Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Zeny prosim SOS
Nemate doma tuto ucebnici anglictiny? Nevim jak se jmenuje, dostavaji jenom kopie
Potrebujeme nutne prvni dve stranky unit 7.
Maji z toho ukol a syn si ji zapomnel ve skole ![]()
Chtela jsem pomoct, ale mame jinou ![]()
V nejhorsim se omluvi, snad to projednou nebude prusvih…
@majdula1 on to právě nese těžce a pláče. Má určité specifické problémy, nechci to tu rozvádět. Stresuje ho to.
Přijeli jsme až teď před chvílí, celý den jsme běhali po doktorech a on si to teď uvědomil.
Od spolužáků už to teď nedostanu, tady ve vsi je jen jedno dítě a maminka mi to nebere.. ![]()
Teď šel teda spát, protože už je unavený, ale slíbila jsem mu, že to do rána nějak seženu
![]()
@Moise píše:
@majdula1 on to právě nese těžce a pláče. Má určité specifické problémy, nechci to tu rozvádět. Stresuje ho to.
Přijeli jsme až teď před chvílí, celý den jsme běhali po doktorech a on si to teď uvědomil.
Od spolužáků už to teď nedostanu, tady ve vsi je jen jedno dítě a maminka mi to nebere..
Teď šel teda spát, protože už je unavený, ale slíbila jsem mu, že to do rána nějak seženu![]()
no a nemáš telefon na někoho jiného ze spolužáků? Vždyť stačí, když ti to nafotí telefonem a pošlou. Chudák malý. Škoda, že nevíš, jak se jmenuje ta angličtina, možná by se to dalo dohledat na netu.
@terinka4444 nevím, kopíruje jim to ještě k jejich učebnici.. manžel ještě pátrá, ale zatím nemáme
Také bych moc ráda pomohla. Teď jsem koukala na naší učebnici, ale máme jinou. Syn ve škole používá Start with Click. Snad se někdo objeví ![]()
@ŠárkaPu píše:
Také bych moc ráda pomohla. Teď jsem koukala na naší učebnici, ale máme jinou. Syn ve škole používá Start with Click. Snad se někdo objeví
děkuji ti, jsi hodná. Já zítra zajdu za učitelkou, aby mi řekla, jak se jmenuje a koupím mu ji.. takhle pořád někde hledat listy papíru je na houby
![]()
@Moise no není za co, stejně jsem prd pomohla. Zkoušela jsem to teď na netu hledat, ale tuhle mi to nikde nenašlo. To paní učitelka používá asi nějakou ne moc známou.
to by bylo nejlepší ji koupit, nechápu, že to dětem pořád kopíruje. To by můj syn taky někde věčně ztrácel, už takhle chodí domů s polovinou věcí
hlavně ať si z toho tvůj syn nic nedělá!
@ŠárkaPu já to taky nechápu, oni mají svoji učebnici, svůj pracovní sešit a do toho jim pořád ještě kopíruje jinou učebnici.. jestli je to nějaký dodatek jenom pro učitele k té jejich nebo úplně jiná, nevím ![]()
On má všechny lekce, jenom tu sedmičku ne. Asi si ji nechal v lavici.
Je to těžké se v tom vůbec orientovat.
Nebo ji poprosím, ať mi ji na den půjčí a nakopíruju si to dopředu a schovám pro sichr doma. ![]()
To nakopirovani urcite udelej a malymu bych napsala do denicku klidne omluvenku, jeste je malej a jestli je takovej cita jak pises, bude rad a ulevi se mu a zitra nepujde do skoly ve stresu.
Ja bych to pro sveho tretaka taky udelala, taky by z toho byl spatnej, nastesti mam na fb nekolik maminek spoluzaku a vzdycky jsem z nich vse potrebne vytahla - mozna se i pro priste domluvte s nejakou dalsi maminkou/maminkama, at mate na sebe kontakt pro tyhle pripady ![]()