U moře sám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1349
1.7.19 10:12

Ja si to nedovedu predstavit sedet na veceri v restauraci kazdy den sam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
1.7.19 10:15
@B4RC3LON4 píše:
jako jo taky si myslim pokud je to treba benatky kde je prohlidka mesta a vse tak to se da ale u toho more nevim to me prijde takove divne proto se na to ptam

Hele delam s lidma, mam dve deti. Lidí mam po krk, turisty precpana mesta bych minula velkym obloukem. Playlist s oblibenou hudbou, ctecku mam plnou, fotak, mozna bych jela na nejaky vylet, mozna potapeni, miluju zapady slunce a zvuk more. Proste pohoda, relax.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
1.7.19 10:23

Pracovala jsem jako delegátka, takže v pohodě. Moc příjemnej relax. Mě ovšem nedělá problém se okamžitě s někým seznámit.

• Citovat
  • Upravit
53518
1.7.19 10:25
@B4RC3LON4 píše:
Zdravim chtel bych se zeptat ma stim nekdo zkusenost? nedovedu si vubec predstavit ze bych byluplne sam u more

Týden bych v pohodě vydržela. Akorát nevím, kdo by mně namazal záda. Co mám syna, u moře to moc odpočívací není. Ale bez něj to není ono. Kdybych byla bez partnera a bezdětná, proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
1.7.19 10:26
@Russet píše:
Týden bych v pohodě vydržela. Akorát nevím, kdo by mně namazal záda. Co mám syna, u moře to moc odpočívací není. Ale bez něj to není ono. Kdybych byla bez partnera a bezdětná, proč ne?

me to prijde strasne divne proste jet sam k mori ja nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
1.7.19 10:26
@Janli píše:
Pracovala jsem jako delegátka, takže v pohodě. Moc příjemnej relax. Mě ovšem nedělá problém se okamžitě s někým seznámit.

to je podle me neco jineho tam mas urcite povinosti a vse tam nejdes jenl ezet k mori

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
a12
61034
1.7.19 10:34
@Russet píše:
Týden bych v pohodě vydržela. Akorát nevím, kdo by mně namazal záda. Co mám syna, u moře to moc odpočívací není. Ale bez něj to není ono. Kdybych byla bez partnera a bezdětná, proč ne?

On by se nakej cernoch, co prodává brejle na pláži určitě nasel :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4456
1.7.19 10:38
@B4RC3LON4 píše:
jo chapu ale u deti mas i vyhodu kdyz nemas chlapa jedes s detma nevypada to tak blbe

Ale to já bych jela právě i bez těch dětí :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.7.19 10:39
@B4RC3LON4 píše:
me to prijde strasne divne proste jet sam k mori ja nevim

Jsi chlap. Myslím, že „zoufaleji“ vypadá samotná žena u stolu. Jela bych a zkusila se tam nenásilně k někomu přivtírnout :mrgreen: Ve dvou se kolikrát lidi štěknou, tenhle chce být u vody, druhý se nudí… Tohle nebudeš muset řešit. Budeš pánem svého času. Týden mi teda vždycky strašně uteče.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65311
1.7.19 10:41

@B4RC3LON4 vždy,když jsem byla u moře tam byl někdo sám…
A jednou…dokonce v tom Bulharsku byl sám chlap– ten teda cíleně a holka, co její kamarádka nakonec nemohla.
No a domů už leteli jako pár…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5119
1.7.19 10:42
@B4RC3LON4 píše:
me to prijde strasne divne proste jet sam k mori ja nevim

A on te nekdo nuti jet samotneho k mori? Tak nechces jet sam tak nejezdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.7.19 10:42

Já bych si to bez rodiny užila a jak :mrgreen: spát do kolikati chci, čtení, poslouchání hudby, mojito, plavání, opalování, courani po městě, já jsem navíc prorizla huba, takže bych se určitě s někým i seznámila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
1.7.19 10:44
@a12 píše:
On by se nakej cernoch, co prodává brejle na pláži určitě nasel :mrgreen:

Tak jsou takové turistky, co jezdí na dovolenou za jistým účelem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
1.7.19 10:51
@Petra Z píše:
@B4RC3LON4 vždy,když jsem byla u moře tam byl někdo sám…
A jednou…dokonce v tom Bulharsku byl sám chlap– ten teda cíleně a holka, co její kamarádka nakonec nemohla.
No a domů už leteli jako pár…

jo to me by se nestalo bohuzel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1349
1.7.19 10:53
@hani28 píše:
A on te nekdo nuti jet samotneho k mori? Tak nechces jet sam tak nejezdi.

ne ale laka me more nebyl jsem tam dlouho kamosi chcou jen jen nekam u nas a jeste chceme jet pozdej nekde sri lanka, taiwan, indonesie, kuba nebo tak neco po sezone

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová