Typ na učes pro batole

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
30.6.16 21:16
@ka2ka píše:
jak se ty gumičky jmenují?

Invisibobble

• Citovat
  • Upravit
2422
30.6.16 21:19

@Mexie Její sestra-bude mít pět let, ve školce ve třídě je nejmladší a neumí stříhat tak jsem měla super nápad jí dát do ruky nůžky a papír, v nestřežené chvilce střihla sestře ofinu, druhý týden si zvládla ostříhat půlku hlavy (než jsem vyřídila telefonát) a další týden zajela nůžkami do vlasů mě. nůžky jsou pečlivě uschované a já mám jasno o dceřiné budoucnosti :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622
30.6.16 21:20

Moje dcerka ma dlouhe prstynkove. Ma 2 pryc a strihat zatim nebudu. Vlasky okolo oci chytnu sponkou, celenkou nebo udelam palmicku. Jinak cesu dva culiky, jeden nebo dam vlasy do drdolku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
30.6.16 21:20
@baaruunkaa píše:
@Mexie Její sestra-bude mít pět let, ve školce ve třídě je nejmladší a neumí stříhat tak jsem měla super nápad jí dát do ruky nůžky a papír, v nestřežené chvilce střihla sestře ofinu, druhý týden si zvládla ostříhat půlku hlavy (než jsem vyřídila telefonát) a další týden zajela nůžkami do vlasů mě. nůžky jsou pečlivě uschované a já mám jasno o dceřiné budoucnosti :mrgreen:
:lol: :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
30.6.16 21:25

@baaruunkaa Já jsem si to myslela :lol: vlastní zkušenost. Taky jsem ostříhala jako malá sebe a všechny panenky. Později bráchu :lol: brečel a musel jít strojkem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
30.6.16 21:31

Přidávám foto zapletených vlasů u školačky. Včera jsem dceři pletla hada (cop ze strany na stranu cik cak) a bohužel nevyfotila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
30.6.16 21:34

@Mexie Jak střihla sebe tak jsem musela opravovat já-byl večer tak jsem udělala asimetrii a říkala si jak se poučí až se jí děti budou smát, že je jak oškubaný kuře. Ráno dojde do školky a první co je tak učitelka chválí, že má pěkné vlásky :zed:
Se přiznávám, že panenky jsem taky stříhala, ale šmiknout ségru nebo sebe mě nenapadlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
30.6.16 21:59

@baaruunkaa no jo. Některé chtějí být princezny a jiné zas kadeřnice :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11289
30.6.16 22:42
@Kotatko03 píše:
Taky jsme řešili stejný problém, nkonec vlásky jsem jenom zastřihla konečky, ale začala jsem používat tyto gumičky (mám je i já, akorám malé jsem koupila takové maličké, tenčí) a naprostá spokojenost

Prosím tě, koukala jsem na to, ale nikde žádné malé takové gumičky na netu nevidím, jen jednu velikost-kde prosím kupuješ? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
1.7.16 05:52
@ka2ka píše:
jak se ty gumičky jmenují?

Jo to kdybych věděla :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9935
1.7.16 06:00
@jita22 píše:
Prosím tě, koukala jsem na to, ale nikde žádné malé takové gumičky na netu nevidím, jen jednu velikost-kde prosím kupuješ? Díky

V COCCO accessories. A u nás je mají i ve dvou kadeřnictví na prodej. Jinak teda v tom Cocco jsem je zatím vždy sehnala (Plzeň, Karlovy Vary)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
1.7.16 12:14
@Kotatko03 píše:
Jo to kdybych věděla :nevim: :nevim: :nevim:

Gumicky se jmenuji Invisibobble, staci zagooglit…

gumicky invisibobble

• Citovat
  • Upravit
9935
1.7.16 12:18
@Hanka1 píše:
Gumicky se jmenuji Invisibobble, staci zagooglit…gumicky invisibobble

Díky :kytka: já když se po nich někde ptala ta jsem popisovala stylem: takové ty gumičky co vypadají jako šňůra od telefonů :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11289
1.7.16 16:16
@Kotatko03 píše:
V COCCO accessories. A u nás je mají i ve dvou kadeřnictví na prodej. Jinak teda v tom Cocco jsem je zatím vždy sehnala (Plzeň, Karlovy Vary)

Super, díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect