Ubytování přes Booking.com

Napsat příspěvek
Velikost písma:
53
26.2.20 12:47

No a z toho mám právě strach. Sice v aplikaci to je rezervováno, ale e-mail žádný nepřišel. Tak abych nepřišla o peníze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4928
26.2.20 12:49

Myslím, že v emailu chodí přesně to, co vidíš v „zobrazit rezervaci“. Nejspíš byl označen za spam nebo tak něco, mně občas padají do koše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45714
26.2.20 12:50

Tak si napis primo do toho hotelu a over si zda maji rezervaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
26.2.20 14:53

@Lenca13 strhavaji si to z karty vzdy predem a nikdy zadny problem. Od ubytovani meil nedostavam, jsn od bookingu potvrzeni rezervace mam dojem. Jezdime s nimi pravidelne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
5.3.20 20:43

Chtěla jsem se zeptat, jaké máte zkušenosti, když vámi vybraný hotel přes booking.com nabízí transfer z letiště. Já právě nikdy přes booking nic nerezervovala, ale příští rok chci uskutečnit dovolenou,,na vlastní pěst,, a ráda bych někoho o zkušenost, jak se transfer domlouvá?
Když si přes booking rezervujte hotel např. na srpen, ale zařizujete to už v březnu, ozvou se Vám ještě, jestli vše platí ( čas příletu) a v jakém cca předstihu před příletem? Já bych totiž nerada někde zůstala viset na letišti, že se na mě zapomnělo :jazyk: :lol.
Děkuji moc za jakoukoliv zkušenosti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
9.3.20 13:33

@Malina7 nikdy jsem nevyuzivala, neporadim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11
1.1.21 10:10

Úplně bez problémů, není se čeho bát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10.3.23 12:18

Našel jsem zajímavý porovnávač cen ubytování https://trip.com Tento systém srovnává ceny na stovkách rezervačních systémů jako je booking, agoda atd.

Příspěvek upraven 10.10.25 v 06:18

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.6.23 14:14

Zdravím, chtěla bych se zeptat.. Už je to nějaký čas co jsem si na bookingu rezervovala ubytování.. Píšou tam platba předem. Čekala jsem tedy, že si peníze strhnou z účtu (kartu jsem zadávala), ale stále nic a to za 13 dní máme jet..
Akorát mi z ubytování psali, že se platí za dětskou postýlku navíc a jestli s tím souhlasím, ale nic o tom jak to teda bude s platbou.. Nemáte někdo zkušenost? Kdy nebo jak teda proběhne platba?
Majiteli ubytování samozřejmě napíšu, ale komunikace probíhá v angličtině, která není zrovna moje silná stránka :oops:, tak se ptám nejdříve tady.. :)

• Citovat
  • Upravit
4928
22.6.23 15:26
@Anonymní píše:
Zdravím, chtěla bych se zeptat.. Už je to nějaký čas co jsem si na bookingu rezervovala ubytování.. Píšou tam platba předem. Čekala jsem tedy, že si peníze strhnou z účtu (kartu jsem zadávala), ale stále nic a to za 13 dní máme jet..

Tohle si určuje ubytování, ne Booking, a je to různé. Mělo by to jít vyčíst u potvrzení rezervace. Pokud jsi zadávala údaje ke své kartě, je tam většinou datum, kdy dojde k částečné nebo kompletní platbě. Většinou je to den, od kterého už není možné bezplatné storno. Bývá tam i tlačítko, kterým se dá zaplatit hned.

Ale stalo se mi více než jednou, že si nestáhli ani platbu, kterou avizovali, a platila jsem až na místě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
28.6.24 16:52

Booking vřele nedoporučju

Koupil jsem přes booking letenku a už nikdy víc. Potřeboval jsem na letence změnu. Letecká společnost říká, ať si změny řešíme s operátorem, přes kterého jsme letenku koupili. Booking ovšem nekomunikuje. Když se nám podařilo se na někoho živého probít, mluví jen blbě anglicky (a indicky) ale schopný pomoct není. Po několika ostrých emailových výzvách k řešení našeho problému po 1,5měsíci odpověděli jen, že kontrolovali podmínky letecké společnosti a že námi požadovaná změna není možná. Jak si lze na stránkách letecké společnosti ověřit, je to naprostý nesmysl a změna možná je.
Je to poslední letenka, kterou jsem přes ně koupil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85397
29.6.24 07:08

Letenku jsem tam nekupovala nikdy, ani nevim, ze je to mozne. Jinak u nich rezervuju ubytovani uz pres 10 let a nikdy nenastal zadny problem, pripadaji mi spolehlivi. Vse resim vzdy primo pres aplikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3045
29.6.24 07:17

@Maritn77 : to je bezny problem pri bookovani letenek pres jakoukoliv treti stranu. Ty letenky pak nepodlehaji stejnemu rezimu, jak kdyz kupujes primo od letecke spolecnosti. To same s ubytovanim, musis cist podminky a ridit se tim, co uvadi sptrostredkovatel, ns primo ten hotel a spol.
Obecne jsou treti strany fajn, dokud neporebujes neco resit…ja litala vic s malym ditetem a bookovala jsem vzdy primo s leteckou spolecnosti, i kdyz to bylo vetsinou o neco drazsi…za ty stresy mi to nestalo :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí