Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@Mexie Její sestra-bude mít pět let, ve školce ve třídě je nejmladší a neumí stříhat tak jsem měla super nápad jí dát do ruky nůžky a papír, v nestřežené chvilce střihla sestře ofinu, druhý týden si zvládla ostříhat půlku hlavy (než jsem vyřídila telefonát) a další týden zajela nůžkami do vlasů mě. nůžky jsou pečlivě uschované a já mám jasno o dceřiné budoucnosti ![]()
Moje dcerka ma dlouhe prstynkove. Ma 2 pryc a strihat zatim nebudu. Vlasky okolo oci chytnu sponkou, celenkou nebo udelam palmicku. Jinak cesu dva culiky, jeden nebo dam vlasy do drdolku.
@baaruunkaa píše:
@Mexie Její sestra-bude mít pět let, ve školce ve třídě je nejmladší a neumí stříhat tak jsem měla super nápad jí dát do ruky nůžky a papír, v nestřežené chvilce střihla sestře ofinu, druhý týden si zvládla ostříhat půlku hlavy (než jsem vyřídila telefonát) a další týden zajela nůžkami do vlasů mě. nůžky jsou pečlivě uschované a já mám jasno o dceřiné budoucnosti
@baaruunkaa Já jsem si to myslela
vlastní zkušenost. Taky jsem ostříhala jako malá sebe a všechny panenky. Později bráchu
brečel a musel jít strojkem ![]()
Přidávám foto zapletených vlasů u školačky. Včera jsem dceři pletla hada (cop ze strany na stranu cik cak) a bohužel nevyfotila.
@Mexie Jak střihla sebe tak jsem musela opravovat já-byl večer tak jsem udělala asimetrii a říkala si jak se poučí až se jí děti budou smát, že je jak oškubaný kuře. Ráno dojde do školky a první co je tak učitelka chválí, že má pěkné vlásky ![]()
Se přiznávám, že panenky jsem taky stříhala, ale šmiknout ségru nebo sebe mě nenapadlo ![]()
@baaruunkaa no jo. Některé chtějí být princezny a jiné zas kadeřnice
![]()
@Kotatko03 píše:
Taky jsme řešili stejný problém, nkonec vlásky jsem jenom zastřihla konečky, ale začala jsem používat tyto gumičky (mám je i já, akorám malé jsem koupila takové maličké, tenčí) a naprostá spokojenost
Prosím tě, koukala jsem na to, ale nikde žádné malé takové gumičky na netu nevidím, jen jednu velikost-kde prosím kupuješ? Díky
@jita22 píše:
Prosím tě, koukala jsem na to, ale nikde žádné malé takové gumičky na netu nevidím, jen jednu velikost-kde prosím kupuješ? Díky
V COCCO accessories. A u nás je mají i ve dvou kadeřnictví na prodej. Jinak teda v tom Cocco jsem je zatím vždy sehnala (Plzeň, Karlovy Vary)
@Kotatko03 píše:
Jo to kdybych věděla![]()
![]()
Gumicky se jmenuji Invisibobble, staci zagooglit…
gumicky invisibobble
@Hanka1 píše:
Gumicky se jmenuji Invisibobble, staci zagooglit…gumicky invisibobble
Díky
já když se po nich někde ptala ta jsem popisovala stylem: takové ty gumičky co vypadají jako šňůra od telefonů
![]()
@Kotatko03 píše:
V COCCO accessories. A u nás je mají i ve dvou kadeřnictví na prodej. Jinak teda v tom Cocco jsem je zatím vždy sehnala (Plzeň, Karlovy Vary)
Super, díky! ![]()
Invisibobble