Učůrává a plínu nechce

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
902
7.3.14 08:13

Učůrává a plínu nechce

Holky, prosím o radu. Našemu Šímovi je 18 měsíců, nočník zná od roka, kdy jsem ho občas posadila atd. Klasika. Moc nechápal, dělal ččč jen pusou. Teď ale začal chápat, že čůrá, ale problém je v tom, že pořád učůrává a až po několikerém učůrnutí se vyčůrá úplně. Jenže - neučůrne do nočníku, nýbrž do kalhot a hlásí až potom. Následně nechce na nočníku sedět a dočůrat se. Jakmile mu dám plínu, pořád říká čííí a mohla bych ho svlíkat co 15 sekund a na nočník si pak ani nesedne. Plínu si tahá, zkouší sundavat…nevím, asi jsem to uspěchala a nebyl ještě zralý a teď má zmatek v hlavě. Ví, že do plíny čůrat nemá a neumí to ještě ovládat?
Myslíte, že mám jeho náznaky, že chce čůrat ignorovat a nechat mu plínu? Nebo převlíkat 50× za den a nechat ho se připočůrávat? Že na to sám přijde? S holčičkou jsem tohle na začátmu nočníkování neměla! Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4107
7.3.14 08:15

A co zkusit tréningové kalhotky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
7.3.14 08:29

Holka se taky pocuravala na nocniku nechtela sedet. nam pomohlo ze jsme ukazovali jak je sikovna ze sedi(se vycurala)vsem okolo plysakum, psovi kytkam..prote vsemu a k tomu nalezite divadlo..tleskani povikovani..ale byl to beh na dlouhou trat..k plinkam bych se nevracela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
7.3.14 09:07

Jo, děláme všechno možný, aby na tom nočníku seděl, když se mu chce čůrat, ale většinou řve a uteče. Tréninkové kalhotky máme taky, ale je to dost drahá sranda - učůrne tam a chce to sundat!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
319
7.3.14 09:09

Ještě bych zkusila být trpělivá a využila toho, že se chce učit. Koupila bych tréninkové plenkové kalhotky. Anebo bych mu postavila stoličku k velkému záchodu a ukázala mu čůrání na kluka. Náš malej např. ignoroval nočník, ale velkej záchod, to teda jo. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
7.3.14 09:19

Holky a není 18m ještě brzy? Já mám 19 m holčičku, pořád chce na nočník, plínku nesnáší, pořád se svléká, ale prostě se netrefí do správného času, takže máme všude loužičky :? Nevíte co s tím?
Je na ní vidět, že by strašně chtěla, ale asi ještě nepozná, kdy se jí chce čůrat :nevim:. Taky bych ji celkem ráda odplenkovala, za měsíc čekám další a takhle budu pořád jen přebalovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
902
7.3.14 10:09

No, já si taky myslím, že jako má čas, ale na druhou stranu je takový „načatý“…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze