Uherské hradiště tipy na výlet

Doe_Jane
10.4.18 16:52

Uherské hradiště tipy na výlet

Nemáte nějaké tipy co po okolí? Máme ubytko v krásném penzionu, jdeme určitě do Aquaparku. Na hrad Buchlov jsme šli minule, byli jsme i na Velehradě i v tom skanzenu kousek od toho. Do zoo ve Zlíně se nám nechce, bude tam o víkendu lidí jak blázen.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5476
10.4.18 16:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
10.4.18 17:01

V tuto dobu je zde spousta akci, jako jízda králů v Kunovicich, košty vín, akce v kovozoo… Krásný je i nedaleký zámek v Miloticich, jdou půjčit kostýmy, to děti moc baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
10.4.18 17:01
@El-Brno píše:
https://www.emimino.cz/…tsku-313622/

díky, nenašlo mi to když jsem to zakládala, nenapadlo mě to psát takhle..

• Citovat
  • Upravit
26668
10.4.18 17:05

Co vim, tak od Kromerize vede az do UH krasna cyklostezka, jestli jste aktivnejsi a mate sebou kola.Teda krasna je u Kromerize a Otrokovic, az u UH jsem nebyla. :think: Anebo autem az do KM podivat se na Podzamezkou a Kvetnou zahradu, zamek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
10.4.18 17:07

Taky mě teď napadla ta Květná zahrada, máme to po cestě zpět, to by šlo…

• Citovat
  • Upravit
625
10.4.18 17:22

@Doe_Jane V Podzámecké je nějaká menší zoo, ptáci a tak a nějaký rybník, krmili jsme kačeny, jaké je to v květné pro děti nevím. A v Kroměříži je i zrcadlové muzeum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5476
10.4.18 17:37

V tuto dobu je zde spousta akci, jako jízda králů v Kunovicich, košty vín, akce v kovozoo… Krásný je i nedaleký zámek v Miloticich, jdou půjčit kostýmy, to děti moc baví…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24447
10.4.18 17:49

@Doe_Jane Zámek Buchlovice, pak je tam muzeum (ve Starém městě), je tam i Kovozoo (také ve Starém městě).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
10.4.18 18:19

Pro deti je super napr. Kovozoo ve Starem Meste nebo expozice Ziva voda na Velehradu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
4.5.18 13:47

Zajimave je hlavne pro kluky Letecke muzeum v Kunovicich a Slovacke Muzeum v Uherskem Hradisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.4.19 12:11

Dobrý den. Můžu se zeptat v jakém penzionu jste ubytovaní, prosím? A máte sebou i děti? Chtěli bychom se synem (2 roky) taky vyrazit na víkend, jen nevíme kam.
Moc děkuji za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario