U láhve brečí

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
8
25.8.11 13:50

U láhve brečí

Ahoj,

Mam prosbičku,do včera mi malinkej (4. měsíce) hezky pil,dávám Bebu 1HA již od narození,ale od včera mi odmítá mléko když mu dam lahvičku do pusinky začne hned brečet a nevypije nic. Měl teplotu 38,2, dnes již 37,2, zřejmě těmi hroznými vedry. Tak jsem mu musela dát alespoň trošku ovocného pyré,jinak bych do něj nic nedostala. Půjdu k dotorovi,ale stejně se zeptám" nemáte s tím zkušenost"?

Děkuji moc,Kamila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
weruuunka
25.8.11 13:56

Podívej se mu do pusy. :palec: Mě tohle dělal malej, když mu začali růst, taky ve 4měsících :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
4476
25.8.11 13:58

Zkusit cajik nebo vlaznou vodu. Mozna ma jen zizen v tech vedrech a navic ma teplotu. Mozna roztou zoubky i kdyz jeste nejsou videt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4476
25.8.11 13:59

smarja… rostou :lol: to je tak, kdyz si to po sobe neprectu a hned to odkliknu… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4990
25.8.11 14:19

Zkus ten čajík jestli jen nemá žížu a pokud bude brečet stále tak to asi budou zoubky.Mě to malá taky dělala když jí bolely dásínka a celkově moc nejedla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zzuzek
25.8.11 16:55

ahojky prosím o radu… Malá má 5 týdnu a já už nemám mléko UM užíváme 4dny ale malá nechce vubec jíst.Flašku mi vyplivuje. Byli jsme u lékařky a ta doporučila stříkačku at do ní dostanu aspon něco:(je to hruza když jí to musím silou dávat ale už nevím jak na to. máte někdo radu?taky měla 2dny zpátky teplotu 38,2 taky jsem siříkala že těmi teply…čaj do ní dostanu jedině kapátkem:(a navíc se ji objevila po tělíčku krupička,asi potničky…

• Citovat
  • Upravit
8
25.8.11 16:58

Moc děkuji,dnes jsem byla u doktorky. ta říkala že to na zoubky nevypadá. už nechce nic,ani čajík ani kašičku. už nevím co s ním od rána nic neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27305
25.8.11 17:04
Kamila88 píše:
Moc děkuji,dnes jsem byla u doktorky. ta říkala že to na zoubky nevypadá. už nechce nic,ani čajík ani kašičku. už nevím co s ním od rána nic neměl

ani vodu? 8-o Jestli neměl vůbec nic, tak v těchto vedrech bych použila už násilí, čili stříkačkou vodu nebo čaj (klidně sladkej, teď už asi cokoliv) do pusy, prostě nalít i přes řev, nebo si koleduješ o malér s dehydratací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.8.11 17:08

Je mi to jasný,už do něj cpu kašičku trošku si dává. pak přijde na řadu čajík. a všem moc děkuju za rady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
25.8.11 17:22

Mě dnes doktorka řekla že má zarudlý krček,tak je možné že se mu špatně poliká,není na tom malá stejně? jinak třeba zkusit vyměnit savičku,mě třeba normální nebere,jen takovou tu podlouhlou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
737
25.8.11 19:20

Kluk mi to dělala taky tak jsem koupila jinou léhev. Od malička jsme používala Nuk. A ten ve 4 měsících už nechtěl tak jsem koupila od Farlin a tu jsme požívali asi 3 měsíce a pak jsme zase přešli na Nuk se savičkou od 1 roku jelikož tamty už nechtěl a teď dostal od Aventu hrnek se savičkou a Nuk má jen na mléko. Děti jsou děti a dokáží si vymíšlet že z té lahve pít nebudou a nebudou. Některé savičky mi přišli že spíš děti dáví jak jsou dlouhé :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
26.8.11 19:02

Já používám od Mamu a mam i Avent,celou dobu z nich pil. a najednou odmítal. Dnes už je to konečně lepší. Byli jsme znovu u doktorky. má zarudlí krček a v něm puchýřky,prý něco jako aftíky. tak si myslíme že je to tím,protože ho to při polykání bolí. ale dnes už je na tom naštěstí o dost lépe. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí