Učíte chlapečky po čůrání utírat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26716
26.2.14 20:38
@orionk píše:
To slyším dneska opravdu poprvé, že by se měl chlap po čůrání utírat… :think: :think: :think: Syna to neučím, a jestli se utírá chlap nevím, myslím že jen oklepe :mrgreen: Teď už chrápe, tak se ho nemůžu zeptat. :cert: :mrgreen:

vzbuď ho :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6623
26.2.14 20:38

@PetiteFillette :-D no jo :-D sakra teď to bude rozdělený na prasata x hygieniky. Já jsem smířená s tím, že se neutírá a ani žádnýho jinýho jsem neviděla - jako můžu zkusit anketu mezi známýma ale nevím jak na mě budou koukat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
26.2.14 20:39

Hlasim ze mam prase :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1815
26.2.14 20:40

U nas se omyvame vsichni po male i velke potrebe…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24798
26.2.14 20:40

Můj chlap se utírá a při čůrání sedí. Nemáme počůráno půl záchodu (ten rozstřik tam prostě je :cert: ) a nemá mokré tepláky. Hm. To asi bude tím, on chodí naostro a to by poslední kapka pak byla vidět :mrgreen:
Malý čůrá do plínek zatím… ale určitě ho budu učit na záchodě sedět. Utírání asi nechám na něm :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
26.2.14 20:41

Také neznám chlapa co se utírá, a čůrání v sedě u chlapa mi přijde divné :think:

jednou jsem v restauraci videla, že mají chlapi v pisoáru fotbalovou branku a malý míček. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
@Berousik píše:
vzbuď ho :think: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: Si bude myslet, že jsem magor, když na něj vybafnu takovou otázku :pankac: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4411

Manžel prý utírá doma (někdy). V práci u pisoáru prý není toaleťák a taky že nepůjde s holým pinďourem pro čtvereček :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2597
26.2.14 20:43

Mně to sezení příjde divné :D Můj muž si to donesl z domova, a když jsem to zjistila, tak mi řekl, že doma museli všichni chlapi sedět aby nepokapali prkýnko :D Jinak párkrát jsem chlapa přistihla, že oklepává dlouho, aby mu nic neukáplo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
26.2.14 20:44

Holky, trochu odbočka, ale třeba můj bývalý gynekolog razil názor, že žena se po každém čůrání má umýt a vyfoukat fénem… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
26.2.14 20:45
@Ivčis píše:
Manžel prý utírá doma (někdy). V práci u pisoáru prý není toaleťák a taky že nepůjde s holým pinďourem pro čtvereček :mrgreen:
:D :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26716
@Jenda33 píše:
Holky, trochu odbočka, ale třeba můj bývalý gynekolog razil názor, že žena se po každém čůrání má umýt a vyfoukat fénem… :D

já bych preferovala wapku :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270

Co začali kluci chodit na záchod, tak se utírají - i po čůrání. Oklepat, utřít, spláchnout, umýt ruce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2777
26.2.14 20:46

@Gabulle Znám chlapi co si sedají, když jsou v noci. Nerozsvěcí, tak aby se trefili :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
26.2.14 20:46
@Jenda33 píše:
Holky, trochu odbočka, ale třeba můj bývalý gynekolog razil názor, že žena se po každém čůrání má umýt a vyfoukat fénem… :D

cože??? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka