Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@unuděná píše: Více
To co popisuje zakladatel se neděje denně, ale zase taková výjimka to není.
Nemusí dělat vůbec nic a ona si cokoliv vysvětlí po svém.
Podle mě to lze jen ignorovat.
PS: připomínám, že kdyby sem napsala ona, tak to bude něco, jako „jsem platonicky zamilovaná do kolegy, co mám dělat“ A některé z dam by jí ještě radily jak vyhládnutou oběť zkusit zmanipulovat ![]()
Je to druhá strana téže mince
@unuděná od začátku ji plně ignoruji. Tedy jen jsem řekl párkrát že není zájem. Stejně to nepomáhá.
Taky se mi dvakrát stalo, že se mi v práci líbil chlap. Byl ale bez zájmu, takže mě to přešlo asi po dvou měsících. Nikdo, kdo má aspoň kousek sebeúcty nepoleze chlapovi do zadku takto dlouho.
@Almado píše: Více
Neříkej jí nic. Nebav se s ní. Já nikdy nic nikomu nemusela říkat explicitně. To vyplynulo z chování.
@Josef_t píše: Více
Je to dost mytizované v tom, že ženská má vždy šanci. Samozřejmě, že to je kravina.
Je potřeba zkrátka dodržovat důsledný ignor.
@eumedon píše: Více
Tyjo, to se parádně hodí do souběžné diskuze o bydlení v Mostě
![]()
@Almado píše: Více
Nestraším. Žádná normální ženská tě nebude uhánět přes těžkého ignora leta.
Ale každá ženská není normální. Těm stalkerkám bylo nakonec nařízeno psychiatrické léčení. Matce ústavní, dceři ambulantní.
Nicméně co se dá dělat? Omezit kontakty na míru nezbytnou pro řešení pracovních záležitostí a nebavit se s ní o ničem jiném, než o pracovních záležitostech, všechno ostatní ignorovat. Přeroste-li to únosnou mez, jasně se ohradit. Nepomůže-li ani to, řešit to se šéfem. ![]()