Týráni a rozvod

Anonymní
7.11.16 17:58

Tyrani a rozvod

Je tu někdo koho občas (třeba v opilosti ) zbil manžel? Da se to pak u soudu použít i když nejsou svedci protože se to vždy odehrálo večer a doma? :(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
7.11.16 18:14

Ahojky dá se to použít ale musiš mít, dukaz o lékařském ošetření, policejní výpověd popř. psychologický posudek nebo ukecanou sousedku :) :(

• Citovat
  • Upravit
26
7.11.16 18:19

Vždy volej policii a jdi k lékaři. Pořiď si fotky a klidně se jdi svěřit někam do poradny. Nennch se odradit případnými řečmi policistů, někteří umí být pěkně necitelní a snaží si zjednodušit práci.

Když jen uděláš výpověď před soudem/uvedeš to do návrhu, je to tvoje slovo proti slovu agresora. Těžko se pak bez jediného důkazu (protokolu od policie, lékařské zprávy, fotky apod.) něco prokazuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1827
7.11.16 18:28

Zajdi si k lékaři pro lékařskou správu (klidně i když máš jen modřinu nebo tě to trochu bolí), abys to mohla použít pak proti němu u soudu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.11.16 18:51

Dá se vůbec nějak dokázat psychické týrání? docházím do Rosy, a říkaly že můžou soudu dodat materiály, ale ty jsou jenom ode mne…

• Citovat
  • Upravit
14895
7.11.16 18:55
@Anonymní píše:
Dá se vůbec nějak dokázat psychické týrání? docházím do Rosy, a říkaly že můžou soudu dodat materiály, ale ty jsou jenom ode mne…

No to leda ze byses asi slozila a osetroval by te psychiatr.. :nevim:
Nejlepe nahrat si to na diktofon, mobil, kameru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
7.11.16 19:23
@Anonymní píše:
Dá se vůbec nějak dokázat psychické týrání? docházím do Rosy, a říkaly že můžou soudu dodat materiály, ale ty jsou jenom ode mne…

Těžko. K jakému soudu to potřebuješ? K rozvodu?
Já jsem měla nahrávky, ale nepoužila jsem je. V soudu o děti by byly bezpředmětné a pak nás rozvedli bez problémů, měli jsme dohodu.
Jinak jsem rozvedená přesně 8 let, vyhrabala jsem se z toho až teď v poslední době a to mi ani jednou nenamlátil. Občas na mě ale odněkud vyskočí nějaký kostlivec.
Já jsem nikam do žádné organizace nedocházela. Vyřešila jsem to sama za pomoci rodiny a blízkých přátel.

• Citovat
  • Upravit
2659
7.11.16 19:28
@Anonymní píše:
Je tu někdo koho občas (třeba v opilosti ) zbil manžel? Da se to pak u soudu použít i když nejsou svedci protože se to vždy odehrálo večer a doma? :(

Musíš mít důkazy. Bezpodmínečně. Navštěvy lékaře určitě. Držím palce!!! :hug: Nedovedu si to ani představit. Buď silná a hlavně jednej. Snad nemáte děti. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
7.11.16 19:49
@Malike píše:
No to leda ze byses asi slozila a osetroval by te psychiatr.. :nevim:
Nejlepe nahrat si to na diktofon, mobil, kameru

a nebo policajti, aby tam byl aspon záznam ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
7.11.16 20:10

@ontario7 a jak dokážeš policajtum psych. tyrani?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11981
7.11.16 20:19
@Malike píše:

třeba baterkou pod okem :roll:tak ona píše o bití

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
7.11.16 22:19
@Malike píše:

Nedokážeš nikdy nic. Oni to přijdou řešit, až když jí zabije. Kamarádka měla známou, kterou napadal její invalidní manžel. Policie ji potvrdila, že to budou řešit, až se něco pořádného stane. Paní vypadla z okna a invalidní manžel bručí v krimu.

• Citovat
  • Upravit
11981
7.11.16 22:24
@Kobea píše:
Nedokážeš nikdy nic. Oni to přijdou řešit, až když jí zabije. Kamarádka měla známou, kterou napadal její invalidní manžel. Policie ji potvrdila, že to budou řešit, až se něco pořádného stane. Paní vypadla z okna a invalidní manžel bručí v krimu.

ale u soudu by se to dalo použít pak ju? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
8.11.16 06:06

@ontario7 ale pak psala jen o psych. tyrani…jak dokázat psych. tyrani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
8.11.16 07:32
@ontario7 píše:
ale u soudu by se to dalo použít pak ju? ;)

U soudu se to samozřejmě použilo, když je pán ve výkonu trestu. On té paní pomohl, když myla okna. Ale jí už je to jaksi houby platné :roll:.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky