Úchylka na tlusté holky?

21.2.24 18:15

Uchylka na tluste holky?

Ahoj,
co si myslíte o tom, ze se mi libi „silnější“ holky? Vždy když kolem mě projde silnější holka cca 100kg, tak se obvykle za ní i otáčím. Bylo si pomerně slozite připustit, ze mam uchylku na tento typ holek, aby se mi spolužáci, ještě na střední, nevysmáli(je mi 25). Přitom jsem hubeny. Prijde vám to normální?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30558
21.2.24 18:16

Tož to je značná vyhoda. Tlustých holek je hodně volných, takže máš velký výběr :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
758
21.2.24 18:29

Nemyslim si o tom nic, kazdy jsme výjimečný a mame radi neco jineho a o tom to preci je. Nazory jinych bych neresila, zij tak jak ty uznas za vhodne a budes stastny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
AlexandraEll
21.2.24 18:40

Že nejsi sám. Je hodně kluků co rádo nadměrné ženy. Jako taková 3×l žena jsem nikdy neměla problém sehnat chlapa pro kterého jsem byla sexy. S tímhle mají problém asi jen ti puberťáci, protože dají na to co si myslí kamarádi.
Za úchylku to považuji až když je rádi vykrmují do velikosti, kdy jsou nesamostatné a musí se o ně chlap starat.

• Citovat
  • Upravit
Janli
21.2.24 18:45

Jediný, co je na tom úchylnýho, je to, že to považuješ za úchylku. Jako by ty silný holky byly něco monstózního… :roll:.

• Citovat
  • Upravit
37131
21.2.24 18:48

Kazdymu se libi něco jiného, proč úchylka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13968
21.2.24 18:50

Každý má jiny vkus, tak proč hned úchylka? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Klopotkova
21.2.24 21:31

Proč úchylka? Jsi jen v menšině. Je tady sice kult štíhlosti, ale to neznamená, že se štíhlé holky musí líbit každému. Nevidím nic zvláštního na tom, že se ti líbí prostorově výrazně ženy.
Tlustá neznamená škaredá.

• Citovat
  • Upravit
2916
21.2.24 21:32

Hele není, znám chlapy, co ti řeknou, že se jim líbí silnější holky, kór když je chlap sám větší, vyšší. Nehledě na to, když se podíváš na páry, tak uvidíš dost, jde chlap menší, a má jak říká můj přítel " baculina" :mrgreen:.( Ten baculin jako žena, aby jsme si rozuměli)A že je to někdy, fakt velký rozdíl, nebo velká žena. Já jsem třeba taky těžší a větší než přítel, ač teda už nemám 100kg a přítel je sice přibral teď taky, ale i přesto, že má dost svaly, tak je menší než já, a moji postavu zbožňuje, větší boky, zadek, prsa. :D je nám též 25,takže to píšu jako vrstevník vrstevníkovi. Klid chlape, co se ti líbí je pouze tvoje věc a mezi námi, kosti jsou pro psy. :mrgreen: kolikrát je baculka mnohem hezčí a fajnovejsi než nějaká spejla. :) PS: jestli máš fb, mrkni na skupinu „přiznání baculek“ jsou tam i fotky a tak tak se můžeš přesvědčit co se ti líbí a že vás je víc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
21.2.24 21:56

A co je na tom zvlastniho…? Znam vic muzu, kteri maji baculku ( ac ten vyraz nesnasim ) a vypadaji spokojene…je to vec vkusu..cetla jsem i jednu zajimavost, ze silnejsi zeny pripadaji nejvic atraktivni muzum, kteri casto hladovi :lol: :think: Kazdopadne bud v klidu, je to normalni…kdyby se kazdemu libilo to stejne, asi by na svete bylo spoustu lidi nezadanych :D ;)

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.2.24 22:17

To je jen pokrivena doba kdy je ideal krasy hubena holka. Ja jsem napriklad krev a mliko velikost mam L, xl a jsem takhle spokojena ale neustale citim ne primo ale proste natlak vsude aby byly holky jen hubeny. Konecne davaji do reklamy, nebo i modelky vetsi nez ve velikosti xs a jsem za to rada. Konecne muzu videt saty, leginy cokoliv i na silnejsi holce. To je ale proste takova doba..ja silena uz od 8 tridy s dietama protoze jsem vsude videla, slysela… ze nej jsou hubeny holky.
Nevim proc uchylka, kdyz se ti libi nic na tom neni.

• Citovat
  • Upravit
415
22.2.24 00:23
@onajeblond píše: … a mezi námi, kosti jsou pro psy. :mrgreen: kolikrát je baculka mnohem hezčí a fajnovejsi než nějaká spejla. :)

Co tě opravňuje urážet štíhlé ženy (kosti, špejla)?

Vždycky, když se objemnější ženy vyjadřují takto o ženách štíhlých nebo hubených, říkám si, jestli mají mindrák nebo závidí nebo co je k tomu vede? Je to asi tak na stejné úrovni jako slovo tlustoprdka. Obojí je přece nekorektní.

Zakladateli, ženy jsou krásné v různých podobách a tvarech. A pro každého jinak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15915
22.2.24 01:52
@SaintRaffaella píše:
Co tě opravňuje urážet štíhlé ženy (kosti, špejla)?

Vždycky, když se objemnější ženy vyjadřují takto o ženách štíhlých nebo hubených, říkám si, jestli mají mindrák nebo závidí nebo co je k tomu vede? Je to asi tak na stejné úrovni jako slovo tlustoprdka. Obojí je přece nekorektní.

Zakladateli, ženy jsou krásné v různých podobách a tvarech. A pro každého jinak.

To si zase nesmíš až tak moc brát. :nevim:
Každý chce vypadat tak, jak nemůže a opačně.
A zdaleka nejde jen o váhu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.24 06:04

Přítel to měl taky tak, než poznal mě.
A zpětně říkal, že uz by do toho nešel. Že to byla hrůza. Že si pořád stezovaly, jak jsou unavená všechno ne bolí, nemohli nic podnikat akcnejsiho apod.

• Citovat
  • Upravit
15217
22.2.24 07:09

@Ondra275372 Bud rad, tlustých holek je hodně, aspon mas z čeho vybírat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí