Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jakože tam jedeš na dovolenou sám, nebo hledáš místo, kde nebudou lidi?
Taky si to nedovedu představit. Ale já moři celkově uplně neholduji, spíš tam jezdím kvůli druhý. Raději bych zvlolila nějakou aktivní variantu.
@Tinuvien píše:
Jakože tam jedeš na dovolenou sám, nebo hledáš místo, kde nebudou lidi?
ne ze bych treba do bulharska jel sam a byl sam na pokoji
Jsem docela samotář, takže bych si tam vzala knížku, sem tam zašla na drink a tak. ![]()
@Tinuvien píše:
Jsem docela samotář, takže bych si tam vzala knížku, sem tam zašla na drink a tak.
Taky… Jít se projít, památky. Neměla bych problém. Zakladatel je ale takovej podivín, píše tu tohle často, že by vzal nějakou maminku… Asi čeká nějaký servis a loví tu nějakou oběť ![]()
Tchyne takhle jezdi, uplne nadsena z toho neni, ale ted nema s kym jet tak je to pro ni lepsi varianta nez sedet doma. Ale ja bych se tam teda nudila.
Kdyz sama tak spis nekam, kde se da delat i neco jinyho nez jen more.. Treba do barcelony ![]()
Uplne v pohode. Cist, spat, jist, valet se, plavat, dat si masaz. Ideal.
@B4RC3LON4 kdysi jsem tak byla na dvou dovolených. A užila jsem si to. Já jsem ale samotar. Takže knížka, sluchátka, výlety a kdyz jsem chtěla zábavu tak nějaký bar v areálu a tam se člověk seznámí vždy.
@Anonymní píše:
Tchyne takhle jezdi, uplne nadsena z toho neni, ale ted nema s kym jet tak je to pro ni lepsi varianta nez sedet doma. Ale ja bych se tam teda nudila.
Kdyz sama tak spis nekam, kde se da delat i neco jinyho nez jen more.. Treba do barcelony
jako jo taky si myslim pokud je to treba benatky kde je prohlidka mesta a vse tak to se da ale u toho more nevim to me prijde takove divne proto se na to ptam
Já si to nikdy nedovedla představit, ale od doby, co mám děti si to představit umím a docela bych si to i užila ![]()
@cverunka píše:
Já si to nikdy nedovedla představit, ale od doby, co mám děti si to představit umím a docela bych si to i užila
jo chapu ale u deti mas i vyhodu kdyz nemas chlapa jedes s detma nevypada to tak blbe
@B4RC3LON4 píše:
jo chapu ale u deti mas i vyhodu kdyz nemas chlapa jedes s detma nevypada to tak blbe
NO, počkej, řeší, jestli to bude vypadat blbě nebo jestli tě to bude bavit?
Tyden sama by byl skvelej. bych si cetla, koupala se a nic by mi nechybelo.
Ja si to nedovedu predstavit sedet na veceri v restauraci kazdy den sam