Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
@kulíšek_s_bambulí píše:
Nu na tom pinterestu jsou právě i takový krátký videa ale je to většinou tak zrychlený že si to musím pustit víckrát po sobě abych pobrala jak se třeba plete nějaký složitější cop
Anebo pak je dobrý starý známý YouTube
jojo, na youtube jsem koukala, ale nějak mi to nesedlo, nebo nevím… zkusím ten Pinterest až bude trochu času…
nebo kde se to učí ti lidé s krásnými účesy?
Hlavně na těch videích to vždy vypadá tak jednoduše a pak mi div ruce neupadnou…
@azaleila píše:
jojo, na youtube jsem koukala, ale nějak mi to nesedlo, nebo nevím… zkusím ten Pinterest až bude trochu času…
Hlavně na těch videích to vždy vypadá tak jednoduše a pak mi div ruce neupadnou…
By mě taky zajímalo kde a jak se to naučí ![]()
Jooo kolikrát se to tváří snadné ale je to těžký
jednou se mi zcela zázrakem podle návodu podařilo uplést takový krásný cop, jakoby ze dvou pramínků, připlétaný a jako ke straně. Myslím že to bylo z Pinterestu.
Měla jsem z toho takovou radost pak jsem se sehnula k mrňousovi a bylo po radosti jelikož mi to celý rozvrkal.
hold asi prostě culík a nebo rychlo bobík je mým osudem
![]()
@kulíšek_s_bambulí píše:
By mě taky zajímalo kde a jak se to naučí
Jooo kolikrát se to tváří snadné ale je to těžkýjednou se mi zcela zázrakem podle návodu podařilo uplést takový krásný cop, jakoby ze dvou pramínků, připlétaný a jako ke straně. Myslím že to bylo z Pinterestu.
Měla jsem z toho takovou radost pak jsem se sehnula k mrňousovi a bylo po radosti jelikož mi to celý rozvrkal.
hold asi prostě culík a nebo rychlo bobík je mým osudem
![]()
mám to podobně… ale už to tak nechci… mrknu na ten Pinterest a dám vědět ![]()
@azaleila píše:
mám to podobně… ale už to tak nechci… mrknu na ten Pinterest a dám vědět
Mrkni a dej vědět jestli se ti to vede
já miluju účesy tohoto typu, celkem mi sedí, dokud mi je mrňousek nevylepší ![]()
@kulíšek_s_bambulí píše:
Nu na tom pinterestu jsou právě i takový krátký videa ale je to většinou tak zrychlený že si to musím pustit víckrát po sobě abych pobrala jak se třeba plete nějaký složitější cop
Anebo pak je dobrý starý známý YouTube
Jsou tam i obrázkové návody. Krok za krokem.
@azaleila píše:
Hlavně je dělají vždy někomu. Udělat je sobě je těžší. Já udělám cokoli komukoli, ale sobě tak ten culík, protože jinak mi odpadají ruce…
SOS holky upadnou mi ruce… zkouším zapletený cop sama sobě a pořád se nedaří…
Osvědčený návod? Nebo video… ideálně vyzkoušené…
Předem děkuji za rady a pomoc…