Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já byla sama ve 25 v Bulharsku a užila jsem si to. Cestovka pořádala nějaké výlety, tak jsem toho využila. Sama jsem seděla u stolu a divné jsem si nepřipadala. I do baru jsem chodila sama a v poho. Prostě jsem neměla s kým jet a chtěla vidět moře, tak jsem jela.
@B4RC3LON4 nikdy nevíš…
Ale než se dali dohromady, tak se vždy večer sedělo stejně tak nějak pohromadě…
Jeď a užij si to…
Tak sám asi dlouho nezůstaneš ne? Já bych byl sám jen do doby, než bych svlékl tričko a začal se mazat olejem ![]()
Takže směle do toho!
Tak jestli ti to prijde divny, nejezdi, my te tu presvedcovat nebudeme. Musis to vedet nejlip sam, co ti vyhovuje. Prinejhorsim zkus na par dni treba Chorvatsko nebo Bulharsko.
Mne osobne solo dovca divna neprijde a sama jezdim uplne v klidu, je to nejlepsi
Uz jsem byla takhle leckde, u more i ve mestech. Nevidim na tom nic spatnyho. Nejvetsi vyhoda je, ze nemusis furt poslouchat, jak si ten druhej na neco porad stezuje
![]()
Jsem celkem samotář a nemám problém být sama se sebou, takže by mi nedělalo problém jet sama - ale jsem si jistá, že o pár dnech by mi začalo být smutno. To spíš bych si dala nějaký prodloužený víkend, týden a déle sama, to by asi bylo moc.
@Bubla_Bučková píše:
Taky… Jít se projít, památky. Neměla bych problém. Zakladatel je ale takovej podivín, píše tu tohle často, že by vzal nějakou maminku… Asi čeká nějaký servis a loví tu nějakou oběť
To by mě fakt zajímalo, jaký servis se dá od ženské čekat u moře? Jako, že bude nosit kufry, nebo bude chlapa ovívat? Těžko…spíše bude chtít, aby chlap platil…
@B4RC3LON4 píše:
jako jo taky si myslim pokud je to treba benatky kde je prohlidka mesta a vse tak to se da ale u toho more nevim to me prijde takove divne proto se na to ptam
Já bych jen k moři sama nejela, umřela bych nudou, jedině nějaký akční program…
Každý den památky a tak, na to jezdí lidi i sami, proč by ne… ![]()
@ontar píše:
To by mě fakt zajímalo, jaký servis se dá od ženské čekat u moře? Jako, že bude nosit kufry, nebo bude chlapa ovívat? Těžko…spíše bude chtít, aby chlap platil…
Tak treba muj furt chce, abych vymyslela program a ridila veskere vylety a cinnosti ![]()
Protoze sam je linej ![]()
@ontar píše:
To avizuje vždy dopředu, že by si to platila sama, že tolik nemá ![]()
@B4RC3LON4 píše:
Zdravim chtel bych se zeptat ma stim nekdo zkusenost? nedovedu si vubec predstavit ze bych byluplne sam u more
Každý je jiný. Kdybych neměla s kym jet a chtela bych, sehnala bych si nekoho na stránkách spolucestovani. Jednoluzak se dost prodraží
@zoidberg píše:
Tak sám asi dlouho nezůstaneš ne? Já bych byl sám jen do doby, než bych svlékl tričko a začal se mazat olejem
Takže směle do toho!
@B4RC3LON4 píše:
Ja si to nedovedu predstavit sedet na veceri v restauraci kazdy den sam
Jdi na seznamku. Už delší dobu tady píšeš, či naznačuješ, že jsi osamělý a já nevěřím tomu, že někde nějaký protějšek nečeká.
@B4RC3LON4 píše:
Zdravim chtel bych se zeptat ma stim nekdo zkusenost? nedovedu si vubec predstavit ze bych byluplne sam u more
Taky mě to láká a také si to neumím představit, hlavně organizačně, jelikož všude jsou dvoulůžkové pokoje, jednolůžka jsou maximálně nějaké špeluňky pro personál. A také rodina by mi to asi neodpustila, že jsem jím tento rok vymluvil dovolenou u moře, na kterou jsem nakonec odletěl sám. ![]()
@zoidberg píše:
Já bych byl sám jen do doby, než bych svlékl tričko a začal se mazat olejem
Tak u mě by to bylo přesně opačně, stačilo by sundat tričko a začít mazat pupek olejem a kolem by hned bylo prázdno. Ještě štěstí, že na pláži nejsou aleje… ![]()