Úbytek váhy ve dvanácti dnech

2
27.2.20 12:44

Úbytek váhy ve dvanácti dnech

Dobrý den, mám dvanácti denní holčičku, která nám stále nepřibírá porodní váha 3170, propouštěcí 2890, u lékaře v pondělí 2840 dnes 2800, kojime po 3 hodinách někdy i dříve malá je víceméně pořád u prsa, mléko mi teče proudem ale malá je dost spavá a u prsu usíná, přebalování, světlo, prendavani z prsa na prso nepomáhá po chvilce nesaje, pan doktor nám doporučil příkrm prý aby se malá konečně najedla co myslíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3348
27.2.20 12:47

Nekolijls bych po trech hodinach ale drive…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
27.2.20 12:52

Nema zloutenku? Jiny duvod proc nesaje? Narozena v terminu? Prisava se dobre? Hledala bych urychlene laktacni a zkusila prikrmit nejdriv odstrikanym, ale kdyz ztraci na vaze, tak je potreba fakt jednat rychle. A kojit casto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35800
27.2.20 12:55

Krmit co 2 hodiny, střídat prsa a když přikrmovat tak odsaj a ne UM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37134
27.2.20 13:10

Krmit častěji než po 3 hodinách, kojit můžeš prakticky non stop. Vyhledej laktační poradkyni jestli máte správnou techniku kojení. Při kojení ji lochtej pod bradou, to je nutí sát, ale řeš to urychleně tohle není sranda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
27.2.20 13:27

Vážit vždy před a po kojení a zapisovat. Kojit častěji, držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
877
27.2.20 13:34

@pikola souhlas. Když to teče proudem, tak odsát a dát po kojení přes prst stříkačkou. Nebo jak se dcera přísaje, tak mačkat prso, aby jí to lépe teklo. Držím palce, vím co je to za stres :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
27.2.20 13:48

Děkuju za rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
27.2.20 16:57
@DeeVal píše:
Dobrý den, mám dvanácti denní holčičku, která nám stále nepřibírá porodní váha 3170, propouštěcí 2890, u lékaře v pondělí 2840 dnes 2800, kojime po 3 hodinách někdy i dříve malá je víceméně pořád u prsa, mléko mi teče proudem ale malá je dost spavá a u prsu usíná, přebalování, světlo, prendavani z prsa na prso nepomáhá po chvilce nesaje, pan doktor nám doporučil příkrm prý aby se malá konečně najedla co myslíte?
@DeeVal píše:
Děkuju za rady

Já z kojením nemám zkušenosti, nemám biologicky vlastní děti, tak to ber jen jako zkušenost mé mámy. Moje máma říkala, že zažila několik medicínských obratů v radách o kojení. Bylo nás totiž víc dětí. Jedna z rad zněla, kojit po třech hodinách bez ohledu na to, jestli dítě pláče nebo ne. Říkala, že jí pak brácha vždy hodinu křičel hlady, kolikrát i vysílením usnul a nešel pak nakojit. U dalšího dítěte byla zas jiná rada v kurzu a u třetího už nikoho neposlouchala a kojila, když dítě chtělo. Pak prý bylo vše v pohodě. Co si vzpomínám, říkala, že první brácha vydržel bez kojení max. 2 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová