Uhánění v práci

13
14.10.24 09:00

Uhánění v práci

Dobrý den, mám menší problém v práci. Už dva roky mě uhání kolegyně jenže já mám doma ženu a dvě děti. Říkal sem xkrát že má smůlu ale bez výsledku. Máte nějakou radu? Kromě zakopání na zahradě prosím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
53190
14.10.24 09:02
@Almado píše: Více

Přestaň se k ní chovat tak, že to vypadá, že by sis dal říct. Nevěřím, že když budeš chladně komunikovat pouze o pracovních záležitostech a jinak se jí vyhýbat, že tě bude uhánět ROKY. To by nebavilo nikoho. Chápu, že ti lichotí její zájem, ale přiživuješ tím její chutě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10244
14.10.24 09:33

@Almado Zopakoval bych, cos jí už řekl a komunikaci s ní držel na nezbytné míře nutné k práci. Pokud by se to nelepšilo, tak informovat nadřízeného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.10.24 09:56

Myslíš, že kdybyste si na zahradě zakopali s míčem, že by to pomohlo? :think:

• Citovat
  • Upravit
671
14.10.24 10:03

Zrovna včera mi něco podobného říkal můj kamarád. Začalo to na pracovní akci kdy ji chudák v dobré víře šel doprovodit a ona se na něj hned sápala. Druhý den ji řekl, že má přítelkyni a prostě nemá zájem. Zjistila si jeho číslo a pořád mu psala i když to ignoroval. Když mi ty zprávy ukazoval, tak jsem byla v šoku. Ona je taková šedá myška, má dokonce přítele. A na nějakou dobu mu dala pokoj a teď s tím zase začala. Že za ním pořád ocáskuje až si z toho ostatní dělají srandu.
Když zůstal v práci o něco déle, sedla si na stůl a říkala mu, že je škoda aby šli jen tak domů.
Věřím tomu, že dotěrná ženská je stejně nepříjemný zlo jako dotěrný chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.10.24 10:06
@Pajjjina píše: Více

Ale stačí párkrát setřít ve stylu „tak tu klidně zůstaň, mě nepřijde škoda jít domů za přítelkyní“ a dala by pokoj, tím si buď jistá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33505
14.10.24 10:09

Takže jsi jí několikrát řekl že máš ženu a děti, a nic s ní mít nechceš, a ona to stejně nechápe? Dva roky? A jak se k ní chováš? Já ti nevím no, ale tu zahradu bys měl možná přehodnotit, zatím nemrzne, půjde ještě dobře kopat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.10.24 10:09

@Pajjjina něco podobného mám i já. Není to tím že bych ji dával naději jak píše paní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
671
14.10.24 10:10
@unuděná píše: Více

No mě takhle uháněl jednou vedoucí a věř tomu, že když se někdo takhle okatě snaží, tak mu to nedojde jako normálnímu člověku co jen projevil zájem.
Já jsem nakonec kvůli tomu vedoucímu z prace raději odešla. Říkala jsem mu to x krát a i hodně důrazně a stejně se na mě pořád lepil a choval se z mého pohledu dotěrně a nevhodně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
14.10.24 10:11

@unuděná tak to se v mém případě nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.10.24 10:13
@Pajjjina píše: Více

Nejde o to, zda mu to dojde nebo ne. Ale pokud opakovaně komunikuješ stroze a jasně, z nepříjemných situací prostě odcházíš či je ignoruješ, tak to nikoho nebude bavit roky. Na to potřebuje nějaké popíchnutí, že má smysl pokračovat dál. Když narazí na zeď, vzdá to velmi rychle. Anebo si před ním pořádně prdni, podrbej se na zadku, šťourej se v nose a zkoumej to, případně strč do pusy, a garantuju ti klid téměř instantní :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.10.24 10:13

Tak musíš být větší ignorant. Začne se nakrucovat, odejdi pryč. Debaty mimopracovní nerozjížděj, prostě jí ignoruj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sahrazad1
14.10.24 10:15

Šla bych za vedoucím, je to dlouhá doba.

• Citovat
  • Upravit
13923
14.10.24 10:17

Vdavek chtivé ženštiny se snadno nezbavíš.

Buď rád, že je jenom jedna. A zvykej si.

Když si místní děvčata co ti vnucují, že jí snad dáváš naději, průběžně i na pracovišti dostávají nabídky nezávazného hřešení - říkají tomu flirt :cert:

No a ty počítej s tím, že slušně vypadající muž i s průměrnými příjmy se občas stane cílem ženy touží po vztahu. Nabídek nebude tolik, ale ženy dokáží být v tomto velmi urputné a rafinované.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
14.10.24 10:18

@Josef_t Já umím dokonalý bitch face, který odradí i toho nejurputnějšího oprudéra, toliko z mojí zkušenosti :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí