Učit s titulem Bc?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Učit s titulem BC?
Ahoj holky, chci se zeptat, zda tu některá z Vás učí s titulem Bc? Přemýšlím o učitelství. Titul mám z marketingu. Samozřejmě bych si chtěla vzdělání na Mgr dodělat. Nevím ale, zda je možné začít učit jen s tímto titulem. Moc děkuji za reakce
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Almudena4 píše:
Ahoj holky, chci se zeptat, zda tu některá z Vás učí s titulem Bc? Přemýšlím o učitelství. Titul mám z marketingu. Samozřejmě bych si chtěla vzdělání na Mgr dodělat. Nevím ale, zda je možné začít učit jen s tímto titulem. Moc děkuji za reakce![]()
Marketing? Tak to snad leda někde na obchodce…a těchto oborech… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby si měla Bc titul pedagogického směru tak ano, ale s tím že by sis musela Mgr dodělat. A taky záleží na tom co bys chtěla učit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dej tomu rok, pokud se kvuli covidu bude zdvojnasobovat pocet trid, treba budou brat vsechny. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za odpovědi
právě jsem přemýšlela nad nějakou střední obchodní školou nebo ekonomickou, ale právě nevím, zda by jim to zatím stačilo, kdybych přislíbila, že se přihlásím ještě na Mgr ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almudena4 píše:
Děkuji za odpovědiprávě jsem přemýšlela nad nějakou střední obchodní školou nebo ekonomickou, ale právě nevím, zda by jim to zatím stačilo, kdybych přislíbila, že se přihlásím ještě na Mgr
a Mgr. plánuješ ve stejném oboru nebo plánuješ studium učitelství?
troufla by sis na třídu pubošů?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tinuvien ani ve školce, tam staci stredoškolské vzdělání, ale odpovídající - předškolní pedagogika
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@M-A píše:
@Tinuvien ani ve školce, tam staci stredoškolské vzdělání, ale odpovídající - předškolní pedagogika
ne všechny školky na toto dbají ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@bublinek určitě něco učitelského. Zatím přesně nevím. Ale slyšela jsem, že někde stačí i to pedagogické minimum, ikdyž je titul neučitelský. Právě, že je pro mě těžké se v tom vyznat ![]()
Jinak školku bych úplně nechtěla. Radši bych učila na té střední škole ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje sestřenice je Ing a dodělala si pedagogické minimum a učí na obchodce ekonomické předměty. Ale mám pocit že u toho pedagogického minima musíš mít hotovou celou vejšku daného oboru abys to mohla učit, ne jen Bc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almudena4 píše:
@bublinek určitě něco učitelského. Zatím přesně nevím. Ale slyšela jsem, že někde stačí i to pedagogické minimum, ikdyž je titul neučitelský. Právě, že je pro mě těžké se v tom vyznat
Jinak školku bych úplně nechtěla. Radši bych učila na té střední škole
Musela by sis do tří let doplnit kvalifikaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Almudena4 píše:
Děkuji za odpovědiprávě jsem přemýšlela nad nějakou střední obchodní školou nebo ekonomickou, ale právě nevím, zda by jim to zatím stačilo, kdybych přislíbila, že se přihlásím ještě na Mgr
A ty jsi Bc. v marketingu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jdani píše:
Moje sestřenice je Ing a dodělala si pedagogické minimum a učí na obchodce ekonomické předměty. Ale mám pocit že u toho pedagogického minima musíš mít hotovou celou vejšku daného oboru abys to mohla učit, ne jen Bc
Presne tak, Ing. a pedagogicke min.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Bc. ti na učitelství nestačí. Chceš si udělat magistra či inženýra. Buď na peďáku a nebo kdekoliv a k tomu pedaogické minimum.
Pedagogické minimum doporučuju v Učiteli naživo. jsou jednoznačně nejlepší a výrazně praktičtější, než pedagogické fakulty.
https://www.ucitelnazivo.cz/o-programu
Výhodou je, že když se domluvíš s ředitelem, tak můžeš učit a přitom studovat. Pro ředitele to je výhodné, protože dokud nemáš kvalifikaci, tak tě platí méně ;-D
- načítám...
- Citovat
- Zmínit