Adresa na účtárnu České Pošty, máte?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
2390
21.7.13 15:43

Účetní pro poštu

Ahoj holky, nemáte někoho, kdo dělá- dělal pod českou poštou? Potřebovala bych adresu na jejich účetní na potvrzení papíru pro sociálku. Chlap tam dělal minulý rok a musíme potvrdit roční přiznání, bohužel nemohu nikde najít. Děkuju za pomoc, vím jen že je to někde na severu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8959
21.7.13 16:02

Tak asi záleží, kde přesně dělal, ne?;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
21.7.13 22:32

@Lejaa Praha a účetní měli někde v Ústí snad

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
21.7.13 23:56

@kissi
Ale kde přesně. Na jaké pobočce manžel pracoval? Těžko má pošta jedinou účetní v celé ČR. Nechápu, proč se nezeptáte na té pobočce, kde sídlí jejich účetní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.7.13 00:23

@Lejaa Pracoval jako doručovatel balíku v depu 701 Malešice.
Důvod proč se nezeptám je jednoduchý, snažila jsem se tam dovolat, ale neberou to. Když jsem se tam byla zeptat, info mi nepodají, nejsem zaměstnanec a protože je to jen můj přítel, nemáme spolu vlastně nic společného, neřeknou mi nic. Nevím, proč nám dali adresu minulý rok na tuhle paní a a letos nám info podat nechtějí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.7.13 09:52

@kissi
těžko ti někdo poradí, když poboček České pošty je asi milion..:-)
Teď už jsi teda napsala, kde pracoval, třeba se ti někdo ozve.. Každopádně pořád nerozumím tomu, proč to vyřizuješ ty. Vždyť je tak jednoduché, aby přítel kontaktoval, nebo zašel přímo osobně za svým bývalým nadřízeným a vyřídil to, ne? Vždyť vědí, že tam pracoval, tak proč by mu to nesdělili, když potřebuje potvrdit nějaký papíry??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.7.13 10:32

@Lejaa Protože dělá od nevidim do nevidim a volno mu nedaji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.7.13 10:38

A telefon přítel jako nemá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.7.13 11:40

@Lejaa Jako má, ale jako si nemůže dovolit omezit dopravu a jako v tom neumí chodit tak to mam za úkol já, co je na tom nepochopitelného?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
22.7.13 13:22

Nevím, proč by jedním telefonátem měl omezovat nějakou dopravu.
Nepochopitelného na tom je to, co tady vůbec chceš řešit. Když to tobě sdělit nechtějí, tak to asi bude muset udělat sám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2390
22.7.13 14:48

@Lejaa No to opravdu nemůže. No, neřešim nic, jen se ptam, jestli někdo neví, nemá adresu na paní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat