Úchylka před a v pubertě, nebo jsem normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
5.8.13 15:11

@Maddlen Možná teď seberu odvahu, když tady čtu ty povzbudivé příspěvky. Musím si to ještě promyslet. On si ze mě bude dělat legraci.

• Citovat
  • Upravit
1000
5.8.13 15:12

Nic si z toho nedělej, je to v tomhle věku běžné.  :lol:

Příspěvek upraven 05.08.13 v 15:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.13 15:14

@Mar__tanka1983 Kluci o dva roky starší a holka o 3 roky mladší než já jsou stejně staré děti? (Snad jsem jí nijak neublížila, v sexu problémy nemá podle toho, co mi říkala.)

• Citovat
  • Upravit
13943
5.8.13 15:14

Mám podobné zážitky a netrápí mě to. Tenkrát jsem si divná připadala, ale dneska už vím, že to bylo vše v normě a že spousta kamarádek má přibližně stejné zkušenosti :)

@Mar__tanka1983 Jaké druhé diskuzi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3241
5.8.13 15:15
@Anonymní píše:
@Maddlen Možná teď seberu odvahu, když tady čtu ty povzbudivé příspěvky. Musím si to ještě promyslet. On si ze mě bude dělat legraci.

Ale to nevíš. Třeba zrovna ne… Psala jsi, že je z tebe nešťastný - tak mu pověz, že Ti může pomct tu uzvřenost překonat… to třeba půjde do sebe a bude se snažit.

A jak blízké jste si dneska s tou kamarádkou? Víš, jestli by sis o tom nepromluvila i s ní - že Tě to trápí a tak… jako asi to chce kopu odvahy, to jo, ale třeba ti kámoška řekne, že si to už skoro nepamatuje. Kdybys jí bývala způsobila nějakou újmu tak s tebou dneska nekamarádí. :kytka:

A jo, byli jste děti v podobném věku. Nerýpej se v tom zbytečně.. nehledej negativa. Vaše chování bylo zcela standardní, opravdu.

Příspěvek upraven 05.08.13 v 15:17

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.8.13 15:16

@Maddlen Díky.

• Citovat
  • Upravit
31287
5.8.13 15:22

@PetiteFillette

https://www.emimino.cz/…edat-159583/
problém, co řeší anonymní přispivatelka od poloviny první stránky.

zakládající anonymko. Tak plus mínus desetileté děti, ten věk, co píšeš ty mi přijde v toleranci, ale prostě stejná věková kategorie, nešlo o předškoláka a dítě z druhého stupně základky a pod. A navíc, tys jí přeci nic neudělala, ne? ukázala ses jí, to je celé. Kdyby si jí nutila si šáhnout (dávala sis její ruku do rozkroku), tak už je to dost na hraně. Ale ukazování si genitálií je fakt normální ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13943
5.8.13 15:39

@Mar__tanka1983 No.. tak to je teda síla 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1520
5.8.13 15:47

Přijde mi to jako docela normální dětské chování. Taky jsme si s klukama navzájem ukazovali, co máme v gatích, když nám bylo tak 10 či 11 let ;) A žádné trauma z toho nemám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
5.8.13 15:58

Jéje!, co my jsme se naexperimentovaly jako děti! Buď v pohodě. Je to zcela normální. Možná, že jsi se za to i styděla a proto ta nechuť k sexu, ale teď, když zjistíš, že je to naprosto přirozené, tak se tvůj postoj zlepší. Hodně štěstí! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
5.8.13 17:33

Jsi naprosto normální, tohle jsme snad dělali všichni :nevim:

Je to jen můj dojem, nebo se to tu poslední dobou hemží hříšnými věřícími, kteří jsou rozložený s naprosto normálních věcí? :think: Zas nějaká vlna…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.8.13 08:02

Díky, přispěvatelky. Cítím se jako po rozhřešení :D Jsem ráda za vaše povzbuzující příspěvky a pomoc. Vidím, že emimino není jen pitomá drbárna. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa