Ublinkávání - Beba

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
53
2.2.18 07:26

Ublinkávání - Beba

Ahoj, dceři je přes měsíc a od samého začátku je dokrmovaná příkrmem Beba Optipro Comfort (mělo by být pro citlivá bříška) chvíli v kombinaci s kojením, pak už vůbec. S ublinkáváním nebyl problém, ale tak poslední dva týdny docela ano. Nechávám ji během krmení odříhnout zhruba každých 30 ml, odříhne si většinou během 10 vteřin a pokračujeme. No a pak ji uložím do postele a mléko ji teče z pusy třeba i dvě hodiny - jak kdy, občas skoro vůbec, často ale ano. Zároveň k tomu někdy vydává takové zvuky, jak kdyby ji bolelo břicho - něco mezi protahováním, začátkem pláče a chrčením (i ze spaní). Nevím co s tím…

Zkusila jsem ji nechávat odříhnout častějc nebo delší dobu, ale nepomohlo to. Začala jsem krmit ve zvýšené poloze, pomohlo to tak na dva dny. Dala jsem ji matraci v postýlce do zvýšené polohy, pomohlo to jen o chlup, skoro vůbec. Totéž s dáváním více pod hlavu. Nevím, co dělám špatně? Nemyslím si, že by to bylo Bebou, když předtím reagovala dobře a najednou tohle. Zkusila jsem jí začít dávat malé porce, vypadala přejedená, ale taky nemám pocit, že by to pomohlo… dělá to samé i ve chvíli, kdy byla očividně hladová. jinak vypadá spokojeně. A stolici má jednou za dva dny, občas každý den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
2.2.18 17:15

Taky jsem to měla u dcerky. Říkali jsme, že jí pořídíme okap pod bradu. Tělíčko se vyvíjí a trávení se pořád mění. Časem se to srovná. Je potřeba jí věnovat zvýšenou pozornost, ukládat trochu na bok, aby mohlo mléko odtékat a nevracelo se zpět do krku. Uklidňující je i monitor dechu, kdyby se začala dusit. Prostě vydržet. U dcerky to přešlo kolem šesti měsíců.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko