Najednou přestal pít z flašky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Najednou přestal pít z flašky
Ahoj holky, chtěla jsem Vás požádat o radu. Malýmu je 9 měsíců, teď má již týden zadní rýmu, stále odsáváme. V této době ale začal odmítat flašku a já nevím z jakého důvodu. Když mu dám cokoli lžičkou není problém ale flašku odmítá. Mlíko mu teda lžičkou nedávám, ale díky tomu málo vypije přes den. Nemáte s tímto nějaké zkušenosti?
A druhý dotaz je ten, že při každém jídle se jakoby dáví, při tom má vše rozmixovaný a celkem řídký. Kousky vůbec nechce a jakmile je jídlo hustší tak to žužlá hodinu v puse a nespolkne to. Přijde mi že v 9.měsících by mu to už problém dělat nemělo
.
Prosím o rady a názory..díky!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Při rýmě se mu špatně z lahve pije, nemůže pořádně dýchat nosem, takže musíš vydržet. A ty kousky jsou jak u koho, prostě když mu to nejde, tak zkoušejte křupky, piškoty nebo kůrku či rohlík do ruky. A on se to časem naučí. první syn se mi dávil do roka, po roce jsem jídlo mačkala vidličkou a to byl velký úspěch. I když se říká, že na to zuby nemají vliv, tak si myslím, že to hodně usnadnují. Mým dětem zuby rostou až pozdě, takže v 9 měsících byly ještě bezzubí a z kousků zvracely. Po roce to pak přešlo, v roce a půl syn ukousl i řízek ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Náš Adam kousky taky nesní, začne se dávit a pak i zvrace, tak prostě mixuju. A odpoledne si ho dám do jídelní židličky a dávám piškoty do pusinky, aby si je naslinil a pak si kousek ukousnul a poradil si s tím. Prostě až se dopracujeme k tomu, že bude jíst kousky tak je jíst bude, nelámala bych to přes koleno ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit