Po jaké době jste se rozváděli?

Anonymní
7.11.16 07:50

Po jaké době jste se rozváděli?

Chci se zeptat po, jak dlohé době jste se rozváděli, pokud jste se rozváděli? Roky, měsíce. Nj nedbala sem rad známých, že vztah po svatbě nebide lepší a ted je to snad horší než před tím. Nic méně první půl rok byl teda mnohem lepší. To sme si říkávali manžílku, manželko a tutu nunu atd… Nevim zda ve vztahu zustavat a nebo se vyrovnat s výsměchy okolí a po roce se rozvést :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6024
7.11.16 08:02

Na okoli kasli, delej co citis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6726
7.11.16 08:07

Po 3/4roce manzelstvi ale vztah celkove byl temer 10let. duvofem bylo jeho dlouhodoba nevera s kolegyni z prace.po 6mes jsem ho odeslala k milence.ted jsou svoji detni a stastni a ja mesic po rozchodu poznala toho praveho:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ZuzaMi
7.11.16 08:09

Kdyz ti tady napise dost lidi, ze do roka, tak se rozvedes taky? Vyprdni se na zname, okoli a info tady a poradne si promluv se svym muzem :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.11.16 08:11

Na okolí kašli, pořádně si to rozmysli

Ja se rozvedla přesně rok po svatbě…prostě ex po svatbě totálně otočil, najednou jsem byla vedle jiného člověka…nebyl zlý ci špatný, ale věděla jsem, ze bychom byli nakonec nešťastní oba a rozhodla se to vyřešit rázně, dřív než bylo děti
Teď jsem po druhé vdaná, dvě děti a je to jiné, ani jednou jsem rozvodu nelitovala
 C.

• Citovat
  • Upravit
29350
7.11.16 08:20
@Anonymní píše:
Chci se zeptat po, jak dlohé době jste se rozváděli, pokud jste se rozváděli? Roky, měsíce. Nj nedbala sem rad známých, že vztah po svatbě nebide lepší a ted je to snad horší než před tím. Nic méně první půl rok byl teda mnohem lepší. To sme si říkávali manžílku, manželko a tutu nunu atd… Nevim zda ve vztahu zustavat a nebo se vyrovnat s výsměchy okolí a po roce se rozvést :?

jestli byly problémy i před svatbou, tak to žádný zázrak po svatbě asi nespraví… nicméně je to tvůj život, ne tvého okolí, takže jejich reakce nebo posměch snad nemůžou být takovou brzdou, pro kterou bys raději snášela v manželství kdeco…
Nevím, jaké máte problémy, ale některé věci se prostě nezmění… a některé věci ve vztahu se potom spíš ještě víc vyhrotí… proto se neohlížej na okolí, ale na sebe, ty ten život žiješ… jestli to nejde opravit, jestli je to tak vážné, že se tak dál opravdu nedá žít, tak nehleď, jestli je to brzy nebo už by to šlo, a řeš to… jestli jste spolu s manželem zkoušeli dát to nějak do kupy a nešlo to, tak si můžeš říct, že se rozvádíš s čistým štítem a ať si okolí třeba trhne nohou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6873
7.11.16 08:27

Roční výročí svatby už oslavil s milenkou… :roll: :zed:
Z nejhoršího už jsem venku, takže to stokilové závaží přenechávám jiné. Mimo to už je zas s jinou. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
7.11.16 08:40
@Anonymní píše:
Chci se zeptat po, jak dlohé době jste se rozváděli, pokud jste se rozváděli? Roky, měsíce. Nj nedbala sem rad známých, že vztah po svatbě nebide lepší a ted je to snad horší než před tím. Nic méně první půl rok byl teda mnohem lepší. To sme si říkávali manžílku, manželko a tutu nunu atd… Nevim zda ve vztahu zustavat a nebo se vyrovnat s výsměchy okolí a po roce se rozvést :?

nevím co se u vás děje ale to, že fáze manžílku manželinko minula je zcela normální věc :think:
jinak co se týká okolí na to bych myslela až naposled - co je komu do toho? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.11.16 08:46
@Anonymní píše:

na okolí dlabej, to s nim nežije.. pokud bych to tak cítila, rozvedla bych se po roce.. já se rozváděla po 5 letech vztahu, svoji jsme byli necelé 2 roky. Stačil jediný incident, kdy jsem prostě pochopila, že bude jen hůř. Návrh na rozvod jsem podávala 27.12. opožděný vánoční dárek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33916
7.11.16 08:56

Poprvé po 1/3 roce a podruhé po 20 letech..není to o čase prostě někdy to přestane fungovat hned a někdy pozdějš to je zkrátka život..jako poslední bych brala ohled na okolnosti a udělala vše vždy tak jak cítím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1359
7.11.16 09:34

Já jsem podávala žádost o rozvod po 20 měsících. Synovi bylo 8 měsíců. Po svatbě zmmagořil a začal mě mlátit. Záleží na více okolnostech.
Manžel se rozvedl po 15 letech, ale z toho s bývalou nežil cca 13 let ve společné domácnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22614
7.11.16 09:53

Na okolí se vykašli. Znám pár, co se rozvedli 4měsíce po svatbě, pár, co se rozvedl přesně rok po svatbě,. ale i pár, co se rozvedl 21let po svatbě :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
568
7.11.16 09:55

Ona podala žádost o rozvod po 9 letech manželství (tedy 9 let a 5 dní přesně). Jinak po 20 letech vztahu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobea
7.11.16 13:48

My čtyři roky po svatbě, celkově po 5,5 letech.

• Citovat
  • Upravit
7.11.16 13:54

Po sedmi letech, z toho pět let mi manželka dávala různou formou najevo, že mě nemiluje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí