Účetnictví Pohoda

268
14.6.06 14:45

Účetnictví Pohoda

Ahoj holky,
mám takový problém. Dělám manželovi po chvílích daňovou evidence /dříve jednoduché účetnictví/. Včera mi došel nový program Pohoda 2006 Mini. Mám k tomu sice dost obsáhlou brožurku, ale v návodech se moc nevyznám. Hledám proto někoho, kdo s tímto programem má již zkušenost a mohl by mě trochu poradit. Něco už vím, ale na něco nemůžu dlouho přijít.

Prosím někoho zkušeného o pomoc :? .

Moc děkuji .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
980
14.6.06 15:40

j

Kocco, tak zavolej autorovi programu - ten by měl vědět nejlíp a nasměrovat tě. Jistě tam někde bude uveden kontakt. Držím palce :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1078
14.6.06 15:46

Ahojky,

taky dělám manželovi v tom daňovou evidenci a kašlu jim na jejich manuál, než v tom něco najdu, tak na to přijdu sama. Pokud bych ti mohla pomoct, tak piš na pivik.bo@centrum.cz

Ivulka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
505
14.6.06 22:57

Manuál je opravdu o ničem.........
Ja v tom sice dělám podvojku - tedy teď účetnictví a v podstatě jsem se vše učila sama, tak kdyžtak písni.

Jitka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
15.6.06 01:10

tohle jsem našla na jejich stránkách. Zavolej na „hotline“ tam ti musí poradit:
HOTLINE. Pracovníkovi zákaznické podpory STORMWARE se prosím kvalifikujte zákaznickým číslem. Vaše zákaznické číslo a telefonní čísla servisu naleznete na kartě CERTIFIKÁT SERVIS, který jsme Vám zaslali po obdržení Vaší registrační karty. od 8 - 16 hod
E-MAIL a FAX. V případě mnoha dotazů si uvědomte, že řešení více problémů je vhodné provádět písemnou formou, tzn. faxem nebo elektronickou poštou. Takto došlé dotazy jsou neustále zpracovávány nezávisle na obsazenosti telefonních linek. Svou odpověď tak můžete obdržet velmi rychle a také levněji než telefonicky.
Známá tam volá o radu a byla spokojená - zkuš to a uvidíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
28.2.13 20:41

Ahoj holky, oživuji starou diskusi. Mám staženou Pohodu start 2012 (zdarma omezená verze), můžu v ní zaúčtovat rok 2012 i teď když je rok 2013? Píše mi to, že časový limit byl překročen. Jsem z toho zmatená, teď jsem už něco zaúčtovala do daňové evidence, ale nabízí mi to v peň. denníku jen jakýsi „průběžný příjem a výdej - roční převod“. Je to verze zdarma, tak abych nezaúčtovala všechno a nenapsalo mi to nakonci, že výstupní reporty jsou neplatné. Taky moc nechápu zda se tady v jednoduchém účtu - daň. evidenci vyplňuje kniha faktur, či je můžu rovnou nasázet do peněžního denníku jako příjem a výdaj. Podvojný účto je snad jednodušší, než to jednoduchý :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
26.6.16 18:53

likvidace v účtu pohoda

Ahoj všichni,
prosím o radu… věděl by tady někdo jak v systému pohoda udělat na fakturách likvidaci v cizí měně?
Děkuji moc za případné rady a hezký zbytek neděle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8927
27.6.16 22:16

@Dadanka ahoj a ty účtuješ v cizí měně? Jak zní zadání? Já teda měla něco podobného zaúčtovala jsem tu částku (zaplacenou v Kč) jako fakturu (dle teda bankovního kurzu) a vylikvidovala jsem ji částkou zaplacenou bankovním převodem. Fakturu mám sice v cizí měně, ale v daňové evidenci si vedeš hlavně to co zaplatíš fyzicky, takže mi to banka naúčtovala jejich kurzem. Záleží, jestli máš podvojné účto, nebo jaké.
Jinak tam budeš mít asi částku zaúčtovanou nějakým firemním kurzem, pokud se bude lišit od zaplaceného kurzu, tak tam budeš mít ještě zbytek toho kurzového rozdílu do nákladů, tak bys měla na jeden účetní příkaz tři zaúčtování.
V té likvidaci faktury se dá napsat myslím i víc řádků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
1.7.16 13:36

Ahoj, děkuji za snahu pomoct ale jsem začátečník, potřebuvala bych přesný manuál bod po bodu v té pohodě..:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová