Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Mne polyp v nose nedorostl. Byla jsem na operaci a 3 roky je klid, konecne muzu dychat.
@Anonymní píše:
Mne polyp v nose nedorostl. Byla jsem na operaci a 3 roky je klid, konecne muzu dychat.
Teď už na to stejně před tou operaci nepujdu
Určitě to nahlaste. Jednou jsem měla před drobným zákrokem lehkou rýmu a anesteziolog si toho všiml. Řekl, že tato informace je pro něj důležitá a dal mi těsně před narkozou ještě nějakou kapačku.
Ta neprůchodnost může být spusobena právě tím zubem. Metro třeba neprořezane zuby tlačí na oční nervy. Musí cen, jinak by oslepla už teď v 4tride bez brýlí nevidí ![]()
@Anonymní píše:
Ta neprůchodnost může být spusobena právě tím zubem. Metro třeba neprořezane zuby tlačí na oční nervy. Musí cen, jinak by oslepla už teď v 4tride bez brýlí nevidí
Já si myslím že to je ono. Říkal že je hned vedle nosu. Takže to mám nějak někomu nahlásit?
Ahoj, od mala mám pořád ucpaný nos. Pred pár lety jsem byla na alergologii, kapky nepomohly. Měla jsem jít na ORL skrze polypy zda to nejsou, vykašlala jsem se na to, protože to stejně časem doroste. No nic… Teď řeším zuby, respektive me v listopadu čeká operace neprorezanych zubů, stím že jeden je až pod ocnicovym obloukem u nosu. Paradoxně přesně tu stranu- dírku mám pořád ucpanou. Dýchat můžu objemi v pohodě, jedna dirka je úplně průchodná, druhá trošku horší, nic mi není. Už jsem si za ty roky zvykla. Zapomněla jsem se na to zeptat doktora.. mám se zmínit? Mám se třeba zeptat obvodního?