Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
V tuto dobu je zde spousta akci, jako jízda králů v Kunovicich, košty vín, akce v kovozoo… Krásný je i nedaleký zámek v Miloticich, jdou půjčit kostýmy, to děti moc baví…
@El-Brno píše:
https://www.emimino.cz/…tsku-313622/
díky, nenašlo mi to když jsem to zakládala, nenapadlo mě to psát takhle..
Co vim, tak od Kromerize vede az do UH krasna cyklostezka, jestli jste aktivnejsi a mate sebou kola.Teda krasna je u Kromerize a Otrokovic, az u UH jsem nebyla.
Anebo autem az do KM podivat se na Podzamezkou a Kvetnou zahradu, zamek…
Taky mě teď napadla ta Květná zahrada, máme to po cestě zpět, to by šlo…
@Doe_Jane V Podzámecké je nějaká menší zoo, ptáci a tak a nějaký rybník, krmili jsme kačeny, jaké je to v květné pro děti nevím. A v Kroměříži je i zrcadlové muzeum
V tuto dobu je zde spousta akci, jako jízda králů v Kunovicich, košty vín, akce v kovozoo… Krásný je i nedaleký zámek v Miloticich, jdou půjčit kostýmy, to děti moc baví…
@Doe_Jane Zámek Buchlovice, pak je tam muzeum (ve Starém městě), je tam i Kovozoo (také ve Starém městě).
Pro deti je super napr. Kovozoo ve Starem Meste nebo expozice Ziva voda na Velehradu.
Zajimave je hlavne pro kluky Letecke muzeum v Kunovicich a Slovacke Muzeum v Uherskem Hradisti.
Dobrý den. Můžu se zeptat v jakém penzionu jste ubytovaní, prosím? A máte sebou i děti? Chtěli bychom se synem (2 roky) taky vyrazit na víkend, jen nevíme kam.
Moc děkuji za odpověď
Nemáte nějaké tipy co po okolí? Máme ubytko v krásném penzionu, jdeme určitě do Aquaparku. Na hrad Buchlov jsme šli minule, byli jsme i na Velehradě i v tom skanzenu kousek od toho. Do zoo ve Zlíně se nám nechce, bude tam o víkendu lidí jak blázen.