Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, mate nekdo typ jak ostrihat batole (holcicku 21m) tak aby nemela vlasky uplne kratke na kluka ale aby ji ani nelezli do oci? Prosim kdyztak i foto diky
(ma hodne vlasku a uz dlouhe, culik ji hned spadne jak sebou sije)
Taky jsme řešili stejný problém, nkonec vlásky jsem jenom zastřihla konečky, ale začala jsem používat tyto gumičky (mám je i já, akorám malé jsem koupila takové maličké, tenčí) a naprostá spokojenost
@maminka2014 píše:
Ahoj, mate nekdo typ jak ostrihat batole (holcicku 21m) tak aby nemela vlasky uplne kratke na kluka ale aby ji ani nelezli do oci? Prosim kdyztak i foto diky(ma hodne vlasku a uz dlouhe, culik ji hned spadne jak sebou sije)
mikádko? bud rovné nebo do podkovy..
Nech vlásky růst. Jsme na tom podobně, malá má dlouhé a jemné vlásky, navíc kudrnaté. Zatím jí češu palmu na hlavě ![]()
@maminka2014 dceři je 23m a ofinu nemá. Rostou ji vlasy od narození a každých 6m byla u kadeřnice a zastrihnuti. Má to po ramena a ofinu spinam sponkou (sponkama). Už ji to jde za ucho, ale nedrží
@Kotatko03 píše:
Taky jsme řešili stejný problém, nkonec vlásky jsem jenom zastřihla konečky, ale začala jsem používat tyto gumičky (mám je i já, akorám malé jsem koupila takové maličké, tenčí) a naprostá spokojenost
jak se ty gumičky jmenují?
Dceru jsem ještě nestříhala a to už měla dva roky..má krásné dlouhé vlasy s prstýnkama, jaké jsem sama nikdy neměla. Navíc se ráda češe, takže si to užíváme obě. ofinu nemá, zdá se mi to nepraktické zatím…
@Petra274 jo, palma nahore, delam ji takovy bobek do jedné gumičky. Ma 26 měsíců a ma vlasy v půlce zad, ale nemam srdce ji ostříhat a muž už vůbec ne.
A je dobrý naučit se zapletený cop, když zrovna holčička drží, třeba u pohádky. Dobře zapleteny fakt vydrží celý den. Ten na fotce se teda zrovna moc nepovedl, Eliška je divočák. ![]()
@u763 Já taky pletu culíčky, jak nabírané z jedné strany tak z obou. necháváme dorůst ofinku, kterou jí ustřihla sestra, sponky na hlavě nevydrží.
@maminka2014 Mě se hrozně líbí mikádo, ale dcera má rostené vlásky do obličeje tak nemůže mít.
Já dcerku nedavno ostříhala na krátké mikádo a ofinku má trochu našikmo. Má rovné vlasy, tak to vypadá pěkně a na léto super. Chtěla jsem dlouhé vlásky, ale madam se nechce vůbec česat, tak počkam, až se bude chtít parádit a pak necham dorůst. Předtim jsem ofinu sepnula sponkou nahoru.
@baaruunkaa píše:
@u763 Já taky pletu culíčky, jak nabírané z jedné strany tak z obou. necháváme dorůst ofinku, kterou jí ustřihla sestra,
Tvoje sestra nebo její??? ![]()
@u763 Já taky nemám srdce jí ostříhat, má krásné prstýnky. palmu češu, aby jí to nepadalo do očí a čekám, až to doroste. Ale jak se jí to vlní, tak to trvá dlouho ![]()