si maturitu dodelat ale nesla me matika,ta byla docela tezka a pocitace a ucetnictvi,takze jsem neudala zkousky,propadla,tak jsem to pak vzdala.nevim jestli by se mi chtelo to jeste zkusit

No ale nejaky ucto a pc bys stejne k praci vedouci potrebovala ne? To je dost podstatny :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37119
10.11.18 21:27

@Nicklas a co jako dělají vedoucí? Čumí do papírů a dělají na počítači, když nezvládneš ani tohle na dálkovém studiu jak to chceš pak denně používat v práci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
128
10.11.18 21:28
@Anonymní píše:
Asi záleží, jak kde. Většina mé rodiny má jen učnák a jsou rádi, že nějakou práci vůbec mají. Pracují různě ve fabrikách nebo jako prodavačky za mizerné peníze. Ale ze známosti jde vše :palec:

neda se nic delat musim to tak brat ze aspon nejaka prace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
10.11.18 21:28
@Nicklas píše:

nejde ti matika, ucetnictvi a pocitace…to jsou dost podstatne veci k pozici vedouciho, nemyslis? :nevim: co zkusit stesti nekde jinde? proc ti vubec jde o pozici vedouci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat