Práce bez maturity
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@smajlik345 píše:
@Nicklas prosím najdi si jiný sen. Ono i pravopis musí člověk ovládat. Kolegyně se kolikrát sekne a říká si v hlavě jak se to a to slovo píše dobře a email přepisuje, protože vedoucí musí mít i nějakou pravopisnou úroveň.
nevim jakej jinej cil bych si mela nachazet.proste tu vedouci useku skusit muzu a kdyby me ta prace nesla ,nebavila atd nebo vizadovala hodne znalosti ,tak bych se vratila k uklidu,doplnovani atd.nekdo takovou praci taky delat musi jako je pokladni nebo doplnovani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas jako promiň, ale jen v tom tvém posledním příspěvku, mas dvě hodně velké hrubky. Takže první můj cíl by byl zlepšit své znalosti v českém jazyce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Victoria1988 píše:
@Nicklas no kdyby se nenadreli,tak by lidl nedával zástupci prodejny 39hrubeho nastupak. Při práci zástupce či vedoucího prodejny tou praci žiješ v podstatě nonstop. Spis je těžké uvolnit mysl na něco jiného. Velká zodpovědnost,tlak z vrchu, stres atd.
to trochu vic prehanis s tim platem a s tou zodpovednosti taky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mroe píše:
No a to je ono. Bohuzel ses nekamaradila ani s cestinou. V dnesni dobe a bez matiky a pocitace, nemuzes delat skoro nic. Kdyz navic nemuzes ani psat, protoze je to sama hrubka, takto fakt se slusnym mistem muzes pocitat tezko. Ale sebevedomi by bylo, to jo.
myslim ze se maji skouset nove veci i kdyz mam jen odborne uciliste
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas píše:
to trochu vic prehanis s tim platem a s tou zodpovednosti taky
- Citovat
- Upravit
@Victoria1988 píše:
https://kariera.lidl.cz/…jny-1462.htm
aha.pozadavku tam maji hodne.a chteji stredoskolske vzdelani ja mam jen odborne uciliste.to jim asi vadilo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Victoria1988 je propastný rozdíl v pozicích zástupce manažera v Lidlu a vedoucí úseku v Albertu. Co se týče práce i peněz. Myslím, že vedoucí úseku nemá ani půlku platu, co zástupce manažera. I ty nároky jsou rozdílné. Ale zodpovědnost ta tam je, to je bez debat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já žasnu nad tím vysokým sebevědomím.
Ale to je tak asi všechno,hrubek v každém příspěvku. A o práci vedoucího představy fakt naivní. Pod někým,kdo se neumí ani podepsat,bych pracovat nechtěla.
Spoustu lidí v dnešní době si dodělává vzdělání i ve vyšším věku. Mám dvě kamarádky,které si dodělaly maturitu až s dítětem - jedna s druhým,druhá s třetím,obnášelo to dvě odpoledne ve školních lavicích - asi 4 hodiny,až v odpoledních hodinách,kdy se předpokládá,že je dostupné hlídání dětí,docházka je z 80 procent povinná. A jedna z nich ještě pokračuje dál různými kurzy,školeními.Uvažuje,že by si podala přihlášku na VŠ,ale zatím se jí do toho nechce - jen proto,že našla práci,ve které se jí líbí a na kterou jí aktuálně dosažené vzdělání stačí a zároveň je limitovaná péčí o děti.
Pokud maturitní obor,který by zakladatelka požadovala,nenabízí dálkové studium,je možné požádat o individuální plán na běžné střední škole,denním studiu. Ale ekonomické obory dálkově studovat většinou umožňují,u nás i státní obchodní akademie,nejen soukromé školy.
