Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já mám pleť v pohodě, proto chodím třeba jen 3× do roka na základní kosmetiku. Vyčistění pleti, vytrhání nežádoucích chloupků, maska, masáž obličeje. Kosmetička se mnou nějaké to slovo prohodí, není to ale nic přehnaného. Hlavně mě nechává při masce o samotě relaxovat.
Záleží na tobě, zda si s ní budeš chtít povídat, když nebudeš nic říkat, nebude říkat nic ani ona, to je má zkušenost. Já si s nimi většinou povídám, ale při masáži a masce už ne, to má být relax. Ta základní procedura je všude stejná, tj. odlíčení, čištění, masáž, maska, plus úprava a barvení obočí jestli chceš. Některé kosmetičky mají i různé přístroje, které jsou dle mých zkušeností celkem na nic (třeba utz špachtle). Uvidíš, vyzkoušej.
Já si u kosmeticky moc nepovidam, na nehtech nebo u kadeřnice jo, ale na kosmetice vypnu a relaxuju. Akorát jí vždycky na začátku upozorním, že možná usnu
ona už mě zná, tak ví
u kadeřnice si zase nepovidame jen když my zrovna myje hlavu, to taky zavřu oči a užívám si to, jinak to celé prožvaníme. Taky už mě zná, tak ví ![]()
Chodím ke kosmetičce na mezoterapii a PDT světlo a tam díkybohu ani mluvit nejde
Jinak většinou to je opravdu tak, že pokud nechceš, nemluvíte spolu.
@Anonymní píše:
Ahoj holky jdu sem s ponekud trapnym dotazemje to uz nejaka doba co jsem naposledy byla u kosmeticky, jeste u sve svagrove. Ted jsme se prestehovali a mam chut se sebou zas zacit neco delat. Prosim Vas, jak to u kosmeticky probiha?
Bavi se s vami, nebo si jen sednete do kresla a nechate se opecovavat? + jake kosmeticke osetreni si nejcasteji delate? budu rada za tipy
Chodím jednou za měsíc, mám to mooc ráda. Kosmetička mi vyčistí plet, udělá masáž obličeje dekoltu různá sér, chloupky pryč, obočí + mikromasáž očn. okolí..bezva relax a stojí mě to cca 1400,– je to kvalitní kosmetika.
@lilith1 píše:
Chodím jednou za měsíc, mám to mooc ráda. Kosmetička mi vyčistí plet, udělá masáž obličeje dekoltu různá sér, chloupky pryč, obočí + mikromasáž očn. okolí..bezva relax a stojí mě to cca 1400,– je to kvalitní kosmetika.
Ps. a jsem většinou ticho, kosmetička je taktní, zná mě a je také potichu..jak jsem jinak upovídaná na kometice chci mít ticho a i u kadeřnice. Jasně že se mi povídá, co používá za kuru atd. ale jinak jsme potichu,
Moje kosmetická si se mnou že začátku nepovidala, měla pustene nějaké povidaci rádio, takže nebylo ticho. Pak jsme si začali povídat, ale na masku chodí pryč a já spím
A hraje tam nějaká ezo hudba. Jinak odlíčení, čištění, masáž, peeling, obočí a horní ret, maska a masáž šíje, tu úplně miluju. Trvá to asi hodinku a platila jsem 550. Přírodní kosmetika, krásně voňavá. Teď jsem na RD, kosmetiku mám daleko, ale už nutné potřebuji někam zajít ![]()
Edit. Ještě jsem si vzpomněla, že si sundavatmtričko, protože mi kosmetikuje i krk a dekolt. A zakrývá mě ručníkem a v zimě i dekou.
Příspěvek upraven 25.08.20 v 12:09
Nesnáším kecani u kosmetičky.
Odlíčení, vyčištění, maska, obočí a barva na obočí, nějaké sérum a masáž
Me je 32 a chodím ke zname pravidelne na vytrhani a nabarveni oboci a nabarveni ras.
Povidame si a povida si i s ostatnima, je ukecana ![]()
Pak si chodím na gelovky, ale k vietnamcum, takze sedím a koukám na očko, s nima ai clovek nepokeca ![]()
@meduzka23 píše:
@lilith1 1400? Pěkná pálka… Ale chápu, že si klidně připlatíš.
to jo, ale zase nechodím na nehty, gelovky nesnáším, připadají mě hnusné a opiluji nehty sama a taky žádné řasy atd.
@lilith1 To chápu. Každá máme něco. Já nechodím ani ke kadeřnici, nekupuji žádný malovátka apod. ale za to utrácím šílený páky za oblečení a boty.
![]()
@meduzka23 píše:
@lilith1 To chápu. Každá máme něco. Já nechodím ani ke kadeřnici, nekupuji žádný malovátka apod. ale za to utrácím šílený páky za oblečení a boty.![]()
přesně ja kadeřnici každý měsíc, barvu..ale za boty a oblečení neutratím nic moc..
Ahoj holky jdu sem s ponekud trapnym dotazem
je to uz nejaka doba co jsem naposledy byla u kosmeticky, jeste u sve svagrove. Ted jsme se prestehovali a mam chut se sebou zas zacit neco delat. Prosim Vas, jak to u kosmeticky probiha?
Bavi se s vami, nebo si jen sednete do kresla a nechate se opecovavat? + jake kosmeticke osetreni si nejcasteji delate? budu rada za tipy