Učíte chlapečky po čůrání utírat?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@orionk píše:
To slyším dneska opravdu poprvé, že by se měl chlap po čůrání utírat…![]()
![]()
Syna to neučím, a jestli se utírá chlap nevím, myslím že jen oklepe
Teď už chrápe, tak se ho nemůžu zeptat.
![]()
vzbuď ho
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@PetiteFillette
no jo
sakra teď to bude rozdělený na prasata x hygieniky. Já jsem smířená s tím, že se neutírá a ani žádnýho jinýho jsem neviděla - jako můžu zkusit anketu mezi známýma ale nevím jak na mě budou koukat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj chlap se utírá a při čůrání sedí. Nemáme počůráno půl záchodu (ten rozstřik tam prostě je
) a nemá mokré tepláky. Hm. To asi bude tím, on chodí naostro a to by poslední kapka pak byla vidět ![]()
Malý čůrá do plínek zatím… ale určitě ho budu učit na záchodě sedět. Utírání asi nechám na něm ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také neznám chlapa co se utírá, a čůrání v sedě u chlapa mi přijde divné ![]()
jednou jsem v restauraci videla, že mají chlapi v pisoáru fotbalovou branku a malý míček. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Manžel prý utírá doma (někdy). V práci u pisoáru prý není toaleťák a taky že nepůjde s holým pinďourem pro čtvereček ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mně to sezení příjde divné
Můj muž si to donesl z domova, a když jsem to zjistila, tak mi řekl, že doma museli všichni chlapi sedět aby nepokapali prkýnko
Jinak párkrát jsem chlapa přistihla, že oklepává dlouho, aby mu nic neukáplo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky, trochu odbočka, ale třeba můj bývalý gynekolog razil názor, že žena se po každém čůrání má umýt a vyfoukat fénem… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ivčis píše:
Manžel prý utírá doma (někdy). V práci u pisoáru prý není toaleťák a taky že nepůjde s holým pinďourem pro čtvereček
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda33 píše:
Holky, trochu odbočka, ale třeba můj bývalý gynekolog razil názor, že žena se po každém čůrání má umýt a vyfoukat fénem…
já bych preferovala wapku
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co začali kluci chodit na záchod, tak se utírají - i po čůrání. Oklepat, utřít, spláchnout, umýt ruce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Gabulle Znám chlapi co si sedají, když jsou v noci. Nerozsvěcí, tak aby se trefili ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jenda33 píše:
Holky, trochu odbočka, ale třeba můj bývalý gynekolog razil názor, že žena se po každém čůrání má umýt a vyfoukat fénem…
cože???
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit