Účesy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17359
9.8.22 12:25
@kulíšek_s_bambulí píše:
Nu na tom pinterestu jsou právě i takový krátký videa ale je to většinou tak zrychlený že si to musím pustit víckrát po sobě abych pobrala jak se třeba plete nějaký složitější cop :lol:
Anebo pak je dobrý starý známý YouTube :dance:

jojo, na youtube jsem koukala, ale nějak mi to nesedlo, nebo nevím… zkusím ten Pinterest až bude trochu času…
nebo kde se to učí ti lidé s krásnými účesy?
Hlavně na těch videích to vždy vypadá tak jednoduše a pak mi div ruce neupadnou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
9.8.22 12:37
@azaleila píše:
jojo, na youtube jsem koukala, ale nějak mi to nesedlo, nebo nevím… zkusím ten Pinterest až bude trochu času…
Hlavně na těch videích to vždy vypadá tak jednoduše a pak mi div ruce neupadnou…

By mě taky zajímalo kde a jak se to naučí :think:
Jooo kolikrát se to tváří snadné ale je to těžký :oops: jednou se mi zcela zázrakem podle návodu podařilo uplést takový krásný cop, jakoby ze dvou pramínků, připlétaný a jako ke straně. Myslím že to bylo z Pinterestu. :palec: Měla jsem z toho takovou radost pak jsem se sehnula k mrňousovi a bylo po radosti jelikož mi to celý rozvrkal. :,( hold asi prostě culík a nebo rychlo bobík je mým osudem :nevim: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.8.22 16:20
@kulíšek_s_bambulí píše:
By mě taky zajímalo kde a jak se to naučí :think:
Jooo kolikrát se to tváří snadné ale je to těžký :oops: jednou se mi zcela zázrakem podle návodu podařilo uplést takový krásný cop, jakoby ze dvou pramínků, připlétaný a jako ke straně. Myslím že to bylo z Pinterestu. :palec: Měla jsem z toho takovou radost pak jsem se sehnula k mrňousovi a bylo po radosti jelikož mi to celý rozvrkal. :,( hold asi prostě culík a nebo rychlo bobík je mým osudem :nevim: :(

mám to podobně… ale už to tak nechci… mrknu na ten Pinterest a dám vědět :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2084
9.8.22 17:44
@azaleila píše:
mám to podobně… ale už to tak nechci… mrknu na ten Pinterest a dám vědět :-)

Mrkni a dej vědět jestli se ti to vede ;) já miluju účesy tohoto typu, celkem mi sedí, dokud mi je mrňousek nevylepší :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
10.8.22 10:37
@kulíšek_s_bambulí píše:
Nu na tom pinterestu jsou právě i takový krátký videa ale je to většinou tak zrychlený že si to musím pustit víckrát po sobě abych pobrala jak se třeba plete nějaký složitější cop :lol:
Anebo pak je dobrý starý známý YouTube :dance:

Jsou tam i obrázkové návody. Krok za krokem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2650
10.8.22 10:49
@azaleila píše:

Hlavně je dělají vždy někomu. Udělat je sobě je těžší. Já udělám cokoli komukoli, ale sobě tak ten culík, protože jinak mi odpadají ruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.10.22 07:09

:zed: SOS holky upadnou mi ruce… zkouším zapletený cop sama sobě a pořád se nedaří…
Osvědčený návod? Nebo video… ideálně vyzkoušené…
Předem děkuji za rady a pomoc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
13.10.22 08:14

https://m.youtube.com/watch?…

Zkouším tohle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek