K pití teplou vodu?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
K pití teplou vodu?
Ahojky, začali jsme už s příkrmy, takže zkouším dávat malému už i pít. Začali jsme vodou, což se setkalo s neúspěchem, zkusila jsem tedy čajík a taky nic moc
posléze jsem přišla na to, ýže nevypije nic, co vystydne. když mu dám napít čerstvý čaj, který je teplý, tak v pohodě, ale jakmile vychladne, tak o něj nemá zájem. Myslíte, že mu můžu zkusti dát teplou vodu? Protože studenou mi nevypije
a nerada bych ho pokud možno cpala moc těma čajema
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
zkus si pít teplou vodu, bléé. Jen mu dávej čajíky, já myslím, že na nich nic špatného není, a klidně mu vždy na pití čajík v ohřívačce do vlažna přihřej…Malá taky když byla miminko, nechtěla studené, postupem času se to zlepší, neboj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jé, tak já jsem dnes taky malé zkoušela dát napít studené vody a vůbec to nechtěla, i když byla strašně zpocená, tak zítra musím zkusit taky něco teplého.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky jsme ze začátku přihřívali,studené to nechtěla.Ale přihřála bych ten čaj bude to mít lepší než vodu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, teplejší nápoje má rádo hodně dětí..At už je to voda, čaj či dokonce džus..
Je jedno jak to chutná nám, ale některé děti prostě preferují ohřáté..
Důležité je, že mu něco chutná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klidně bych zkusila teplou
to že nám přijde hnusná bych neřešila, mě taky přijde MM hnusné
a jak se po něm malý může utlouct…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Taky dávám teplejší,je to pro ně přirozené- mléko taky není studené ![]()
Akorát tedˇ,v těch vedrech se to snažím podávat trochu studenější. A malá pije.
A nedej se zvyklat tady těma blé připomínkama,obyč. voda je pro dítě ideální. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsem zezačátku ohřívala, i ovocnou přesnídávku. Chtěl všechno teplejší.
na dospělácké chutě se vybodni, mimina to ještě neznají.
Když ti to vypije, dávej teplou.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahoj,
já sama teplou vodu piju normálně ![]()
Zde má zkušenost: někdy před čtyřmi lety jsem byla poprvé v Malaysii a s tamními pracovními kolegy jsem šla na oběd, dala jsem si vodu a donesli mi ji automaticky teplou (cca 37). Říkala jsem si, že je to dost divný, v té zemi je stále +- 32 stupňů… bylo mi vysvětleno, že dle čínské medicíny je to naprosto ok, nejvíc totiž tělu škodí výkyvy teplot (v tomto případě třeba moc studené pití). Miminka to vědí už od mala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně že mu můžeš dát teplou vodu, je to pořád jenom voda a ta mu neublíží.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ahojky, tak jsem mu dnes tu vodu dala a setkali jsme se s úspěchem
jemu opravdu nešmakovala studená, takže díky moc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit