U moře sám

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
176
1.7.19 10:58

Já byla sama ve 25 v Bulharsku a užila jsem si to. Cestovka pořádala nějaké výlety, tak jsem toho využila. Sama jsem seděla u stolu a divné jsem si nepřipadala. I do baru jsem chodila sama a v poho. Prostě jsem neměla s kým jet a chtěla vidět moře, tak jsem jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65311
1.7.19 10:59

@B4RC3LON4 nikdy nevíš…
Ale než se dali dohromady, tak se vždy večer sedělo stejně tak nějak pohromadě…
Jeď a užij si to…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17306
1.7.19 11:00

Tak sám asi dlouho nezůstaneš ne? Já bych byl sám jen do doby, než bych svlékl tričko a začal se mazat olejem 8)
Takže směle do toho!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
1.7.19 11:39

Tak jestli ti to prijde divny, nejezdi, my te tu presvedcovat nebudeme. Musis to vedet nejlip sam, co ti vyhovuje. Prinejhorsim zkus na par dni treba Chorvatsko nebo Bulharsko. :nevim: Mne osobne solo dovca divna neprijde a sama jezdim uplne v klidu, je to nejlepsi :palec: Uz jsem byla takhle leckde, u more i ve mestech. Nevidim na tom nic spatnyho. Nejvetsi vyhoda je, ze nemusis furt poslouchat, jak si ten druhej na neco porad stezuje :D :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12589
1.7.19 13:26

Jsem celkem samotář a nemám problém být sama se sebou, takže by mi nedělalo problém jet sama - ale jsem si jistá, že o pár dnech by mi začalo být smutno. To spíš bych si dala nějaký prodloužený víkend, týden a déle sama, to by asi bylo moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontar
1.7.19 13:27
@Bubla_Bučková píše:
Taky… Jít se projít, památky. Neměla bych problém. Zakladatel je ale takovej podivín, píše tu tohle často, že by vzal nějakou maminku… Asi čeká nějaký servis a loví tu nějakou oběť :mrgreen:

To by mě fakt zajímalo, jaký servis se dá od ženské čekat u moře? Jako, že bude nosit kufry, nebo bude chlapa ovívat? Těžko…spíše bude chtít, aby chlap platil…

• Citovat
  • Upravit
40398
1.7.19 13:32
@B4RC3LON4 píše:
jako jo taky si myslim pokud je to treba benatky kde je prohlidka mesta a vse tak to se da ale u toho more nevim to me prijde takove divne proto se na to ptam

Já bych jen k moři sama nejela, umřela bych nudou, jedině nějaký akční program…

Každý den památky a tak, na to jezdí lidi i sami, proč by ne… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
1.7.19 13:33
@ontar píše:
To by mě fakt zajímalo, jaký servis se dá od ženské čekat u moře? Jako, že bude nosit kufry, nebo bude chlapa ovívat? Těžko…spíše bude chtít, aby chlap platil…

Tak treba muj furt chce, abych vymyslela program a ridila veskere vylety a cinnosti :zed:
Protoze sam je linej :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26747
1.7.19 13:39
@ontar píše:

To avizuje vždy dopředu, že by si to platila sama, že tolik nemá ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14878
1.7.19 16:26
@B4RC3LON4 píše:
Zdravim chtel bych se zeptat ma stim nekdo zkusenost? nedovedu si vubec predstavit ze bych byluplne sam u more

Každý je jiný. Kdybych neměla s kym jet a chtela bych, sehnala bych si nekoho na stránkách spolucestovani. Jednoluzak se dost prodraží

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14878
1.7.19 16:27
@zoidberg píše:
Tak sám asi dlouho nezůstaneš ne? Já bych byl sám jen do doby, než bych svlékl tričko a začal se mazat olejem 8)
Takže směle do toho!
:D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14878
1.7.19 16:30
@B4RC3LON4 píše:
Ja si to nedovedu predstavit sedet na veceri v restauraci kazdy den sam

Jdi na seznamku. Už delší dobu tady píšeš, či naznačuješ, že jsi osamělý a já nevěřím tomu, že někde nějaký protějšek nečeká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35744
1.7.19 16:44
@B4RC3LON4 píše:
Zdravim chtel bych se zeptat ma stim nekdo zkusenost? nedovedu si vubec predstavit ze bych byluplne sam u more

Taky mě to láká a také si to neumím představit, hlavně organizačně, jelikož všude jsou dvoulůžkové pokoje, jednolůžka jsou maximálně nějaké špeluňky pro personál. A také rodina by mi to asi neodpustila, že jsem jím tento rok vymluvil dovolenou u moře, na kterou jsem nakonec odletěl sám. :mrgreen:

@zoidberg píše:
Já bych byl sám jen do doby, než bych svlékl tričko a začal se mazat olejem 8)

Tak u mě by to bylo přesně opačně, stačilo by sundat tričko a začít mazat pupek olejem a kolem by hned bylo prázdno. Ještě štěstí, že na pláži nejsou aleje… :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová