Učíme na lahvičku

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
423
8.7.13 21:22

Učíme na lahvičku

Ahoj chtěla bych se zeptat, jak jsme učily na lahvičku vy? Náš malej odmítá od narození dudlík i když jsem ho nenutila ale teď, když mu chci dát čajík když jsme třeba venku déle, tak mi bohužel nechce bumbat jen to žužlá jako že si s tím hraje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ncc1701
8.7.13 21:26

Mně taky nechtěl dudlík, z flašky pil jedině když tam byla nasazená násadka jako u učícího hrnku. Ale je kojený, takže flašku vlastně nepotřeboval. V půl roce dostal učící hrnek a dneska umí pít i z klasického hrnečku.

• Citovat
  • Upravit
6744
8.7.13 21:26

Ahoj :mavam:
My jsme na tom úplně stejně. Jako maličký párkrát dostal Sunar a bez problémů z lahvičky pil, teď už by měl pít vodu nebo čaj, ale s lahví si jen hraje :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
8.7.13 21:30

Ahá no já právě taky kojím ale chci mu dát právě když jsme venku déle a nemůu nakojit alespoň čajík v těhle vedrech ale on mi z lahvičky nepije má to jako hračku :-( Jaký hrneček jste použila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
8.7.13 21:31

@Kači01 No já zkusila sunar na noc protože se mi začal často budit ale bohužel ho odmítá a těžko zjistím jestli je to sunarem nebo lahvičkou :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
8.7.13 21:33

Mám tenhle a tenhle a měli jsme kojeneckou láhev s tvrdým pítkem.

• Citovat
  • Upravit
423
8.7.13 21:37

@ncc1701 Děkuji no vyzkouším a snad se zadaří :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
8.7.13 21:45

U dcery mělo úspěch nekapající pítko od nuku http://nuk.cz/…uctpopup.php?…http://nuk.cz/…uctpopup.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
8.7.13 22:10
@Colbynka píše:
Ahá no já právě taky kojím ale chci mu dát právě když jsme venku déle a nemůu nakojit alespoň čajík v těhle vedrech ale on mi z lahvičky nepije má to jako hračku :-( Jaký hrneček jste použila?

mam to stejne a proste porad jem mu to strkala do pusy a asi 4. Den pochopil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
8.7.13 22:36

Moc díky holky vyzkouším to no snad to teda pochopí i když už zkoušíme asi 4 týden :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
8.7.13 23:26
@Colbynka píše:
Moc díky holky vyzkouším to no snad to teda pochopí i když už zkoušíme asi 4 týden :-D
:mrgreen: my zkoušíme 2 měsíce a vypije tak 20ml za den, dudlík nechce, sunar na noc vypil jen 2 krát a stejně se 3 v noci vzbudí někdy i víckrát. Venku ho musím i kojit, jenže jak ho zajímá vše okolo tak je to strašný. Pítko mám od nuku i s hrnečkem. A nechce z ničeho. :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
8.7.13 23:29

@kirisityna úplně ti rozumím máme to na chlup stejné jen s tím že já ho venku nenakojím vůbec :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2593
8.7.13 23:38

@Colbynka však proč by chlapci chtěli dudlík a jinou tekutinu, když můžou vysát nás :mrgreen: a mají to i s dudlíkem já se ho venku snažím nakojit, bojím se aby nebyl dehydrovaný :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
8.7.13 23:41

My to máme stejně vyzkoušela jsem už tři hrnečky a nic nepije, z jednoho si nasaje do pusy a následně to prská všude okolo, to ho celkem baví vyprská takhle 50 ml denně ale pít nechce nic :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
423
9.7.13 09:05

:-D Mě táta radil sehnat lahvičku co vypadá jak moje prso třeba by se chytil :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí