Učíte chlapečky po čůrání utírat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Učíte chlapečky po čůrání utírat?
Před nějakým časem jsem se účastnila vtipné diskuze o hygieně po wc a mimo jiné tam bylo rozebíráno, jestli se chlapi po malé potřebě utírají. Nijak jsem na to myslím nereagovala, ale dnes se mi ta diskuze vybavila, protože malej už začal chodit na nočník a já teď vlastně nevím, co je hygienickým standardem - utírat nebo neutírat? Nemluvím o domácnostech, kde mají a používají bidet.. Nikdy jsem totiž nepotkala chlapa, který by se po tentononc utíral. Takže - bude můj syn v dospělosti za prase, když ho to nenaučím? Nebo bude za magora, když ho to naučím? Jak to děláte vy? Utíráte chlapečky už od malinka, aby si to zafixovali?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ooops, nějak jsem nedopsala nadpis tématu, prosím @admin o nápravu, viz. nadpis příspěvku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette
Já ti moc nepomůžu, ale mě drahej říká, že poslední kapka patří do kalhot
Nic moc, ale neutírá se, takže mám doma nejspíš prase.
Ale zrovna tohle mě moc nepohoršuje, jsou horší věci
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jako utřít si pinďoura? ne, neučím a žádnej chlap, co ho znám, to teda nedělá. Učíme ho, aby „ho“ měl při čůrání staženýho a po pořádně oklepal ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Miksinka Tak to taky neučím
Nočník má v obýváku, záchod je přes půl bytu a čůrá asi tak po 10 minutách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette Ahoj, neučili jsme to. Když ho kamarádka hlídala, tak mu to ukázala, párkrát to doma zkusil, ale nakonec jen oklepává. Tak snad nejsme čuňata. Spíše bojujeme, aby si pak umyl ruce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette Náš malej si začal mýt ruce po čůrání, až když se naučil chodit na záchod. A žije ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neznám chlapa, který by se utíral.
Teda samozřejmě myslím po čůrání.
Já to syna neučím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette píše:
Ooops, nějak jsem nedopsala nadpis tématu, prosím @admin o nápravu, viz. nadpis příspěvku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Natálka26 @Banshee Já taky fakt žádného takového neznám, ale čekám, jestli se tu ukážou ty, co tam psaly, že jejjich muž se utírá a nějak se mi to podaří rozseknout ![]()
My zatím ani netřepem, to chci začít až v létě venku.. Živě vidím, jak ho to naučím doma a on mi pak bude cákat čůránkama všude, jen ne do nočníku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já hlavně na chlapy při čurání nekoukám, takže nevím, jestli se utírají nebo ne
- Citovat
- Upravit
@PetiteFillette No však jo, našemu už je pět, ale když jsme začínali trénovat procházky bez plíny, byl úspěch, když to nepustil do gatí, nějaký oklepávání..
..a jako bonus mi většinou počůral ruce ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette
Já taky ne, řikám poslední patří do kalhot
Přesně vždycky ho jenom oklepe a schová, ale že by se utíral
a nikdy jsem to ani u žádného neviděla.
tak jasně chápu, že by se ti nelíbilo, kdyby běhal po obejváku a třepal všude kde ho napadne. Na to je asi fakt moc malej, takže jenom základ pořádně umejt ruce. ![]()
Ale taky chci vidět, ty kterým se doma chlap utírá. Upřímně jsem o tom ani nikdy neslyšela..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj chlap se neutírá, ale jedenáctiletý syn ano. A neučila jsem ho to. Zkrátka mu ta poslední kapka vadila, tak se začal utírat. ![]()
Edit. Samozřejmě jen doma. Když čůrá venku, tak to neřeší. ![]()
Příspěvek upraven 26.02.14 v 20:18
- načítám...
- Citovat
- Zmínit