Typ na učes pro batole

187
30.6.16 20:07

Typ na uces pro batole

Ahoj, mate nekdo typ jak ostrihat batole (holcicku 21m) tak aby nemela vlasky uplne kratke na kluka ale aby ji ani nelezli do oci? Prosim kdyztak i foto diky :kytka: (ma hodne vlasku a uz dlouhe, culik ji hned spadne jak sebou sije)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9935
30.6.16 20:14

Taky jsme řešili stejný problém, nkonec vlásky jsem jenom zastřihla konečky, ale začala jsem používat tyto gumičky (mám je i já, akorám malé jsem koupila takové maličké, tenčí) a naprostá spokojenost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
30.6.16 20:15
@maminka2014 píše:
Ahoj, mate nekdo typ jak ostrihat batole (holcicku 21m) tak aby nemela vlasky uplne kratke na kluka ale aby ji ani nelezli do oci? Prosim kdyztak i foto diky :kytka: (ma hodne vlasku a uz dlouhe, culik ji hned spadne jak sebou sije)

mikádko? bud rovné nebo do podkovy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
30.6.16 20:24

Nech vlásky růst. Jsme na tom podobně, malá má dlouhé a jemné vlásky, navíc kudrnaté. Zatím jí češu palmu na hlavě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
187
30.6.16 20:25

Holky a kdyz dlouhe tak s ofinou nebo bez co myslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
30.6.16 20:43

Ji dej sponku, nemusis ji hned smidlat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
30.6.16 20:43

@maminka2014 dceři je 23m a ofinu nemá. Rostou ji vlasy od narození a každých 6m byla u kadeřnice a zastrihnuti. Má to po ramena a ofinu spinam sponkou (sponkama). Už ji to jde za ucho, ale nedrží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27704
30.6.16 20:44
@Kotatko03 píše:
Taky jsme řešili stejný problém, nkonec vlásky jsem jenom zastřihla konečky, ale začala jsem používat tyto gumičky (mám je i já, akorám malé jsem koupila takové maličké, tenčí) a naprostá spokojenost

jak se ty gumičky jmenují?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4471
30.6.16 20:47

Dceru jsem ještě nestříhala a to už měla dva roky..má krásné dlouhé vlasy s prstýnkama, jaké jsem sama nikdy neměla. Navíc se ráda češe, takže si to užíváme obě. ofinu nemá, zdá se mi to nepraktické zatím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
30.6.16 20:49

@Petra274 jo, palma nahore, delam ji takovy bobek do jedné gumičky. Ma 26 měsíců a ma vlasy v půlce zad, ale nemam srdce ji ostříhat a muž už vůbec ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
875
30.6.16 20:54

A je dobrý naučit se zapletený cop, když zrovna holčička drží, třeba u pohádky. Dobře zapleteny fakt vydrží celý den. Ten na fotce se teda zrovna moc nepovedl, Eliška je divočák. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2422
30.6.16 21:02

@u763 Já taky pletu culíčky, jak nabírané z jedné strany tak z obou. necháváme dorůst ofinku, kterou jí ustřihla sestra, sponky na hlavě nevydrží.
@maminka2014 Mě se hrozně líbí mikádo, ale dcera má rostené vlásky do obličeje tak nemůže mít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2689
30.6.16 21:08

Já dcerku nedavno ostříhala na krátké mikádo a ofinku má trochu našikmo. Má rovné vlasy, tak to vypadá pěkně a na léto super. Chtěla jsem dlouhé vlásky, ale madam se nechce vůbec česat, tak počkam, až se bude chtít parádit a pak necham dorůst. Předtim jsem ofinu sepnula sponkou nahoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3230
30.6.16 21:13
@baaruunkaa píše:
@u763 Já taky pletu culíčky, jak nabírané z jedné strany tak z obou. necháváme dorůst ofinku, kterou jí ustřihla sestra,

Tvoje sestra nebo její??? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
895
30.6.16 21:14

@u763 Já taky nemám srdce jí ostříhat, má krásné prstýnky. palmu češu, aby jí to nepadalo do očí a čekám, až to doroste. Ale jak se jí to vlní, tak to trvá dlouho :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí