Učůrávání ve 2,5 letech

Anonymní
15.3.20 23:20

Učůrávání ve 2,5 letech

Ahoj, poslední dobou mě trápí jedna věc.
Naše malá se ve 2 letech naučila na nočník, a už jsem se jí ani nemusela ptát, jestli potřebuje a krásně si sama chodila, dokonce i venku…Jenže zhruba 2 měsíce potom začala ucuravat, pak se to zase zlepšilo a poslední měsíc znova. Řekne si jakoby na poslední chvíli a než dobehnu, tak už mi hlásí, že je mokrá. Přes den zase klidně patery tepláčky mokrý. Na spaní plénu dávám, nevzbudí se na curani. Dokonce to dopadlo i tak, že poslední dny dávám na ven ty učící plenky nebo jí v tý zimě nemůžu nechat mokrou.
Nastydlá není, bříško nebolí. U nás doma také k žádné změně nedošlo. Je si všeho plné vědoma, ukáže mi, kam má citát…Už to trvá moc dlouho a já už nevím, co s tím?
Děkuji za každou radu.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
16.3.20 03:54

Nás malej chodí kakat na nočník od roka, od necelých dvou čůrá do nočníku. Teď je mu dva a třičtvrtě, a to „ucuravani“ má trošku pořád. Vydrží už bez čůrání docela dlouho (cca 3 hod.). Spíš preventivně mu připomínáme, aby se vyčural. Jak ne, taky si vzpomene většinou „pozdě/na poslední chvíli“ a má malý flíček na slipech, někdy na teplackach. Na noc pleny dávám, je mokrá jednou v týdnu, jinak suchá. Věřím, že časem se to spraví samo. Nehubujeme mu. Jen mu vždy připomenu, že je to škoda a musíme pak zbytečně převlékat, ať si na to myslí. Moc jsem nepomohla. Aspoň víte, že v tom nejste sami.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3084
16.3.20 11:22

Synek má skoro 4 roky a taky má občas nehody. Buď si řekne na poslední chvíli nebo se pocura úplně. Má vždycky jen taková období. Taky nevím čím to je, ale dle dětské, pokud není nastydlý a je to jen občas, tak to nemám řešit, že je to normální. Takže ho vždycky jen osprchuji, převléknu, řeknu mu, ať si na to myslí a dál nekomentuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí