Neche na nočník ve 2letech
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Máme to to samé. Pokud už ji přinutím chcíli sedět, tak vstane, koukne, řekne není a tím to končí
včera tu běhala bez plenky, nočník na očích, pořád jsem opakovala že až bude chtít lulu tak na nočníček…a jak myslíš že to dopadlo? Za chvíli na zemi loužička
Já to ale extra řešit nebudu, prostě ještě na to připravná není a těžko ji donutím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Znáš nějaké dítě, co chodí s plínou do školy?
Chce to klid, dozraje k tomu každý, jen u každého to přijde jindy a jinak. Mě se kluk odplenoval v 26 měsících. Sám, ze dne na den, přišlo to naprosto nečekaně. Nechala jsem to na něm, čekala jsem, až k tomu dozraje, ušetřila jsem si spoustu času, práce i nervů. Nebyla jediná nehoda, nemusela jsem nikdy hlídat, připomínat, vysazovat… za měsíc byl pleny i v noci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wasean Hele, mě se paradoxně malej odplenoval měsíc po narození brášky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Klid ![]()
náš ve 2 letech nechtěl o nočníku ani slyšet
ve 2 letech a měsící jsme letěli na dovolenou a tam ze dne na den–potřebuju čůrat
a od toho dne plenu přes den neměl
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přidávám se do klubu, holka na nočníku ječí, sedne si max na 5 vteřin, nic neudělá a s ledovým klidem mi tvrdí, že se vyčůrala
Nějak to neřeším, sice jí 10× denně převlíkám, na ven a na návštěvy dávám pleny a beru to jako nějakou mateřskou disciplínu. Ono to jednou přijde… Nic víc pro to dělat nehodlám, ví, kde je nočník, ví, co se na něm dělá… tak co ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@wasean Jak to poznas? Vyskousej pozdeji znovu. A nestresuj se zbytecne. Do skoly s plinou nepujde ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uklidnim te, nasemu budou za dva mesice 3 a stale se pocura ci pokaka.Dnes jsem uklizela pokakanou celou postel, udelal to 5 minut pote, co se vycural do nocniku.Loni tou dobou taky nocnik bojkotoval, nema cenu je nutit, musi k tomu dospet sami. Takze nabizet a pak chvalit a chvalit i za to, ze tam jen treba posedi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady ale tak jsou děti nočníkově talentovaný, v našem okolí je jich většina, určitě budete patři mezi ně
a pak jsou ty druhý… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, já mám doma ještě staršího a už jsem vyzkoušela snad vše, nočník, velký záchod s redukcí a stejně si to pustí do kalhot a vůbec ho to nestresuje, jen pronese, že kakal. Ted, že zkusíme drastičtější metodu, že plínky došly, že už musíme jen na záchod, ale je po hospitalizaci, takže je sám o sobě úzkostlivý, tak počkáme až se srovná.
Přitom jeden čas to vypadalo velmi nadějně.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nenutila bych. Nočník nechat na viditelném místě, jakékoli pokroky strašně chválit, příp. zkusit motivaci - za pokrok dáreček (u nás fungovalo mazání pusy jel. lojem
). Až začne rozeznávat, že potřebuje čůrat, tak nedávat plíny a příp. nechat počůrat tepláky.
U nás byl přelomové období 2,5 roku a kluci bývají pomalejší ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@CokeLady tak jsou to malá zvířátka
a časem na „dárečky“ zapomenou a návyk zůstane ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem malé sundala plenu den po druhých narozeninách a dalších sedm měsíců vytírala loužičky. Každý úspěch jsme slavily tleskáním a div ne skákáním do stropu. Stejně to nepomohlo. Pak si najednou jeden den řekla, že se musí jít vyčůrat, aby se nepočůrala a od té doby chodí v pohodě. Opravdu, dokud k tomu dítě nedospěje samo, tak s tím neuděláš nic ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
.
Příspěvek upraven 08.01.15 v 12:27