Neche na nočník ve 2letech

wasean
20.2.14 17:01

.

Příspěvek upraven 08.01.15 v 12:27

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20885
20.2.14 17:04

Máme to to samé. Pokud už ji přinutím chcíli sedět, tak vstane, koukne, řekne není a tím to končí :lol: včera tu běhala bez plenky, nočník na očích, pořád jsem opakovala že až bude chtít lulu tak na nočníček…a jak myslíš že to dopadlo? Za chvíli na zemi loužička :lol: Já to ale extra řešit nebudu, prostě ještě na to připravná není a těžko ji donutím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
389
20.2.14 17:08

Jsme na tom stejně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
wasean
20.2.14 17:10

.

Příspěvek upraven 08.01.15 v 12:27

• Citovat
  • Upravit
29436
20.2.14 17:13

Znáš nějaké dítě, co chodí s plínou do školy? :think: Chce to klid, dozraje k tomu každý, jen u každého to přijde jindy a jinak. Mě se kluk odplenoval v 26 měsících. Sám, ze dne na den, přišlo to naprosto nečekaně. Nechala jsem to na něm, čekala jsem, až k tomu dozraje, ušetřila jsem si spoustu času, práce i nervů. Nebyla jediná nehoda, nemusela jsem nikdy hlídat, připomínat, vysazovat… za měsíc byl pleny i v noci. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
20.2.14 17:14

@wasean Hele, mě se paradoxně malej odplenoval měsíc po narození brášky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65332
20.2.14 17:15

Klid :lol:
náš ve 2 letech nechtěl o nočníku ani slyšet
ve 2 letech a měsící jsme letěli na dovolenou a tam ze dne na den–potřebuju čůrat
a od toho dne plenu přes den neměl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
20.2.14 17:23

Přidávám se do klubu, holka na nočníku ječí, sedne si max na 5 vteřin, nic neudělá a s ledovým klidem mi tvrdí, že se vyčůrala :-) Nějak to neřeším, sice jí 10× denně převlíkám, na ven a na návštěvy dávám pleny a beru to jako nějakou mateřskou disciplínu. Ono to jednou přijde… Nic víc pro to dělat nehodlám, ví, kde je nočník, ví, co se na něm dělá… tak co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
20.2.14 17:31

@wasean Jak to poznas? Vyskousej pozdeji znovu. A nestresuj se zbytecne. Do skoly s plinou nepujde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25077
20.2.14 17:34

Uklidnim te, nasemu budou za dva mesice 3 a stale se pocura ci pokaka.Dnes jsem uklizela pokakanou celou postel, udelal to 5 minut pote, co se vycural do nocniku.Loni tou dobou taky nocnik bojkotoval, nema cenu je nutit, musi k tomu dospet sami. Takze nabizet a pak chvalit a chvalit i za to, ze tam jen treba posedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1053
20.2.14 17:40

@CokeLady ale tak jsou děti nočníkově talentovaný, v našem okolí je jich většina, určitě budete patři mezi ně :lol: a pak jsou ty druhý… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3932
20.2.14 17:42

No, já mám doma ještě staršího a už jsem vyzkoušela snad vše, nočník, velký záchod s redukcí a stejně si to pustí do kalhot a vůbec ho to nestresuje, jen pronese, že kakal. Ted, že zkusíme drastičtější metodu, že plínky došly, že už musíme jen na záchod, ale je po hospitalizaci, takže je sám o sobě úzkostlivý, tak počkáme až se srovná.
Přitom jeden čas to vypadalo velmi nadějně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
20.2.14 18:01

Nenutila bych. Nočník nechat na viditelném místě, jakékoli pokroky strašně chválit, příp. zkusit motivaci - za pokrok dáreček (u nás fungovalo mazání pusy jel. lojem :lol: ). Až začne rozeznávat, že potřebuje čůrat, tak nedávat plíny a příp. nechat počůrat tepláky.
U nás byl přelomové období 2,5 roku a kluci bývají pomalejší ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17595
20.2.14 18:07

@CokeLady tak jsou to malá zvířátka :mrgreen: a časem na „dárečky“ zapomenou a návyk zůstane ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
356
20.2.14 18:14

Já jsem malé sundala plenu den po druhých narozeninách a dalších sedm měsíců vytírala loužičky. Každý úspěch jsme slavily tleskáním a div ne skákáním do stropu. Stejně to nepomohlo. Pak si najednou jeden den řekla, že se musí jít vyčůrat, aby se nepočůrala a od té doby chodí v pohodě. Opravdu, dokud k tomu dítě nedospěje samo, tak s tím neuděláš nic :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka

• (4.5) + 2 recenze