Práce bez maturity
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@Nicklas píše:
To teda zvladnu,na tom neni zas tak nic tezkyho jak si nekdo mysli.libi se mi jak s toho dela nekdo aferu co vsechno se musi umet.pritom se vedouci useku moc nenadrou podle mne.obcas si zajdou na kavu do kanclu coz my nemuzeme jako obycejny zamestnanci a myslim si ze se nadrem vic
Já si nic nemyslím, já to vím, jak je každá pozice náročná a kolik odpovědnosti je potřeba. Dělala jsem ve dvou řetězcích na všech pozicích, t.j. od prodavačky až po manažerku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@debra.morgan píše:
přijde mi, že zakl. vubec ani netuší, co takova pozice obnáší, vidí jen prachy, prachy, prachy a zbytek by nějak dopadvždyť to je strašný přístup a navíc není ochotna udělat téměř nic pro zlepšení její situace
v dnešní době to s takovým postojem fakt moc nevidím
V tomhle mem veku si skolu uz delat nebudu a sanci delat neco trochu lepsiho treba tu vedouci useku bych dostat mohla
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas no kdyby se nenadreli,tak by lidl nedával zástupci prodejny 39hrubeho nastupak. Při práci zástupce či vedoucího prodejny tou praci žiješ v podstatě nonstop. Spis je těžké uvolnit mysl na něco jiného. Velká zodpovědnost,tlak z vrchu, stres atd.
- Citovat
- Upravit
@kačka39 píše:
Já si nic nemyslím, já to vím, jak je každá pozice náročná a kolik odpovědnosti je potřeba. Dělala jsem ve dvou řetězcích na všech pozicích, t.j. od prodavačky až po manažerku.
jenže dokud to člověk nezkusí nebo aspoň nevidí tak neví. Já jsem byla taky naštvaná že mi makame, doplňujeme zboží a vedoucí si sedí v kanclu, pije kafíčko je zalezla a nic nedělá. Dokud jsem nepřišla tam kde jsem teď a vidím každý den co vedoucí dělá. V lepším případě kávu pije studenou, někdy ji nevypije vůbec jak nemá čas a přitom by ho potřebovala x krát času navíc
- Citovat
- Upravit
@Nicklas mas hrozny pristup. Znám paní co zacla s dodelanim maturity v cca 40 letech se 3 dětmi a teď už má doktorát a dokonce učí na te univerzitě. Obyc holka z vesnice kdesi od slovenských hranic na konci světa
- Citovat
- Upravit
@Victoria1988 píše:to je ale zastupce vedouciho prodejny.me by stacilo delat vedouci useku.pochybuju ale ze by zastupce vedouciho mel tolik v hrubim v penny treba.v lidlu ma asi vetsi zodpovednost
@Nicklas no kdyby se nenadreli,tak by lidl nedával zástupci prodejny 39hrubeho nastupak. Při práci zástupce či vedoucího prodejny tou praci žiješ v podstatě nonstop. Spis je těžké uvolnit mysl na něco jiného. Velká zodpovědnost,tlak z vrchu, stres atd.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas píše:
V tomhle mem veku si skolu uz delat nebudu a sanci delat neco trochu lepsiho treba tu vedouci useku bych dostat mohla
Moje máma si dodělala maturitu ve 40 a určitě na tom neprodělala. Teď je jí 51 a pracovně jí závidím. Ale nic jí nespadlo do klína, všechno si vydřela sama.
- Citovat
- Upravit
@Tunrida píše:
Moje máma si dodělala maturitu ve 40 a určitě na tom neprodělala. Teď je jí 51 a pracovně jí závidím. Ale nic jí nespadlo do klína, všechno si vydřela sama.
ja bych maturitu uz asi neudelala i kdybych to zkusila po ctvrty.a to mi bude 36 let jazyky a matika a ucetnictvi to mi moc neslo a nemela bych asi vuli nevim a nebo nejaky doucovani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kačka39 píše:
a pozadovali po tobe taky maturitu kdyz jsi chtela postoupit vys?nebo jim stacila tvoje praxe?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas tak pokud ti nejde matika a PC, tak fakt nevím. Podle mě i ten vedoucí úseku si zodpovídá za to, aby měl přiměřene množství zboží, musí umět ho odepisovat, objednávat…to není jen o tom, ze zkontrolujes, ze to podřízeni správně umístili do regalu
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas píše:
a pozadovali po tobe taky maturitu kdyz jsi chtela postoupit vys?nebo jim stacila tvoje praxe?
Já maturitu měla a pak jsem si dodělala bakaláře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Vermun píše:
@Nicklas tak pokud ti nejde matika a PC, tak fakt nevím. Podle mě i ten vedoucí úseku si zodpovídá za to, aby měl přiměřene množství zboží, musí umět ho odepisovat, objednávat…to není jen o tom, ze zkontrolujes, ze to podřízeni správně umístili do regalu
musela bych se na to jeste zeptat jak se to zbozi objednava a kolik asi aby toho nebylo malo ani prilis hodne,odpisy bych vedela,to staci do papiru napsat EAN kod a nazev zbozi a poslat pryc,horsi jsou ty akce,sestavovani a priprava akci a kontrolovat zaruky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nicklas píše:
Ale na první povýšení by jim stačilo i vyučení. Ale u někoho není ani maturita záruka toho, že se dostane na vyšší pozici.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kačka39 píše:
Já maturitu měla a pak jsem si dodělala bakaláře.
Treba dneska maturitu uz moc tolik nepozaduji napozici vedouci useku a stacila by jim jen moje praxe.tam u nas se bez ni asi obejdu.zalezi jestli me tam daji az se misto uvolni ale prej tam lidi ted maji na tu pozici
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kačka39 píše:
Ale na první povýšení by jim stačilo i vyučení. Ale u někoho není ani maturita záruka toho, že se dostane na vyšší pozici.
to je taky pravda
- načítám...
- Citovat
- Zmínit