Týrání přítelkyně

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1660
16.2.09 18:45

Ahoj holky,

tak jsem kamarádce napsala všechno, co jsem vyvedla a co jsem tady zjistila a už pro to nebudu dělat nic. Je bohužel totálně zaslepená.

Nebyla teda naštvaná to ne. Poděkovala a snažila se mi vysvětlit, že prožili skvělý víkend a že bude skvělý manžel a otec a zároveň mi jednou větou vyprávěla, jak se strašně chová ke své matce až jí bylo té ženy líto.
Holky končim protože jí už neni pomoci. Ta si teď musí pomoct sama.

Už teď mě to ale pěkně štve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1138
16.2.09 18:49

člověk by řekl, že nemám zapotřebí hledat si chlapa Anonymní - přesně o tomhle to je. Je to něco v podvědomí. teprve až zkušeností prjdeme a dokážeme ji zpracovat, pak se vyhneme i opakování podobné situace. V9m, jaké to je být oběť. Prostě najednou máš velmi nízké sebevědomí a ani neumíš věci řešit jinak.

Pipino, ted už je to opravdu na ní. Každý má svůj čas. I to jablíčko musí dozrát… D9ky tobě už ví, jak by mohla najít řešení a to je skvělé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jrk
494
21.2.09 08:15

Obavam se ze reseni nevi jak najit. Podle me to hned pustila z hlavy a ted bude pouze fnukat jak se on obcas chova strasne.
Nejde ji o to aby se neco zmenilo, ale pouze o to aby to mela komu rict a u koho si trochu poskytat. Takoveto veci se musi zarazit hned na zacatku, vubec ne rozchodem ale proste tim ze mu to reknete a stojite si za svym at drzi pusu.

No a za par let potom vidite ve zpravach ze tyrana zena ktera nekolik let zila ve vztahu manzela treba zabila a vsichni ji znova lituji. Podle me si za to muze valnou merou sama.
Neni vinen jen ten kdo udela spatne veci, ale i ten kdo dopusti svou necinosti aby se spatne veci dely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pia
36
4.11.12 00:41

Podezření z psychického teroru

Pěkný večer, s přítelem jsem rok a něco. Bohužel, po takové době se změnil. Mám sice jiný život než ostatní, ale nemůžu za to. Od 17 jsem žila sama v Praze a pak v 19 jsem se rozhodla jít si dodělat střední vzdělání, ale přišla jsem o práci a najednou na školné, jídlo, nájem …nic jsem neměla, tak můj přítel mi školné zaplatil, staral se o mě i přesto, že žil na druhé straně republiky. Nakonec přišel s tím, že se odstěhuju k němu, nebo respektivě i k jeho rodičům do domu. Vybral mi školu na přestup, ale náhle se něco změnilo. Začala jsem být něco míň, věčné výčitky používal mojí bolestivou minulost proti mě, jeho mamka mi začala vyčítat, že jsem bordelář, že nejsem schopná se postarat o rodinu na tož o dítě atd. Přítel se mě nikdy nezastal. Pořád mě ponižoval, dával najevo, že on je ten, který platí, tak já budu poslouchat! Často byl hnusný urážel mě a pak chtěl sex. A nakonec jsem šla na psychiatrii, kde jsem dostala kvanta prášku, ale podle přítele je nepotřebuju, jelikož jsou to svinstva. Do školy jsem neměla sílu chodit, ale nikdo nechtěl slyšet, že by byla chyba u něj. Nakonec jsem byla nucena jít do prváku od znova. To mi zase vyčítal, že nejsem schopná dokončit první ročník, že mám všechno co potřebuji, ale, když se ozvu, že to tak není, že prostě potřebuji oporu, protože nikoho jiného nemám…Pořád mi leze do soukromí. Mobil, počítač…toho je tolika, že nevím, jak moc dlouhé to je. A teď mě kamarád přesvědčuje ať beru nohy na ramena a odejdu. :roll: Nevím, jak dál. Prášky na spaní hypnotika s dávkou, jak pro koně a škola co? Já nemám ani klid se učit, když chci jet do Prahy, jelikož miluji to město, ten výhled, tak mi řekl, že už toho mám dost, že mi to prostě zakazuje. Přitom jsem tam už rok nebyla :( Neutrácím jeho peníze a, když tak ve velkých slevách. Nepodvádím ho, košile mu žehlím…a to mi jednou řekl, že si stěžuji, že dělám služku, ale vyžehlené prádlo mu do škříně nedám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
4.11.12 00:45

Tak to radsi do smrti sama nez s nekym takovym :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
pia
36
4.11.12 00:49

To Manhattan

No, ono to není tak jednoduché. Říkal, jak se o mě postará, že nebudu muset pracovat, takže nemám žádné finance. A jsem jak v pasti. Přišlo mi, že jsem si za ten rok vypěstovala sociofobii :( Já nevím, bez školy…vím, jak to bylo těžké před tím. Nakonec mi před týdnem řekl, že jsem stejně dělala kurvu, jelikož se mi nějací muži dvořili, tak se tak i chovali, ale s žádným jsem nespala, ale to nééé. Nestačím zírat poslední dobou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
4.11.12 01:03

Ahoj, vím že bez školy to bude těžké… ale tohle přece není život, jenom čekáš co bude zase podle přítele špatně, co ti zase vyčte a jak tě bude moct ponížit. Jeho mamka je byla a vždycky bude jeho mamka a pokud jí on o tobě něco navykládá, prostě tomu bude věřit… škola se nechá dělat i dálkově a u toho si můžeš najít např. brigádu a dočasně žít na ubytovně, než se dostaneš z nejhoršího, taky je tady možnost spolubydlení s někým, nechá se to zvládnout i když nevím kde vlastně ted žiješ a jak se tam pohybují ceny nájemného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
4.11.12 01:06
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
4.11.12 01:09

Ty máš dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
4.11.12 01:12

@pia Tak tezke by to bylo urcite. Teta je take financne zavisla na manzelovi a nedovede si predstavit, co by delala, kdyby meli jit od sebe. Zadne problemy nemaji, ale uvedomuje si to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
4.11.12 01:15

@mischelinmisa Jestli myslis me, tak nemam dite, chtela bych moc, ale muj pritel deti nechce, tak bud zmeni nazor nebo budu muset najit nejakeho schopneho samce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
4.11.12 01:17

@Manhattan nene, myslím Pia.. I když by to u tebe vysvětlovalo tu nutellu :D Kdyby měla dítko, mohla by se sebrat a jít do azylového domu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
4.11.12 01:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1402
4.11.12 01:20

@Manhattan Jinak s dítkem přeju hodně štěstí :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3736
4.11.12 01:23

@mischelinmisa Dekuju, to bych chtela, co nejdriv, vsem zavidim miminka :) :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí