Učíme na lahvičku
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Učíme na lahvičku
Ahoj chtěla bych se zeptat, jak jsme učily na lahvičku vy? Náš malej odmítá od narození dudlík i když jsem ho nenutila ale teď, když mu chci dát čajík když jsme třeba venku déle, tak mi bohužel nechce bumbat jen to žužlá jako že si s tím hraje..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mně taky nechtěl dudlík, z flašky pil jedině když tam byla nasazená násadka jako u učícího hrnku. Ale je kojený, takže flašku vlastně nepotřeboval. V půl roce dostal učící hrnek a dneska umí pít i z klasického hrnečku.
- Citovat
- Upravit
Ahoj ![]()
My jsme na tom úplně stejně. Jako maličký párkrát dostal Sunar a bez problémů z lahvičky pil, teď už by měl pít vodu nebo čaj, ale s lahví si jen hraje ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahá no já právě taky kojím ale chci mu dát právě když jsme venku déle a nemůu nakojit alespoň čajík v těhle vedrech ale on mi z lahvičky nepije má to jako hračku
Jaký hrneček jste použila?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kači01 No já zkusila sunar na noc protože se mi začal často budit ale bohužel ho odmítá a těžko zjistím jestli je to sunarem nebo lahvičkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Citovat
- Upravit
U dcery mělo úspěch nekapající pítko od nuku http://nuk.cz/…uctpopup.php?… a http://nuk.cz/…uctpopup.php?…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Colbynka píše:
Ahá no já právě taky kojím ale chci mu dát právě když jsme venku déle a nemůu nakojit alespoň čajík v těhle vedrech ale on mi z lahvičky nepije má to jako hračkuJaký hrneček jste použila?
mam to stejne a proste porad jem mu to strkala do pusy a asi 4. Den pochopil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moc díky holky vyzkouším to no snad to teda pochopí i když už zkoušíme asi 4 týden ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Colbynka píše:
Moc díky holky vyzkouším to no snad to teda pochopí i když už zkoušíme asi 4 týden
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kirisityna úplně ti rozumím máme to na chlup stejné jen s tím že já ho venku nenakojím vůbec ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Colbynka však proč by chlapci chtěli dudlík a jinou tekutinu, když můžou vysát nás
a mají to i s dudlíkem já se ho venku snažím nakojit, bojím se aby nebyl dehydrovaný ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My to máme stejně vyzkoušela jsem už tři hrnečky a nic nepije, z jednoho si nasaje do pusy a následně to prská všude okolo, to ho celkem baví vyprská takhle 50 ml denně ale pít nechce nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě táta radil sehnat lahvičku co vypadá jak moje prso třeba by se chytil ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit