Ubytování přes Booking.com

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3074
4.1.16 12:39

@B.O.K. Team Buď v klidu. Oni chtějí kreditní nebo debetní kartu, je to úplně jedno. Já taky kreditku nemám a přes booking jezdím běžně. Na místě nic nekontrolují. Ani tou kartou nemusíš platit, můžeš normálně v hotovosti. Číslo karty se tam uvádí jen pro případ, že bys hotel nestornovala a nepřijela tam. Pak by si částku strhli z té karty. Šťastnou cestu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1399
4.1.16 12:42

@B.O.K. Team Já bych se nebála, pokud s tím do teď neměli problém (myslím, že ti to nešlo zarezervovat nebo ti pak nepsali), tak to bude v pohodě. Oni dost často to číslo chtějí jen „pro jistotu“ nebo proto, že to vyžaduje systém. My loni přes Booking byli ve Slovinsku a nechtěli po nás dopředu ani to číslo, taky jsem z toho byla nervózní, ale bylo to úplně v pohodě, dokonce jsme platili až při odjezdu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
4.1.16 12:43

@White_Queen @Majdina82 ooo velké díky Vám holky :-) já sem teď přes booking objednávala prvně a tak mě to nějak zmátlo a nerada bych při příjezdu na Slovensko zjistila, že rezervace byla zrušena nebo něco takového :-)

Ještě mě tak napadlo, obdržím nějaké potvrzení přímo od hotelu nebo tam jedu jen s tím od booking a můžu se spolehnout že to bude tak jak má? :-D

Fakt pardon za hloupé dotazy, tohle je naše první dovolená do „zahraničí“ s manželem :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
702
4.1.16 12:44

@Marfuscha děkuji :-) pro mě to jsou nervy už teď a to je ještě hafo času :lol: :lol: no jo no, holt poprvé do „zahraničí“ :lol: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68798
4.1.16 12:50

@B.O.K. Team
Myslim, ze nechteji kreditni kartu, ale embosovanou. Mozna to maji blbe nazvane. Mam embosovanou debetni a vetsinou objednavam pobyt pres booking, i v zahranici :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3074
4.1.16 13:19

@B.O.K. Team V pohodě, taky jsem byla při první cestě přes booking nervozní, jestli bude vše ok :-)

Žádné potvrzení od hotelu mít nebudeš. Vytiskni si jen to z booking. Nikdy jsem ale problém neměla, vždy o nás v hotelu věděli. To jsem byla v různých zemích a vždy vše ok. Odpovídalo to popisu i referencím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
4.1.16 14:13

Je jedno jaka karta, ja mam klasiku debetni, platila jsem pres booking.com asi 10hotelu a pohoda jen musite mit povoleny limit na platbu atd.. Oni si pak jen na miste zkontroluji vase udaje. Pokoj zaplacen byl, cislo rezervace mi prislo na mail, a na miste jen chteli op.. At to bylo spanelsko/italie/cechy..

Ps:penize se neodecetli hned ale az na miste, oni si chteji ty penize jen,,predrezervovat,, ujistit se ze je mas. Platila jsem masinou az na miste nebo se mi ten den prijezdu ztrhli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
4.1.16 15:55

Přesně tak, oni tim často myslí debetní kartu. Opravdu stačí jen mít limit na platbu a peníze na účtu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.16 15:38

Ahoj, chystám se na první cestu přes booking.com a jen se chci zeptat jak je to s cestou? na booking.com si rezervuji pouze ubytování a letenky si zařizuji individuálně?
Jestli ano máte nějaké stránky na letenky? Chtěl bych s přítelkyní na Maledivy na letiště Gan tak jen abych byl v obraze. Děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
31.1.17 12:42

http://booking.com využívám pravidelně a je to úžasný společník pro cestovatele a nikdy s ním nebyl problém. Dotěď jsem využívala ubytování, která nabízela možnost „free cancelation-pay later“.

Příspěvek upraven 29.09.17 v 06:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6945
1.7.17 20:46

Ahojky holky, třeba mi někdo poradí, protože jsem teda nervozní :), jestli to proběhně v pořádku, je to poprvé přes booking.com. Objednala jsem si penzion za určitou cenu a u potvrzení je přibližně :zed:, já nechci platit více, mám se bát, že to bude dražší a nebo to bude všechno v pořádku, a bude to za cen, kterou uvedli prvně :nevim:?
Díky za radu :). Bojím se, že ten penzion udává cenu o něco více :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68798
1.7.17 21:42

@tumpach
Pokud je v CR, tak bude odpovidat cena v KC. Pokud mate zahranicni a mate nastavenou cenu v CZK, tak je to priblizne prepocteny nejakym kurzem. Jinak max tam neni zapocitany rekreacni poplatek a mozna uklid, ale to byste mela vedet, co je v cene. Urcite to neni tak, ze napisou za pokoj 1000 a chtej 1500 ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68798
1.7.17 21:46

@tumpach
Jo a uklid se plati v apartmanech. Jestli mate pokoj, tak by mela cena odpovidat. Objednavam nekolikrat rocne a vzdy vse v poradku. Spis pokud je to neco maleho, soukromeho, tak vam daji vizitku, ze priste rovnou na ne, ze to bude levnejsi, ze bookingu davaj asi 7%. Uz se nam stalo nekolikrat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7
31.7.17 11:40

Tak mně se povedlo skrz Booking.com objednat hotel za velice výhodnou cenu, jehož majitel razantně požadoval platbu předem a to prostřednictvím Western Union, jinak to prý nejde. Poslali jsme mu asi 9000 Kč, vše vypadalo OK, dokud nám to za pár měsíců nezrušil (rezervovali jsme hodně s předstihem). Komunikace s ním žádná, telefony nebral, na emaily neodpovídal. Obrátila jsem se tedy na Booking a popravdě jsem dosud v šoku z toho, jak to celé dopadlo. Booking se případem něco málo přes měsíc zabýval, vyžádal si ode mě potvrzení o platbě a emailovou komunikaci s majitelem a bez jakýchkoli dalších průtahů mi peníze v plné výši vrátil, i když jsem v to ani nedoufala. Patří jim můj velký dík!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.7.17 14:17

Ahoj všichni, my už párkrát byli ubytovaní přes booking, nejčastěji na pár nocí. teď jsme byli na noc v Záhřebu, ubytování strašné, navíc z 28 eur na noc se to vyšplhalo na dvojnásobek díky nějakým speciálním podmínkám (voda, elektřina, atd), to jsme odmítli. doufám teda, že jsme nepřišli o peníze, manžel tvrdí, že nic předem neplatil. v McDonaldu jsme sedli na internet a hledali něco jiného, našli jsme, pána jsme kontaktovali rovnou, dal nám slevu z 49 na 45 euro a za půl hodiny jsme měli klíče. ano bylo to bez záruky, ale taky bez kauce, byt se nám libil a byli jsme spokojeni. další noc jsme bydleli v Sinj, což jsem přes booking rezervovala dva měsíce předem, i platila kartou takto brzo. majitel byl s námi v emailovém kontaktu a opět vše proběhlo perfektně. takže za mě, booking určitě ano, jen číst veškeré podmínky. my nakonec byli rádi, že druhé ubytko bylo placeno předem, protože jsme neměli dost kun. u platby v hotovosti často hrozí, že ubytovatel nemá drobné.

nevíte náhodou, kolik platí pronajímatelé bookingu za jeho služby? předpokládám, že to bude v procentech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí