Práce bez maturity
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mozne to urcite je, ale bude to chtit praxi v oboru nebo se tam vypracovat z nizsi pozice.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Znám vedoucí v supermarketu bez maturity, ale začínali jako prodavači/ky. Ale v dnešní době to bude hodně těžký. A bude to trvat hooodně dlouho. A taky musíš být nejlepší ze všech.
Příspěvek upraven 10.11.18 v 21:01
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Je to možný. Já chodila při mateřský na brigádu do obchodu a s maturitou jsem tam byla jediná. Ale samozřejmě to není moc reálné, pokud jsi ještě mládě, který před nedávnem seklo se školou.
- Citovat
- Upravit
@Nicklas v dnešní době asi těžko, ale zaleží od obchodu. U nás a nejen u nás je povinne na vedoucí a zastupkyní vedoucí nutnost mít maturitu
- Citovat
- Upravit
Asi záleží, jak kde. Většina mé rodiny má jen učnák a jsou rádi, že nějakou práci vůbec mají. Pracují různě ve fabrikách nebo jako prodavačky za mizerné peníze. Ale ze známosti jde vše ![]()
- Citovat
- Upravit
@Tunrida píše:
Je to možný. Já chodila při mateřský na brigádu do obchodu a s maturitou jsem tam byla jediná. Ale samozřejmě to není moc reálné, pokud jsi ještě mládě, který před nedávnem seklo se školou.
Je mi 35 let a pracuju tam druhym rokem zati doplnuju zbozi.bylo mi receno ze uprednostnujou s maturitou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas a nebylo by lepší si tu maturitu dodělat? To jde i dálkově při práci. Jasně že vždycky upřednostní toho kdo má vyšší vzdělání, to bys musela být nějak nadprůměrně výkonná, nebo nějaká protekční tlačenka ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas píše:
Je mi 35 let a pracuju tam druhym rokem zati doplnuju zbozi.bylo mi receno ze uprednostnujou s maturitou
Tak to samozřejmě záleží podle obchodu. Pokud oni chtějí někoho s maturitou, těžko je oslníš ty, pokud „jenom“ doplnujes zboží. Ono na tom jaksi nás moc co ukázat. Taky záleží, jak ten obchod platí. Pokud nějak přijatelně, může si samozřejmě víc vybírat. V tom, kam jsem chodila, nebudu jmenovat, si moc vybírat nemůžou, protože na plnej úvazek dávají peníze naprosto tragický, práce od nevidím do nevidím, pracovní podmínky katastrofální.. Fakt můžou být rádi, že tam vůbec někoho mají.
- Citovat
- Upravit
@Nicklas A nenabídli ti aspoň dělat vedoucí úseku, nebo tak něco?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kriss Tina píše:
@Nicklas a nebylo by lepší si tu maturitu dodělat? To jde i dálkově při práci. Jasně že vždycky upřednostní toho kdo má vyšší vzdělání, to bys musela být nějak nadprůměrně výkonná, nebo nějaká protekční tlačenka
Zkousela jsem dvakrat dalkove si maturitu dodelat ale nesla me matika,ta byla docela tezka a pocitace a ucetnictvi,takze jsem neudala zkousky,propadla,tak jsem to pak vzdala.nevim jestli by se mi chtelo to jeste zkusit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas píše:
Zkousela jsem dvakrat dalkove si maturitu dodelat ale nesla me matika,ta byla docela tezka a pocitace a ucetnictvi,takze jsem neudala zkousky,propadla,tak jsem to pak vzdala.nevim jestli by se mi chtelo to jeste zkusit
Hele, budiž matika, ale když jsi propadla na dálkovém z počítačů, opravdu si myslíš, že v sobě máš vědomosti na to, abys mohla dělat vedoucí? No a pak to účetnictví, to se vedoucí v obchodě docela týká, ne? ![]()
- Citovat
- Upravit
@Nicklas píše:
No ale nejaky ucto a pc bys stejne k praci vedouci potrebovala ne? To je dost podstatny ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas a co jako dělají vedoucí? Čumí do papírů a dělají na počítači, když nezvládneš ani tohle na dálkovém studiu jak to chceš pak denně používat v práci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Asi záleží, jak kde. Většina mé rodiny má jen učnák a jsou rádi, že nějakou práci vůbec mají. Pracují různě ve fabrikách nebo jako prodavačky za mizerné peníze. Ale ze známosti jde vše
neda se nic delat musim to tak brat ze aspon nejaka prace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas píše:
nejde ti matika, ucetnictvi a pocitace…to jsou dost podstatne veci k pozici vedouciho, nemyslis?
co zkusit stesti nekde jinde? proc ti vubec jde o pozici vedouci?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit