Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tahle diskuze je pěkně trapná,nechápu že sem někdo píše a vlastně si ztohohle tématu dělá pr..l,proč?
![]()
Ta diskuse byla myšlena vážně? Tak to sorry, to mě fakt nenapadlo.
Děvčata, tak já se přiznám…
To pohybující se světlo nad Plzní bylo moje přibližovadlo. Normálně jsem dostal chuť na čerstvou várku plzeňskýho…
Tady to máte na fotce jako model ještě před zahájením stavby ve skutečné velikosti…
Pudloslava píše:Mě taky ne
Ta diskuse byla myšlena vážně? Tak to sorry, to mě fakt nenapadlo.
Jura007 píše:
Děvčata, tak já se přiznám…To pohybující se světlo nad Plzní bylo moje přibližovadlo. Normálně jsem dostal chuť na čerstvou várku plzeňskýho…
Tady to máte na fotce jako model ještě před zahájením stavby ve skutečné velikosti…
Bylo by krásné, kdyby se nad českou kotlinou pohyboval nějaký ten hi-tech létající talíř. Bohužel se obávám, že hi-tech talíře lítají tak akorát z oken před rozvodem… ![]()
Nevim proc si z toho delate prdel!Me teda nenapadlo ze by s nekdo delal srandu. ![]()
taky nevím proč si tady dělaj srandu,myslím že až tak nemožný není vidět UFO ![]()
No jistěže to není nemožný. Já včera viděla ducha. Přišla mě navštívit moje babička, která se mě nedožila. Že prý chce pokecat, teď když už jsem dospělá.
No možná někomu připadám jako moc velký suchar nebo jako moc velký srandista. Ale v klukovském věku jsem chodil do astronomického kroužku, kde nás mimo jiné učili, jednoduše řečeno, „používat mozek“. A ze všeho, co bylo považováno za UFO, se dřív nebo později vyklube buď přírodní jev nebo lidský výrobek.
Je ovšem pravda, že historie fenoménu zvaného UFO je taky zajímavá. Vlastně nám ukazuje nedokonalost našich smyslů a našeho vědění.
Lentil jako fakt?A jak to vypadalo nebo jak?
Ja na to verim a jestli si delas srandu tak
![]()
Karlllicka píše:
Lentil jako fakt?A jak to vypadalo nebo jak?![]()
Ja na to verim a jestli si delas srandu tak
![]()
Pravda je na tom to, že se mi o babičce zdálo. Řešila jsem s ní ve snu problém týkající se mojí mámy, její dcery. Jestli to byla nějaká návštěva z nebe netuším. Pro mě to byl jenom další sen z mnoha.
UFO je jakykoliv neidentifikovatelny letajici predmet. Takze pokud to identifikovano nebylo, UFO to bylo, i kdyby to byl muj horici psouk ![]()
Ahoj myslíte, že tohle video může bejt pravý?
http://ufospace.org/…A1k-na-videu