Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Nejezdi nikam, není důvod
a leč si ty ataky, páč jezdit na pohotovost s každým prdem, tak budeš za blázna
Dobře, tak spíš se zeptám jen, jestli má někdo s tou hospitalizací zkušenost. Ataky léčím, ale taky nechci zbytek svátků být doma v atace a s pocitem, že mi něco je.. bohužel, jsem na začátku léčby.
@Anonymní píše:
Dobře, tak spíš se zeptám jen, jestli má někdo s tou hospitalizací zkušenost. Ataky léčím, ale taky nechci zbytek svátků být doma v atace a s pocitem, že mi něco je.. bohužel, jsem na začátku léčby.
Nenechají si tě tam, nic ti není. Tohle pozorování se dělá u dětí, které neřeknou, že mají problém. ty sama víš, že ho nemáš. Jen zbytečně na pohotovosti zaberes místo člověku, který tu pohotovost potřebuje
A proč by tě měli chtít hospitalizovat? Vždyť ti ni není.
Leda tak na psychiatrii, ale ani tam přes svátky neberou zbytečně.
@Anonymní píše:
Tak si dojdi k praktickému lékaři…je všední den, tak normálně ordinují, ne?
Mužeš byt v klidu, nikoho by ani na vteřinu nenapadlo, nechat tě tam na pozorování. i samotná jizda tam je zbytečná.
@Anonymní píše:
@Monchichik mám daleko.
Tak tam zavolej a poraď se…to by tě mohlo uklidnit, ne?
@Anonymní píše:
Dobré poledne. Chci se poradit. Včera večer jsme s přítelem blbnuli, občas se “jakože” boxujeme a já jsem ho blbě trefila a on mě nechtěně udeřil dlaní do oblasti spánku.(Pro rýpavé, ano, bylo to nechtěně a ne, není násilník
) no a jelikož trpím panickou poruchou, tak už na mě šla ataka, měla jsem strach, že se mi mohlo stát něco vážného, krvácení do mozku a podobně. Nemohla jsem usnout. Dnes ráno jsem se vzbudila a spánek mě stále pobolívá, nic hrozného, kromě toho ale žádné potíže nejsou. Jen jak mam tu PP, tak jsem úplně bez sebe, že mi něco je. Bojím se ale jet na pohotovost, aby si mě tam nenechali na pozorování a ani si to nemůžu dovolit. Prosím, co si o tom myslíte? Pro klid duše jet? A nemáte zkušenost s tou hospitalizací? Opravdu bych tam nechtěla zustat. Další věc, co jim říct, nechci, aby si mysleli, že mě doma přítel mlátí
většinou udělají rentgen a pošlou domů a to i malé dítě ![]()
ale popravdě mi to taky přijde dost zbytečný, no a co říct, třeba, že ses praštila o skříňku v kuchyni
to se mi stalo nedávno a bolelo to další 2 dny ![]()
Stalo se to včera takže pozorování je již k ničemu. Příznaky asi nemáš nepíšeš, že by ti něco bylo. Máš tam bouli? Já se před půl rokem bouchla o polici boule i krev mi tekla a krom toho mi nic nebylo a to jsem měla na chvíli před očima tmu.
To snad ani nemuzes myslet vazne…ano, na pohotovosti si budou myslet, ze patris spis na psychiatrii…uzkostni s rozbitym kolenem, klistetem nebo stipancem od komara ve tri rano na urgentu sou v podobne kategorii, jako ty…
@Anonymní píše:
Dobré poledne. Chci se poradit. Včera večer jsme s přítelem blbnuli, občas se “jakože” boxujeme a já jsem ho blbě trefila a on mě nechtěně udeřil dlaní do oblasti spánku.(Pro rýpavé, ano, bylo to nechtěně a ne, není násilník
) no a jelikož trpím panickou poruchou, tak už na mě šla ataka, měla jsem strach, že se mi mohlo stát něco vážného, krvácení do mozku a podobně. Nemohla jsem usnout. Dnes ráno jsem se vzbudila a spánek mě stále pobolívá, nic hrozného, kromě toho ale žádné potíže nejsou. Jen jak mam tu PP, tak jsem úplně bez sebe, že mi něco je. Bojím se ale jet na pohotovost, aby si mě tam nenechali na pozorování a ani si to nemůžu dovolit. Prosím, co si o tom myslíte? Pro klid duše jet? A nemáte zkušenost s tou hospitalizací? Opravdu bych tam nechtěla zustat. Další věc, co jim říct, nechci, aby si mysleli, že mě doma přítel mlátí
Ja spise nechapu, proc kdyz trpusbuzkosti, nevyhodnotis, ze rozverne boxovani je dosr rizik. aktivita. Ja mam zase uzkosti z korony-dusnosti tak nosim respurator a snazim se nemit moc kontaktu, proc boxujes kdyz se bojis?
@martina.se píše:
Nenechají si tě tam, nic ti není. Tohle pozorování se dělá u dětí, které neřeknou, že mají problém. ty sama víš, že ho nemáš. Jen zbytečně na pohotovosti zaberes místo člověku, který tu pohotovost potřebuje
A chytne ještě něco dalšího ![]()
Dobré poledne. Chci se poradit. Včera večer jsme s přítelem blbnuli, občas se “jakože” boxujeme a já jsem ho blbě trefila a on mě nechtěně udeřil dlaní do oblasti spánku.
(Pro rýpavé, ano, bylo to nechtěně a ne, není násilník