Takové „prsení“ tady mě máte,tak si ze mě sedněte na zadek,no fuj. S takovým přístupem to není možné daleko dotáhnout
Zvlášť v dnešní době,kdy je nadbytek zaměstnanců i potencionálních. Každý se ze sebe snaží vytřískat maximám a to nabídnout.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 píše:
Ale to je tak asi všechno,hrubek v každém příspěvku. A o práci vedoucího představy fakt naivní. Pod někým,kdo se neumí ani podepsat,bych pracovat nechtěla.Spoustu lidí v dnešní době si dodělává vzdělání i ve vyšším věku. Mám dvě kamarádky,které si dodělaly maturitu až s dítětem - jedna s druhým,druhá s třetím,obnášelo to dvě odpoledne ve školních lavicích - asi 4 hodiny,až v odpoledních hodinách,kdy se předpokládá,že je dostupné hlídání dětí,docházka je z 80 procent povinná. A jedna z nich ještě pokračuje dál různými kurzy,školeními.Uvažuje,že by si podala přihlášku na VŠ,ale zatím se jí do toho nechce - jen proto,že našla práci,ve které se jí líbí a na kterou jí aktuálně dosažené vzdělání stačí a zároveň je limitovaná péčí o děti.
Pokud maturitní obor,který by zakladatelka požadovala,nenabízí dálkové studium,je možné požádat o individuální plán na běžné střední škole,denním studiu. Ale ekonomické obory dálkově studovat většinou umožňují,u nás i státní obchodní akademie,nejen soukromé školy.
Takové „prsení“ tady mě máte,tak si ze mě sedněte na zadek,no fuj. S takovým přístupem to není možné daleko dotáhnout
Zvlášť v dnešní době,kdy je nadbytek zaměstnanců i potencionálních. Každý se ze sebe snaží vytřískat maximám a to nabídnout. [/citace
Dodelavat maturitu se mi uz nechce.to u me asi nehrozi,stalo by to hodne casu kdybych nastoupila od prvaku .a taky usili.Bude mi 36 let a uz se mi do toho nechce.Ve druhaku jsem propadla ze dvou predmetu v minulosti napr. z matiky byli tam ruzny rovnice a ulohy a veci ktery snad nejsou pro bezny zivot tolik potreba.Ale mela jsem si sehnat nejake tenkrat doucovani.A uz je to hodne dlouha doba co jsem byla naposled ve skole.Psala jsem jen ze i bez maturity muzou byt lepsi mista a taky jsem to tady v ruznych komentarich cetla ze ano.je potreba taky urcity pracovni nasazeni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas píše:@Jana206 píše:í
Ale to je tak asi všechno,hrubek v každém příspěvku. A o práci vedoucího představy fakt naivní. Pod někým,kdo se neumí ani podepsat,bych pracovat nechtěla.Spoustu lidí v dnešní době si dodělává vzdělání i ve vyšším věku. Mám dvě kamarádky,které si dodělaly maturitu až s dítětem - jedna s druhým,druhá s třetím,obnášelo to dvě odpoledne ve školních lavicích - asi 4 hodiny,až v odpoledních hodinách,kdy se předpokládá,že je dostupné hlídání dětí,docházka je z 80 procent povinná. A jedna z nich ještě pokračuje dál různými kurzy,školeními.Uvažuje,že by si podala přihlášku na VŠ,ale zatím se jí do toho nechce - jen proto,že našla práci,ve které se jí líbí a na kterou jí aktuálně dosažené vzdělání stačí a zároveň je limitovaná péčí o děti.
Dodelavat maturitu se mi uz nechce.to u me asi nehrozi,stalo by to hodne casu kdybych nastoupila od prvaku .a taky usili.Bude mi 36 let a uz se mi do toho nechce.Ve druhaku jsem propadla ze dvou predmetu v minulosti napr. z matiky byli tam ruzny rovnice a ulohy a veci ktery snad nejsou pro bezny zivot tolik potreba.Ale mela jsem si sehnat nejake tenkrat doucovani.A uz je to hodne dlouha doba co jsem byla naposled ve skole.Psala jsem jen ze i bez maturity muzou byt lepsi mista a taky jsem to tady v ruznych komentarich cetla ze ano.je potreba taky urcity pracovni nasazeniZvlášť v dnešní době,kdy je nadbytek zaměstnanců i potencionálních. Každý se ze sebe snaží vytřískat maximám a to nabídnout. [/citace
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jana206 píše:
Takové „prsení“ tady mě máte,tak si ze mě sedněte na zadek,no fuj. S takovým přístupem to není možné daleko dotáhnoutZvlášť v dnešní době,kdy je nadbytek zaměstnanců i potencionálních. Každý se ze sebe snaží vytřískat maximám a to nabídnout.
Souhlas. Musela by mě hanba fackovat, kdybych takto měla pomýšlet na to, že budu vedoucí. Tak to tady pořád sleduju, ať se mám čemu divit. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Nicklas píše:@Jana206 píše:
Zvlášť v dnešní době,kdy je nadbytek zaměstnanců i potencionálních. Každý se ze sebe snaží vytřískat maximám a to nabídnout.
Dodelavat maturitu se mi uz nechce.to u me asi nehrozi,stalo by to hodne casu kdybych nastoupila od prvaku .a taky usili.Bude mi 36 let a uz se mi do toho nechce.Ve druhaku jsem propadla ze dvou predmetu v minulosti napr. z matiky byli tam ruzny rovnice a ulohy a veci ktery snad nejsou pro bezny zivot tolik potreba.Ale mela jsem si sehnat nejake tenkrat doucovani.A uz je to hodne dlouha doba co jsem byla naposled ve skole.Psala jsem jen ze i bez maturity muzou byt lepsi mista a taky jsem to tady v ruznych komentarich cetla ze ano.je potreba taky urcity pracovni nasazeni
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas píše: .nekdo takovou praci taky delat musi jako je pokladni nebo doplnovani
Přesně tak, někdo to dělat musí. Tak se drž hadru a ty vyšší pozice nech chytřejším. Opravdu na to nemáš. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetraJ píše:
Přesně tak, někdo to dělat musí. Tak se drž hadru a ty vyšší pozice nech chytřejším. Opravdu na to nemáš.
Jasně,stručně,výstižně
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas píše:
asi jo.mozna budu teda uvazovat o necem jinym.zkusim si najit k praci jeste nejakou brigadu abych si financne trochu prilepsila kdybych to stihala casove delat nakej vedlejsak jeste k praci
Když ty napíšu at si najdeš jiný cíl tak prvně mi napíšeš to co je v citaci a pak toto - nevim jakej jinej cil bych si mela nachazet.proste tu vedouci useku skusit muzu a kdyby me ta prace nesla ,nebavila atd nebo vizadovala hodne znalosti ,tak bych se vratila k uklidu,doplnovani atd.nekdo takovou praci taky delat musi jako je pokladni nebo doplnovani -
Víš co dělej si co chceš. Založila jsi diskuzi mi jsme ty s holkami chtěli poradit a doporučit ať do toho nejdeš že zodpovědnost je příliš velká a ty na to nemáš.
Upřímně mi přijde jako by jsi nebyla dospělá, zodpovědná žena ale jako slečna po škole, která vidí svět růžový. Jsem ráda že pod tebou nedělám, ale měla by jsi vědět. Zkusit vedoucího úseku mužeš vždy. Máš ale určitou zodpovědnost např. jakákoliv kontrola, která přijde musíš ji být přítomna a při prohřesku hradíš pokutu. Stejně tak když za měsíc zjistíš že vedoucí není pro tebe a půjdeš zpět na pokladní. Není to jen tak Děla se kontrola ( inventura ) zda je vše v pořádku finančně a kolik budeš případně hradit za chyby. Alespoň to tak funguje v jiném velkém supermaketu kde jsem pracovala
- Citovat
- Upravit