Kdy samoodstav?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
14.3.20 18:55

Kdy samoodstav?

Chci se zeptat, kdy se vam deti odstavily samy.. synovi je 2 a trictvrte a ja chtela ve 3 letech kojeni utnout. Mel to jen na usinani.. a tento tyden znicehonic usnul sam, jednou, podruhe a uz poctvrte! Nemuzu tomu uverit, ze k tomu dosel sam, bala jsem se scen jak ho to budu odnaucovat… zaroven jsem cetla ze samoodstav byva mezi 2.a 7.rokem tak jsem to necekala tak „brzo“.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2002
14.3.20 19:02

No vidíš, takhle přesně to začínalo u nas, akorát ze v roce :) Ja porad chtěla kojit, a psk už me malej vyloženě odstrkoval a prsu se tak maximálně smál :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21495
14.3.20 21:23

Mě se takto mladší dítě odstavilo v 9 měsících…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.3.20 21:39
@Anonymní píše:
Chci se zeptat, kdy se vam deti odstavily samy.. synovi je 2 a trictvrte a ja chtela ve 3 letech kojeni utnout. Mel to jen na usinani.. a tento tyden znicehonic usnul sam, jednou, podruhe a uz poctvrte! Nemuzu tomu uverit, ze k tomu dosel sam, bala jsem se scen jak ho to budu odnaucovat… zaroven jsem cetla ze samoodstav byva mezi 2.a 7.rokem tak jsem to necekala tak „brzo“.

Sedmým rokem? To vážně někdo kojí tak dlouho? 8o U nás v 11 mes odstav zatím ne, a taky jsem zvědavá, kdy nastane, ale ségře se děti odstavily v 11 mes.

• Citovat
  • Upravit
1908
15.3.20 22:12
@Anonymní píše:

Mě se dcera taky nějak v tom věku odstavila, občas si ještě vzpomněla (má mladší ségru, tak bylo dost mléka). Naposledy někdy kolem 3. roku a najednou zjistila, že už z prsa neumí pít. A bylo hotovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí